Šta je novo?

Max Payne 3

Ja ne znam koju igru vi igrate, max payne 3 sigurno ne.
Dakle... ESC zaustavi cutscene a sledeci ESC je nastavi. U svakom slucaju je ne preskoci.
Osim ako ne igramo razlicite Max Paynove.... mozda ima neki special ESC edition
1fd576e8e9.jpg

Na zalost nemam cut scena ali kada mi naleti ona kratka tu ni ne prekidam fazon grobar dosao na sred rokanja itd. Ali one duge bez problema... Kada predjem igru, pocecu od pocetka i snimicu ti video ;-)

Doduse, kod 'katscena' dosta pomaze...
1-1232472405hDrY.jpg

Ipak si tek poceo citaj sta je ronin rekao a i ja pre nekoliko postova... ;-) samo ESC i prekine mi svaki cut scene ;-) mozda imas slab proc pa ti ucitava dugo igru?

Ali nemas tako da ucita igru za par sec i samo ESC ;-) mogu ti i snimiti kako meni radi :-D

Nemoj snimati da te zamolim. Dosta mi je filmica za danas!
Ja ne znam kome ti prosipas tu pricu i kave veze ima procesor sa prekidanjem cut scena?! Ko je pominjao ucitavanje igre...?! Koji lik...:crash:
Mozda ti imas neku specijalnu tastaturu koja prekida sve zive cut scene i ne stavlja pauzu kada se pritisne ESC?!

Nemojte da trolujete bezveze, ne moze ni na "enter" ni na "esc" da se prekine bilo koja animaacija i tacka! Aj' sad nastavite da gledate ovaj film.

Poslednja izmena:
Nemoj snimati da te zamolim. Dosta mi je filmica za danas!
Ja ne znam kome ti prosipas tu pricu i kave veze ima procesor sa prekidanjem cut scena?! Ko je pominjao ucitavanje igre...?! Koji lik...:crash:
Mozda ti imas neku specijalnu tastaturu koja prekida sve zive cut scene i ne stavlja pauzu kada se pritisne ESC?!

Nemojte da trolujete bezveze, ne moze ni na "enter" ni na "esc" da se prekine bilo koja animaacija i tacka! Aj' sad nastavite da gledate ovaj film.

Ipak ti trolujes ovde ;-)

Ipak ti trolujes ovde ;-)

Odlican ti je taj smajli na kraju. Sta god napises njega koristis, pa se onada pitam *****avas li ti nas ovdje ili sam ja lud?! A posto si se ponudio da snimis video, izvloli snimi fino kako ti to na "esc" prekidas cut scenu.

Ko se seca prvog Max payna bilo je odusevljenje 10godina posle stize 3 deo i dalje je odusevljenje....

Poslednja izmena:
Ae previse smarate..ako vam se ne svidjaju cut scene idite i igrajte CS..posto ima ljudi koji bi i pored napucavanja da vide i neku pricu..evo ja iskreno mrzim kad vidim da neku svaku cut scenu iskljucuje i samo ide i puca i predje igru a pojma nema o cemu se radi preterano glupo.. za to kazem opet imate CS ili tako nesto..i samo gledam kakve sve gluposti uvek nadjete da pricate ko da je bitno..posto npr. da je ovde optimizacija krs onda bi bilo samo 10 strana o tome....

Poslednja izmena:
Ko se seca prvog Max payna bilo je odusevljenje 10godina posle stize 3 deo i dalje je odusevljenje....

to je stvarno impresivno.. malo ko to moze da postigne.. u stvari ne secam se igre koja je nastavak neke kultne igre a da je bilo isto odusevljenje kao kod prvog dela.. svaka cast rockstaru!

^^ To sam ja napisao pre par strana. Kome je bitno napucavanje i body count, neka igra neku "crash-boom-bang" igru u SP varijanti. Ili, neka gleda bilo koji deo Rambo serijala. Ali neeee, lakse je doci ovde i trolovati do besvesti.
"Ja bih voleo da nema cutscene, i da nema bullet time i da se dodge pojavljuje samo kada ja mislim da treba. I da je Max balerina iz Boljsoj teatra, jer se krece kao da mu se dislocirao peti lumbalni prsljen. U stvari, ja bih da igram nesto drugo, ali ajde da napisem da to nesto nije Max Payne. A ujedno da napisem i kako Max nije ispunio moja ocekivanja po pitanju agilnosti. Kao da uopste nije trenirao jogu ovih 10 godina, pa izgleda ukocen."

ENTER na numerickoj tastaturi meni prekida 'katscene' iliti animacije. Znaci,prekine je i odmah krece akcija posle nje. Nema trolovanja,ciste proverene informacije.

