Si probao da forsiras iz drajvera? Na vecini novijih izdanja u startu nije radilo kako treba, Binary, Alan i sad izgleda ovo... za svaki slucaj lupi iz drajvera + tb i uzivaj.
aim sa misem je Dobar !.. sve sto treba da uradite je iskljucite target tracing(tracking) kako li se vec zove ( jer on brljavi i onda mis skace na metu i nikako da gadjate tamo gde hocete... takodje i target slowdown....Niko ne komentarise kontrole na misu na pc-u? Nista vam nije cudno?
Nemam problema sa save-ovima... skid does suck in deed :d
aim sa misem je Dobar !.. sve sto treba da uradite je iskljucite target tracing(tracking) kako li se vec zove ( jer on brljavi i onda mis skace na metu i nikako da gadjate tamo gde hocete... takodje i target slowdown....
ja sam iskljucio i v-sync, jer mi je fps skakao kao podivljao, i tu nesto brljavi jer nije zakljucan na 60 fps...
inace igra ide i preko 100 fps sve maxed out ! full HD, veoma sam zadovoljan optimizacijom !!! kad opadne cena uzimam oridjidji zbog multija![]()
Nemam problema sa save-ovima... skid does suck in deed :d
aim sa misem je Dobar !.. sve sto treba da uradite je iskljucite target tracing(tracking) kako li se vec zove ( jer on brljavi i onda mis skace na metu i nikako da gadjate tamo gde hocete... takodje i target slowdown....
ja sam iskljucio i v-sync, jer mi je fps skakao kao podivljao, i tu nesto brljavi jer nije zakljucan na 60 fps...
inace igra ide i preko 100 fps sve maxed out ! full HD, veoma sam zadovoljan optimizacijom !!! kad opadne cena uzimam oridjidji zbog multija![]()
Na svim forumima ljudi ( 90% ) uglavnom imaju samo reci hvale. A kad je igra najavljivana... " Rockstar sucks, this ain't Max Payne " / " Cover system? FUUUU " / " Sto je Max celav? Ne svidja mi se nedostatak frizure, ne kupujem "
Gejmere () ne mozes nikad zadovoljiti. Sada isti ti likovi koji su pljuvali igru mesecima pre izlaska, je igraju sa odusevljenjem.
Pa cena je već niska da niža ne može da bude![]()
nikad nisam kupovao online, i nemam uslova za to ^^ A u game-s-u 6000din :S tj. mene izadje valjda 5400 ... al opet 50 evra mi ne pada napamet da dajem.
E na tom trekeru ako ne seedujes odmah na 1.0 banuju te... smor.
Ja moram sa poznatih da skidam i smorio sam se vise. Sta god da skidam ide prativno full speed osim ovoga... 30kbs prosek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari