Šta je novo?

Max Payne 3

Za sada sto sam odigrao mogu reci da je igra ekstra. Atmosfera, optimizacija, tezina. ma sve je na vrhunskom nivou.

Na zalost ispada da sam budala sto sam presao sa C2D na i5 :-D ali svaka igra radi i na C2D bez problema :-D

Nisi ispao budla, tu konfu ces furati jos mnogo godina. Ali istina je da i dalje igre rade super na c2d,
a pogotovo na PhenomII x3..:p

Za one koje imaju grafiku sa manje od 1GB rama, igra sprecava da se podese sva stavke na very high,
sve sto je potrebno je otici u C:\Users\korisnik\Documents\Rockstar Games\Max Payne 3 i modifikovati graphics.xml ;)

Poslednja izmena:
Moze li Max da se penje ? Sada sam na nekim krovovima (neka od misija nakon obracuna u baru, pa kada Max bezi iz svoje gajbe) i ne mogu da se popnem preko pola metra visoke prepreke, nego moram na space da se bacim u onaj dodge bullet slow time mod il sta vec ..

Moze li Max da se penje ? Sada sam na nekim krovovima (neka od misija nakon obracuna u baru, pa kada Max bezi iz svoje gajbe) i ne mogu da se popnem preko pola metra visoke prepreke, nego moram na space da se bacim u onaj dodge bullet slow time mod il sta vec ..

"E"

Jel jos neko ima prosirenog MAX-a na WIDE ekranima rez naravno podesena standardno. ALI sve ja to ne bih pitao da nisam primetio Widgeti da mi se pomere malo u levo nakon startovanja igre :-DD
Igra je Brutalna sto vise se ulazi u pricu i oko nalazenja one bicuri :-D

Poslednja izmena:
ma kakvi, sve osim AA na maxu....verujem da ovo nije izolovan slucaj, verovatno su i druge slicne texture prikrivene, ovde je deo zumiran pa bas rezolucija istih dolazi do izrazaja

jeste, bas kod ove slike i ja primetih.. a teksture na very high.. no sta sad, niko nije savrsen :d

Upravo završih instalaciju pa videh sledeći problem... U 1680x1050 grafika izgleda pristojno ali aspect ratio izgleda pogrešno, kao kad 4:3 sliku prisilno prebacite u 16:9. Koristim drajver 301.42, i "ponovo napunjenu" verziju igre.
Pronašao sam i ovaj link - http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=31001269 - sa komentarima ljudi koji se žale na isti problem. Ako neko ima ideju kako ovo može da se reši... hvala unapred! :)
Još nešto, kako u Win7 da blokiram igru i rešim problem koji imam zato što moram isključiti internet konekciju? Blokirao sam MP3 u Firewall-u, ali to ne rešava problem.

Poslednja izmena:
Upravo završih instalaciju pa videh sledeći problem... U 1680x1050 grafika izgleda pristojno ali aspect ratio izgleda pogrešno, kao kad 4:3 sliku prisilno prebacite u 16:9. Koristim drajver 301.42, i "ponovo napunjenu" verziju igre.
Pronašao sam i ovaj link - http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=31001269 - sa komentarima ljudi koji se žale na isti problem. Ako neko ima ideju kako ovo može da se reši... hvala unapred! :)
Još nešto, kako u Win7 da blokiram igru i rešim problem koji imam zato što moram isključiti internet konekciju? Blokirao sam MP3 u Firewall-u, ali to ne rešava problem.

Moras da se skines sa neta ako hoces da ti sve normalno radi u protivnom :-devil-:

I dok se svi odusevljavate optimizacijom konzolne igre, dx11 koji leti i tesalacijom, ja cu samo da napisem koliko sam iznerviran potpunim MASAKROM gameplay-a koji je krasio prethodne 2 Max Payne igre. Ovoliko SILOVANJE bullet time efekta, usporoavanjem kadrova svake 2 sekunde i nemogucnosti da igru zaista igras nego da gledas film i u svakom nivou imas prilike da odigras par minuta nakon sto se igra smiluje da kontrole prebaci tebi, je potpuno neoprostivo sto se mene tice. A kao vrh budalastine je konstatno treperenje nekih video efekata ala Majkl Bej koji izazivaju instant epilepsiju. I sta je sa onim ******skim ispisivanjem dijaloga kao da vec 3 sata traje uvodna spica? Kome je to kul?? Ako ovako budu upropastili novi GTA ...
Zali boze 29 giga downloada.

Znaci, ne secam se kad me je neki naslov vise iznervirao.

Gde je Documents/Rockstar games/social club? Ubicu se... ne nalazim ga...

Fraps nece da radi sa retail ( imam original ) verzijom igre? Da li postoji neki fix?

Jesam. Sta znaci "tu"? Jedino sam nasao Program files/rockstar games/social club ali tu nema ni pomena o Documents..

Inace dobijam gsldr.dll failed to load poruku...

Poslednja izmena:
I dok se svi odusevljavate optimizacijom konzolne igre, dx11 koji leti i tesalacijom, ja cu samo da napisem koliko sam iznerviran potpunim MASAKROM gameplay-a koji je krasio prethodne 2 Max Payne igre. Ovoliko SILOVANJE bullet time efekta, usporoavanjem kadrova svake 2 sekunde i nemogucnosti da igru zaista igras nego da gledas film i u svakom nivou imas prilike da odigras par minuta nakon sto se igra smiluje da kontrole prebaci tebi, je potpuno neoprostivo sto se mene tice. A kao vrh budalastine je konstatno treperenje nekih video efekata ala Majkl Bej koji izazivaju instant epilepsiju. I sta je sa onim ******skim ispisivanjem dijaloga kao da vec 3 sata traje uvodna spica? Kome je to kul?? Ako ovako budu upropastili novi GTA ...

Znaci potpuno se slazem sa tobom!Sve sto i mene nervira to si i napisao!

Pa valjda Documents za tvog user-a?

Jesam. Sta znaci "tu"? Jedino sam nasao Program files/rockstar games/social club ali tu nema ni pomena o Documents..

Napravi sam folder a taj fajl moras stavitii kao izuzetak u AV jer je prijatljen kao trojanac :-D

Hehe i ja sam se gubio sa tim, trazio sam sam ga a social klub-a nigde. Pokreni igru i izadji i onda ce se stvoriti folder u my documents:)

Konacno da neko kaze nesto pametno!!!!Ubi me ovoliko filmovanje!!!

Probao igru i mogu reci da je odlicno odradjena, odlicna.

Tako je Snake1989 stvorila se prilikom pokretanja igre. Sve radi, osim sto treperi slika na monitoru dok ne udjem u igru...

Znate kako kazu Ameri - To each his own...

Ne morate koristiti bullet time i dodge. Koristite cover. Lepo guzicu uza zid i "Q". I eto resenja da ne koristite bullet time, a kada predjete parvih 5-6 poglavlja, moracete da koristite zaklon jer bullet time i dodge nece biti dovoljni za egzistenciju. Po mom, skromnom misljenju, igra je opravdala dzevu.

A to za film(ove) su morali da urade, jer je razmak 10-ak godina izmedju prethodne i ove igre, pa moraju da povezu rascep. Na kraju krajeva, imate milion igara sa cistim napucavanjem i plitkom pricom, pa birajte.

Konacno da neko kaze nesto pametno!!!!Ubi me ovoliko filmovanje!!!
Ovo je sasvim ok misljenje i sve to sto kazes je prisutno, ali je meni licno igra isuvise dobra da bi joj to nesto mnogo skodilo.

Nazad
Vrh Dno