Šta je novo?

Max Payne 3

Sta je dobro? 1-2 napucavanja po nivou? Da li je moguce da imate strpljenja da vam igra prekida igranje na svaka 2 minuta zobg neke cut scene od koje bole oci??

A na konto onogo "saveta" da ne koristim bullet time: Nije problem u njemu, to je potpis Max Payne igre vec je problem "last kill cam" za pocetak a onda i toliko tromo Max-ovo kretanje da prosto fustrira. Razumem ja njegove godine, ali nije invalid pobogu.
Ovo je jako dobro izreziran i isprican film ali je kao igra, sto joj je valjda glavna namena(?), katastrofalno prenatrpana detaljima iz prethodnih delova. Potpuni kich od realizacije. Tacno mi je sve vreme u glavi ovaj klip -[YOUTUBE]W1ZtBCpo0eU[/YOUTUBE]

... ja cu samo da napisem koliko sam iznerviran potpunim MASAKROM gameplay-a koji je krasio prethodne 2 Max Payne igre. Ovoliko SILOVANJE bullet time efekta, usporoavanjem kadrova svake 2 sekunde i nemogucnosti da igru zaista igras nego da gledas film i u svakom nivou imas prilike da odigras par minuta nakon sto se igra smiluje da kontrole prebaci tebi, je potpuno neoprostivo sto se mene tice. A kao vrh budalastine je konstatno treperenje nekih video efekata ala Majkl Bej koji izazivaju instant epilepsiju. I sta je sa onim ******skim ispisivanjem dijaloga kao da vec 3 sata traje uvodna spica? Kome je to kul?? Ako ovako budu upropastili novi GTA ...
Zali boze 29 giga downloada.

Znaci, ne secam se kad me je neki naslov vise iznervirao.

Odlicno receno, jos mi smeta sto se max krece kao da ima motku u ..... a i komande su pobrkane, ako crouch naravno prebacim na ctrl gde mu je i mesto,a run na shift sto je realno...
gde da stavim bullettime.. moracu na mis da ga nabudzim nekako :)
ali sve u svemu, razocarao me gameplay sasvim, kretanje i sve sto rece MUzzY... hocu da igram,ne da gledam i necu bullet time svake 4 sekunde :/

Svaka igra ima mana, jeste kretanje malo sporo uradjeno, tako je i u multiplayer, ali opet igra je sam vrh, predobra i mogu vam reci cesto ginem na medium podesavanjima, ai protivnika je prilicno dobar na trenutke, planiram da se prebacim na easy :D

To ja hteo reći nekima u D3 temi :p

Pronadjoh na forumu - forums.steampowered dot com - gomilu ljudi koji muce istu muku sa aspect ratio 4:3. Gospoda iz Rockstar-a su na svom Twitter-u napisala sledece: We know about it. Aspect ratio issues are currently bugged in our DB, with an in-progress status.Use -windowed for now. Pffff... Bitno da na drajverima 301 trce screenshot-ovi iz MP3...

moze meni pomoc
nabavio sam onu verziju blackbox i prvo sam imao problem sa instalacijom koja je trajala 3 ali 3 sata,i kad se napokon intalirala samo od sebe je sve puklo i pojavio mi se plavi ekran smrti ,komp se restartovao i radio je normalno
otisao sam u program files gde je igra instalirana,nisam imao ikonu na desktopu iako sam stiklirao da mi se postavi,i kad sam usao u taj folder opet mi se ponovilo kao i prvi put,blavi ekran smrti i komp se resetovao
posle svega sam igricu obrisao i vise nisam pokusavao da je instaliram
u cemu je problem i kako da ga resim,jer mi se bas igra igrica
hvala