Ae previse smarate..ako vam se ne svidjaju cut scene idite i igrajte CS..posto ima ljudi koji bi i pored napucavanja da vide i neku pricu..

Mislim stvarno, ko ne voli da gleda jednu te istu animaciju po 20 puta taj je budala. To samo takvi n00bovi mogu da prekidaju tako divne animacije, koje se ponavljaju svaki put kada glavni lik pandrkne, a na hard difficulty uopste se ne gine tako lako, samo po jedno dvadesetak puta - nista strasno.
Bas nemaju ukusa, jel da?! Nije mi jasno kako posle toliko puta odgledane jedne cut sceen njima ne moze da se svidi?! Kako neki ljudi nemaju ukusa, pa to je strasno. Neka sto nemaju ukusa, nego nemaju pojma sta je dobra igra i sta jednu igru cini igrom - a to su naravno cut scenes, sto ih je vise to bolje ali pod uslovom da se pojavljuju na svakih minut dva, da ne bi zaboravili o cemu se radi u igri.

Mislim stvarno, ko ne voli da gleda jednu te istu animaciju po 20 puta taj je budala. To samo takvi n00bovi mogu da prekidaju tako divne animacije, koje se ponavljaju svaki put kada glavni lik pandrkne, a na hard difficulty uopste se ne gine tako lako, samo po jedno dvadesetak puta - nista strasno.
Bas nemaju ukusa, jel da?! Nije mi jasno kako posle toliko puta odgledane jedne cut sceen njima ne moze da se svidi?! Kako neki ljudi nemaju ukusa, pa to je strasno. Neka sto nemaju ukusa, nego nemaju pojma sta je dobra igra i sta jednu igru cini igrom - a to su naravno cut scenes, sto ih je vise to bolje ali pod uslovom da se pojavljuju na svakih minut dva, da ne bi zaboravili o cemu se radi u igri.

stize video za nekoliko minuta ;-) prekinuo sam ga par sec ali dobro dok sam pokrenuo Fraps dok sam se vratio na igru i ukljucio snimanje na ENTER se prekida Def ;-)

I od 3 chaptera cut scene sve redje ;-)

Poslednja izmena:
Nemam nista losiju konfiguraciju od vas dvojice "prekidaca" a kada god stisnem "enter" (bilo koji) ne mogu da je prekinem a u donjem desnom uglu pise "still loading". Nemoguce je da mi je kompjuter toliko los pa mora da ocitava po 5min koliko pojedine cutsceens traju!!! A ne vjerujem ni da je do hard nivoa tezine na kojem ja igram. Tako da ne znam, na koju foru vi to prekidate?! Blago vama.

Nemam nista losiju konfiguraciju od vas dvojice "prekidaca" a kada god stisnem "enter" (bilo koji) ne mogu da je prekinem a u donjem desnom uglu pise "still loading". Nemoguce je da mi je kompjuter toliko los pa mora da ocitava po 5min koliko pojedine cutsceens traju!!! A ne vjerujem ni da je do hard nivoa tezine na kojem ja igram. Tako da ne znam, na koju foru vi to prekidate?! Blago vama.

Mozda Green HDD?

Cutscene bi trebalo da se prekinu posle nekog vremena kad se ostatak lokacije ucita itd medjutim to ovde nije slucaj iz ko zna kog razloga. MGS4 je imao real-time cinematike non stop pa si mogao da ih prekines, uncharted je isto imao prerenderovane cinematike koje mozes da prekines cim se ucita ostalo, ovde to ne moze osim mozda pred kraj. Zasto su to uradili tako verovatno samo oni znaju. Nema sanse da igra i dalje loaduje i posle dva minuta ucitavanja. Ja sam igru dosad presao 5 puta i to sve tri verzije i stvarno postaje zamorno a samo iz razloga sto kad se pauzira ne moze cak ni u glavni meni da se vrati nego moras da zapocnes igranje pa tek onda da nesto uradis. To je problem zaista i mala mana ove igre. Ne sumnjam da je nekima i velika mana. Osim toga sve ostalo mi je odlicno.

Poslednja izmena:
ja ne kontam sta se vi zalite koji q.

hocete radije da gledate u neke slike po 15-20 sec dok vam u uglu ekrana pise LOADING, pa vam tek onda pusti cutscenu,pa vi onda prekinete tu cutscenu, pa onda opet LOADING....
Ova igra je odradjena da bolja ne moze biti, i prica je extra ! po meni jak kandidat za Game of the Year

Tvoj je isto iz green serije kao i moj koji mi sluzi samo za skladistenje. Sistemski mi je iz nesto "brze" serije blue caviar, tako da jedino mogu da budu tvoja podesavanja u igri, ja sam nasvirao sve na maksimum, samo bez teselacije i AA. Inace radi fenomenalno u 60fps konstantno.

