Šta je novo?

Max Payne 3

A otkud ti znas koji je to tracker? :D Taj sto je Jovy dobio ima Maxu kao i jos mnooogo sadrzaja koji su freeleech, plus postoje poeni za seed i odrzavanje ratio-a je veoma lako. Inace ima i trackera gde ne moras da odrzavas ratio, samo treba da seedujes torrent odredjeno vreme. Uostalom, imas temu ovde na forumu sa tracker pozivnicama, pa zatrazi ako ima neko neki no ratio ili pitaj za IPT i neki tako general tracker koji je lak za odrzavanje... ili ako hoces javi mi se na pm imam jos jedan gde je maxa freeleech...

Da ne idemo vise u off...

Da pitam ponovo, jel 1080p pretpostavljam 60fps filmovi zauzimaju polovinu od tih 30-ak gb?

Zauzimaju samo 8 GB i nisu 60fps nego 30, u igri se jasno vidi razlika sta je film a sta ide u real time. Ostalo je sigurno otislo u kvalitetnije teksture, audio, modele itd.

Imam problem , RELOADED verzija ...
Uradim sve kako treba , startujem igru , pojavi se onaj update dialog, kliknem na Offline kao po uputstvu , pokrene se full screen , crno sve i tako stoji , čekao nekih 5 minuta i uradim force quit.
Ne razumem u čemu je fora, takodje ne vidim i da ima neki offline settings da se pokrene pre nego što se startuje igra, možda ga ne vidim ?

meni je samo nesto iskocilo gde sam imao da kliknem opciju OFFLINE MODE.. i kad sam to odradio sve radi lepo.. ali da me ubijes ne mogu da se setim kad mi je tacno to iskocilo i kako :(

Provalio 5 min nakon što sam postovao :D
Fora je bila da u properties stavim Compatibility mode WinXP SP3
Da ga ****m ako znam što mu je to potrebno :D

Anywayz, radi sada kao zmaj :)

Predobra igra dodajte me na social club,imam original Bole_Car

Konacno sam je zaigrao. Za sada sve najbolje o igri,mada nisam daleko ni dogurao. Tek sam ovde stigao. :)

Prilozi

• 474843_320033141407982_100002038953365_704745_1794142721_o.jpg
    474843_320033141407982_100002038953365_704745_1794142721_o.jpg
    213.8 KB · Pregleda: 241
Posle 4 sata igranja sve najbolje o igri. Dobri stari Max u novom okruzenju koje nije uopste lose. Igra je kombinacija filmova i akcije. Teskobna atmosfera non stop prati Maxa i to je to. Napucavanje poboljsano i za desetku. Tu su stari dobri bullet time na steroidima i pilulice. Grafika je vrhunska, protivnici ni malo laki na hard tezini (preporucujem da igrate odmah na hard). Za ovih 4 sata, toliko dobrih fora i detalja je ubaceno da nemam reci. Sve je zategnuto i igra je radjena sa puno ljubavi. Ovo je stari dobri Max, samo bi voleo da ga vidim na kraju mrtvog, ali mislim da od toga nece biti nista.

@Gdin_M
Ajde i mene cimni na pp za freeleech i oslobodi malo mesta za pp,posto je napunjen do cepa!:)

Ne smarajte vise temu i ne pretvarajte u cirkus...Pravila foruma su jasna, bez trazenja crackova, lekica, DL linkova i kojecega. Diskutujte o igri a ne o ponovonapunjenima i slicnim...Za to imate warez sajtove i PM...

Poslednja izmena:
Ne smarajte vise temu i ne pretvarajte u cirkus...Pravila foruma su jasna, bez trazenja crackova, lekica, DL linkova i kojecega. Diskutujte o igri a ne o ponovonapunjenima i slicnim...Za to imate warez sajtove i PM...

Kome da pošaljem PM ako se postovi o tome brišu , kako da znam kome da ga pošaljem ? :p

A i šta ima veze ako se priča o lekovima ako se isti ne postavljaju ovde ?
Da se ostavljaju linkovi itd. pa da razumem ...

Kako ce ovo sljakato na mojoj konfi i5 750@ 3.8ghz i GTX470?

A i šta ima veze ako se priča o lekovima ako se isti ne postavljaju ovde ?
Da se ostavljaju linkovi itd. pa da razumem ...
Ima veze , procitaj pravila.
Zabranjeno je i TRAZITI a ne samo KACITI linkove.

komentari tek kada predjem igru(za sada odusevljen)

sto se tice textura...mislim da je ovo sramota, barem za pc verziju...high res my ass
aoudk5.jpg

komentari tek kada predjem igru(za sada odusevljen)

sto se tice textura...mislim da je ovo sramota, barem za pc verziju...high res my ass
aoudk5.jpg

Nemam ovakav problem meni su teksture na very high i sjajno izgledaju :) vidi da ti nije podeseseno na low?

da li neki srećnik od vas igra na sličnoj konfiguraciji kao mojoj :D ? da znam šta da očekujem za 1680x1050 :d

Nemam ovakav problem meni su teksture na very high i sjajno izgledaju :) vidi da ti nije podeseseno na low?

ma kakvi, sve osim AA na maxu....verujem da ovo nije izolovan slucaj, verovatno su i druge slicne texture prikrivene, ovde je deo zumiran pa bas rezolucija istih dolazi do izrazaja

Ja stigao do chaptera 2 i tu stao. Kada hocu da nastavim da igram udjem u igri al ne ide dalje od loading ekrana, nece da ucita SC profil. Verzija je "ponovo napunjena"

ma kakvi, sve osim AA na maxu....verujem da ovo nije izolovan slucaj, verovatno su i druge slicne texture prikrivene, ovde je deo zumiran pa bas rezolucija istih dolazi do izrazaja

Upravu si evo sada videh tek ima na vise mesta losijih tekstura, ali u naletu kako se igra igra to se ne primeti :)

Ovo nije normalno koliko je multiplayer zarazan, gang wars da ne pricam, ponekad pomislim da sam u matrix filmu, neverovatan osecaj, takvih kilova, plus osvete, ma vrh!!!!

Ljudi jel se gube nekom sejvovi? Citam dosta po stranim forumima da im jednostavno nestane save game :trust:

Mozda su kao i ja stavili RLD da bude primaran a ne svoj profil :-D ps jel se jos nekom desava da od chaptera 5 tj smanjuje FPS ili da vidim sta mi komp svrlja po procesima :-D

Edit: Auto Backup win7 ga je kocio :-D

Poslednja izmena:
Problem je bio u blokiranju da se igra konektuje na internet. Sad je sve sredjeno, radi kako treba :)

Problem je bio u blokiranju da se igra konektuje na internet. Sad je sve sredjeno, radi kako treba :)

Ja disablujem net kad pokrecem igru, da budem siguran :).... Odusevljen sam igrom, jos da Hitman ispadne kako treba i po meni 2 najbolje igre za ovu god.

Vrh Dno