Slazem se da ima previse cut-scena, cini mi se da sam u prvih sat vremena igre jedno 40min gledao filmice a 20min igrao. To je najveca mana za sad, kao i iritirajuci tutorijal koji kao da je pravljen za *****e, i nedostatak stipova. Ostalo je odlicno: akcija, animacije su vanserijske, grafika ludilo, narocito mi se dopada kako su uradili lik Maks Pejna, njegova mrzovoljna faca i mimika su odlicni. Ne bih se slozio sa gore pomenutim "tromim" kretanjem, animacije uopste su perfektne. Bulet-time isto funkcionise kao i u predhodnim djelovima, ima momenata gdje je automacki ukljucen ali vas igra uopste ne primorava da ga non stop koristite.
Sve u svemu ocekivano dobra igra, za sad. ;)

moze meni pomoc
nabavio sam onu verziju blackbox i prvo sam imao problem sa instalacijom koja je trajala 3 ali 3 sata,i kad se napokon intalirala samo od sebe je sve puklo i pojavio mi se plavi ekran smrti ,komp se restartovao i radio je normalno
otisao sam u program files gde je igra instalirana,nisam imao ikonu na desktopu iako sam stiklirao da mi se postavi,i kad sam usao u taj folder opet mi se ponovilo kao i prvi put,blavi ekran smrti i komp se resetovao
posle svega sam igricu obrisao i vise nisam pokusavao da je instaliram
u cemu je problem i kako da ga resim,jer mi se bas igra igrica
hvala

Nemoj da me plasis... :D ja sad skidam blackbox verziju... ako su *****ali jeeeeeee*acu im mamicu!!! :d

nemojte je sad kuditi,do sad ste je svi hvalili :D.Iskreno mi je bolje legla kec i dvojka jer sam ih odigrao da se podsetim.I ako sam uvek bio nezadovoljan sa manjkom cut scena ,ov je previse.Bolje da odgledam neki film neg ovo,a i Max ne glumi nesto.:DKretnja mu je ocajna(subjektivno bolja u prethodna dva) i sto neko rece ne mozes da se naigras..uneses u igru.Samo su pojacali Maxove osobine iz prethodna dva dela i nekakvo non stop ispijanje alkohola.Jednom recju HOLLYWOOD!
Inace dobra grafika :D

Konacno i ja probah ovo. Vsync iz igre ne radi, al zato radi iz nvidia inspectora sa sve tripple bufferingom, mada desilo mi se i da se odjednom u toku igre iskljucio a do pre toga je radio kako treba (?!), fxaa klasicno uklanja ivice na screenshotovima al zato igra kao i obicno izgleda mutno u pokretu i odmah sam ga iskljucio, a inace igra zbog same akcije i brzine ne izgleda nesto krzava i gotovo da ne moze ni da se primeti aliasing. Fraps mi jedini meri fps, dok afterburner pokazuje neke nenormalne cifre od par stotina fps-a... grafika je dobra, al nije nesto da se padne sa stolice. Sto se tice "krutosti" Max-a, pa to bi trebalo da bude zbog gomile animacija i fizike karaktera, njihove tezine, okretnosti i tako to, a onaj bullet time efekat kill cam-a koliko sam video nije bas toliko isforsiran i moze da se klasicno roka i da ne smeta toliko. Mogla je recimo da se i stavi opcija za njegovu ucestalost kao u Sniperu, al ajd ko i da je bitno.

I meni vala smeta, ovako dobru tps da naprave a da svakih 2-3min da iskace katsin.
Ako se ovako nastavi, jos malo pa ce opet RIP-ovi(tipa bez zvuka,animacije i sta vec) igara da postanu aktuelni :D

Upropastise igru sa cutscenama!!! Ja ovo jos ni u jednoj igri do sad nisam vidio! Katastrofa, ne mogu odigrati posteno 5min a da me ne prekine naka cut scena. Vise gledam nego sto igram, ****na vrata ne mogu da otvorim a da nije neka cutscena. Bruka, pa ovdje nema ni 2ipo sata gameplaya. Vec sam 4. poglavlje a nisam ukupno igrao sat vremena!!! :wall:

Upropastise,znaci ubise me ovim filmom:mad:.Pa bre ja bi da igram,a ne da gledam film:mad::mad::mad:.Optimizacija,grafika ok,ma i kretanje i komande cu da oprostim,al ovoliko filma bre ne mogu!!!!DELETE!