Tvoj je isto iz green serije kao i moj koji mi sluzi samo za skladistenje. Sistemski mi je iz nesto "brze" serije blue caviar, tako da jedino mogu da budu tvoja podesavanja u igri, ja sam nasvirao sve na maksimum, samo bez teselacije i AA. Inace radi fenomenalno u 60fps konstantno.

Nemam ja vise green vec 2 godine sigurno batalio sam ja to ;-)

evo jos jedne odmah prekinute ;-)

Javi kada vidis pa da brisem ne treba mi ovo ;-)

ps sve je na very high ;-)

Poslednja izmena:
Vidio sam, onda vjerovatno imas SSD umjesto HDD-a?! I ako koristis SSD onda mi nije jasno zasto fino nisi to odmah napisao, nego me ovdje pravis budalom?! :trust:

ja ne kontam sta se vi zalite koji q.

hocete radije da gledate u neke slike po 15-20 sec dok vam u uglu ekrana pise LOADING, pa vam tek onda pusti cutscenu,pa vi onda prekinete tu cutscenu, pa onda opet LOADING....

Ja Cutsceens NE MOGU da prekinem!!! Ko je toliko lud da gleda po dvadeset puta jednu te istu animaciju ako je moze prekinuti?!

...ovde to ne moze osim mozda pred kraj.

E ni meni nije to jasno, uspio sam samo jednu da prekinem i to mozda sekud dvije prije njenog zavrsetka, ostale nema sanse. A nemoguce je da se po 5min ocitavaju lokacije.

Poslednja izmena:
Izvini a ti izgleda ne znas razliku izmedju CUT SCENA i KILL CAM-a...kill cam zna da smara ali ja sam rekao cut scene i pricu tako da ne mesaj mi to sa kill cam-om i onda uzmes da pricas nesto..

sad sam probao, mogu i ja da prekidam.. hard je wd blue 640 athlon x2 proc..

Nemam ja vise green vec 2 godine sigurno batalio sam ja to ;-)

evo jos jedne odmah prekinute ;-)

Javi kada vidis pa da brisem ne treba mi ovo ;-)

ps sve je na very high ;-)

Neke definitivno ne mogu da se prekinu, pogotovo neke duze, neke koje su u real time i traju kratko kao ova mogu. Probaj da prekines onu kad je Max u helikopteru kad sa puskom treba da sacuvas sestru one.

Neke definitivno ne mogu da se prekinu, pogotovo neke duze, neke koje su u real time i traju kratko kao ova mogu. Probaj da prekines onu kad je Max u helikopteru kad sa puskom treba da sacuvas sestru one.

OVA KRATKA??? Buahahahaha ps i tu sa helisem sam presao daaavno isto prekinuta :-D

Whatever, nemam nameru da se raspravljam sa tobom, verujem ti da mozes svaku da prekines...

Zar je bitno toliko dal moze ili ne meni su zanimljive scene i ovo sto prekinem kao da sam pola price propustio REALNO neki put slucajno kliknem i prekinem , tada sam i ukapirao da moze da se prekine... Iskreno meni je igra Do J*** sve bolja i bolja, samim tim i teza... :)

Ja sam odgledao sve scene kad sam prvi put igrao pa i drugi pa i treci ali smara kad hocu da prestanem sa igranjem moram da cekam da sve to prodje da bih se vratio u glavni meni igre. To je moglo bolje da se odradi. Inace najbolja pucachina ove godine kao od sale. I stare igre sam igrao minimum po deset puta, ova je istovremeno i vise nego dostojan naslednik Max igra ali ima i Rockstarov potpis i stil sto uopste nije lose. Bolje i to nego da igra nikad nije izasla.

Ja sam odgledao sve scene kad sam prvi put igrao pa i drugi pa i treci ali smara kad hocu da prestanem sa igranjem moram da cekam da sve to prodje da bih se vratio u glavni meni igre. To je moglo bolje da se odradi. Inace najbolja pucachina ove godine kao od sale. I stare igre sam igrao minimum po deset puta, ova je istovremeno i vise nego dostojan naslednik Max igra ali ima i Rockstarov potpis i stil sto uopste nije lose. Bolje i to nego da igra nikad nije izasla.

Ja sam i digao ruke od ovog dela najavljivali su ga jos od 2007-8 cini mi se...

Vrh Dno