Upropastise igru sa cutscenama!!! Ja ovo jos ni u jednoj igri do sad nisam vidio! Katastrofa, ne mogu odigrati posteno 5min a da me ne prekine naka cut scena. Vise gledam nego sto igram, ****na vrata ne mogu da otvorim a da nije neka cutscena. Bruka, pa ovdje nema ni 2ipo sata gameplaya. Vec sam 4. poglavlje a nisam ukupno igrao sat vremena!!! :wall:

sve to stoji,al' opet sto kaze nas narod... dzabe je i sirce slatko :d

Imas taster ESC pritisnes ga i prekines kada ti toliko smeta... Polako pocetnik si u chapteru 6 molices za cutscenu :-DDDD

kada se ova igra pojavila?

da, da... vidimo se u D3 temi.

A pa necu vise da kukam, dosta bilo. :p ( zapravo, nisam nesto mnogo igrao u zadnjih nekoliko dana da sam i zaboravio na sta sam sve kukao) :d

A za maxu 3, pa nisam ga ni pokrenuo na PC-u. Hteo sam da igram za nista ali mi se nije dalo. Pa sam odustao.

Za konzolnu verziju imam sve pohvale osim sto mi je bila jako teska, pa nisam ni odigrao. Mislim da sam to zamerao igri. Ne mogu da igram preko dzojstika.

Nista, kupicu je kad malo padne cena. Ionako mi nije hitno.

Poslednja izmena:
Pa super, taman da se malo kriminalisem. :)
Pitam jer sam igrao prosle delove pa nisam bio siguran dali sam igrao i ovaj. A vidim da je post postavljen pre 4 godine.

Imas taster ESC pritisnes ga i prekines kada ti toliko smeta... Polako pocetnik si u chapteru 6 molices za cutscenu :-DDDD

Ma vazi, dodji ti da ga pritisnes... I ne zelim nikakve cut scene, nagledao sam ih se danas previse!

"...ovo je onaj stari dobri MAks Pejn..." :S::vomit:

Poslednja izmena:
kako igra odmice ima sve vise akcije i sve vise napucavanja... meni je odlican ovaj trip.. no ima jedna stvar koja mi nije super, a to je soundtrack.. ipak su glavne teme za keca i dvojku bolji, in-game mjuza je ok :)

Ma vazi, dodji ti da ga pritisnes... I ne zelim nikakve cut scene, nagledao sam ih se danas previse!

"...ovo je onaj stari dobri MAks Pejn..." :S::vomit:

Ipak si tek poceo citaj sta je ronin rekao a i ja pre nekoliko postova... ;-) samo ESC i prekine mi svaki cut scene ;-) mozda imas slab proc pa ti ucitava dugo igru?

Ali nemas tako da ucita igru za par sec i samo ESC ;-) mogu ti i snimiti kako meni radi :-D

kako igra odmice ima sve vise akcije i sve vise napucavanja... meni je odlican ovaj trip.. no ima jedna stvar koja mi nije super, a to je soundtrack.. ipak su glavne teme za keca i dvojku bolji, in-game mjuza je ok :)

pa tesko je staviti tuzne i haunting zvuke u suncem obasjan brazil :D

Igra je odlična. Ima mana ali je i dalje 2 koplja ispred bilo kakve konkurencije. Umesto da budete srećni što možete da roštiljate potpuno isto kao i pre 10 godina vi kukate na neke trivijalne gluposti.

I Omar, Stringer i Barksdejl :)

Ja ne znam koju igru vi igrate, max payne 3 sigurno ne.
Dakle... ESC zaustavi cutscene a sledeci ESC je nastavi. U svakom slucaju je ne preskoci.
Osim ako ne igramo razlicite Max Paynove.... mozda ima neki special ESC edition
1fd576e8e9.jpg

Nazad
Vrh Dno