Šta je novo?

Max Payne 3

Si probao da forsiras iz drajvera? Na vecini novijih izdanja u startu nije radilo kako treba, Binary, Alan i sad izgleda ovo... za svaki slucaj lupi iz drajvera + tb i uzivaj.

Toliko brzo kupujem igru,da cu je na kraju zaigrati kada bude 9.99$ na steam-u. :)

Igrao, i mislim sta reci veliki plus za Rockstar, detalji neverovatni, prica, gameplay, i mp dobar, a na sve to sjajna optimizacija, ja odusevljen!!!

Predjoh vec pola na PC-u lagano a igram sa dualshock 3 :p Meni je sad medium nivo tezine prelak, headshotovi se nizu kao na traci, obracuni traju kratko, 60fps cini svoje jer su kontrole mnogo preciznije. Igra cini mi se uopste nije zahtevna. Jedino sto mi se ne svidja su i dalje neki objekti koji imaju manje poligona ako se bas zagleda uprkos teselaciji kao i neke teksture koje su preuzete sa konzolnih verzija. Takodje ako je na konzolama zbog nedostatka RAM-a morao da se sputava igrac time sto kad se predje odredjeni sektor, vrata ili kapija (deo na stadionu) se automatski zatvara za mnom i vracanja u prethodni vise nema, ne vidim zasto to mora i ovde. Ono sto jedva cekam je da vidim da li ce biti nekih modova kao nekad davno kad se npr. igrao kung-fu mod za Max Payne 1 :)

Si probao da forsiras iz drajvera? Na vecini novijih izdanja u startu nije radilo kako treba, Binary, Alan i sad izgleda ovo... za svaki slucaj lupi iz drajvera + tb i uzivaj.

Probao i opet je iskljucen vsync. Dobijam ocitavanje suludih FPS mada na trenutke uopste se ne oseti da je toliko glatko kako pise da je ste, pre bi dao neku procenu od 35-40FPS u tim situacijama.

Stigoh do chaptera III.
Stvarno mi nije jano sta je u ovoj igri dobro, osim lazne akcije i
onih zenskih na pocetku.

Hype je preveliki.

Covek stigao do chaptera 3 za nepun dan, al' igra nista ne valja :)

Ja muku mucim sa pokretanjem igre... Nece prva instalacija ostaje u procesima druga sa promenom naziva foldera itd nista mi ne sljaka...

Niko ne komentarise kontrole na misu na pc-u? Nista vam nije cudno?

Ja cu komentarisati kada skinem igru. :d Vi cete je do tada vec 2 puta preci. :p

Very niiice :)

vrlo zanimljivo, izgleda i radi odlicno, cak i Saitek p3600 joypad radi "out of the box"

Igra je super ocekivao sam vise ali , sta ocekivati od matorog engine-a sjajno je optimizovan i podrzava i DX 11 sto nisam ocekivao igra izgleda super s obzirom da je platforma GTA IV :-D

Ima li jos neko problem sa save games? RLD lek skid je njes**

Poslednja izmena:
Nemam problema sa save-ovima... skid does suck in deed :d

Niko ne komentarise kontrole na misu na pc-u? Nista vam nije cudno?
aim sa misem je Dobar !.. sve sto treba da uradite je iskljucite target tracing(tracking) kako li se vec zove ( jer on brljavi i onda mis skace na metu i nikako da gadjate tamo gde hocete... takodje i target slowdown....

ja sam iskljucio i v-sync, jer mi je fps skakao kao podivljao, i tu nesto brljavi jer nije zakljucan na 60 fps...

inace igra ide i preko 100 fps sve maxed out ! full HD, veoma sam zadovoljan optimizacijom !!! kad opadne cena uzimam oridjidji zbog multija :D

Poslednja izmena:

aim sa misem je Dobar !.. sve sto treba da uradite je iskljucite target tracing(tracking) kako li se vec zove ( jer on brljavi i onda mis skace na metu i nikako da gadjate tamo gde hocete... takodje i target slowdown....

ja sam iskljucio i v-sync, jer mi je fps skakao kao podivljao, i tu nesto brljavi jer nije zakljucan na 60 fps...

inace igra ide i preko 100 fps sve maxed out ! full HD, veoma sam zadovoljan optimizacijom !!! kad opadne cena uzimam oridjidji zbog multija :D

tek kasnije provalih da moram samo da stavim moj acc kao auto login :-DDD

Pa cena je već niska da niža ne može da bude :D

Na svim forumima ljudi ( 90% ) uglavnom imaju samo reci hvale. A kad je igra najavljivana... " Rockstar sucks, this ain't Max Payne " / " Cover system? FUUUU " / " Sto je Max celav? Ne svidja mi se nedostatak frizure, ne kupujem "

Gejmere ( :D ) ne mozes nikad zadovoljiti. Sada isti ti likovi koji su pljuvali igru mesecima pre izlaska, je igraju sa odusevljenjem.

Na svim forumima ljudi ( 90% ) uglavnom imaju samo reci hvale. A kad je igra najavljivana... " Rockstar sucks, this ain't Max Payne " / " Cover system? FUUUU " / " Sto je Max celav? Ne svidja mi se nedostatak frizure, ne kupujem "

Gejmere ( :D ) ne mozes nikad zadovoljiti. Sada isti ti likovi koji su pljuvali igru mesecima pre izlaska, je igraju sa odusevljenjem.

hahah potpuno se slazem :)

ja uvek kazem: ajde ljudi, sacekajte, kad probate onda pljujte koliko vam je volja :D
ja sam samo sumnjao u njihove sposobnosti optimizacije.

sad kad sam video ovo pa tek sad ih ne volim , sposobni su za ovako nesto a tamo su na GTA IV dali godinu dana kasnije za PC neoptimizovan do zla boga
tacno se secan dva puta sam ga presao na PS-u dok nije izasao za PC xD posle sam ga i na PC-u presao, samo sa mnogo losijim izgledno xD :d

Pa cena je već niska da niža ne može da bude :D

aeee o_O dje to ? koliko? sta ? zasto?

nikad nisam kupovao online, i nemam uslova za to ^^ A u game-s-u 6000din :S tj. mene izadje valjda 5400 ... al opet 50 evra mi ne pada napamet da dajem.

Poslednja izmena:
jel probao ko multi? niko ne spominje ništa?
većina nas valjda ima isti spori net pa još ni single nismo probali
a bit će do noćas nadam se...

Ja se igram od jutros, i mogu vam reci da sam zadovoljan. Jeste da sam tek na drugoj misiji, ali sam dobio ono, cemu sam se nadao. :)

Ovako to izgleda kod mene, na konfiguraciji iz potpisa. Sva podesavanja oko grafike su u prvom atacmentu.

Zaboravio sam da napisem da je drugi shot minimalni framerate koji sam primetio.

Prilozi

• MaxPayne3 2012-06-02 11-25-40-29.jpg
    MaxPayne3 2012-06-02 11-25-40-29.jpg
    182.8 KB · Pregleda: 178
  • MaxPayne3 2012-06-02 11-01-00-56.jpg
    MaxPayne3 2012-06-02 11-01-00-56.jpg
    215.4 KB · Pregleda: 176
  • MaxPayne3 2012-06-02 11-22-06-33.jpg
    MaxPayne3 2012-06-02 11-22-06-33.jpg
    234.5 KB · Pregleda: 159
  • MaxPayne3 2012-06-02 11-23-21-65.jpg
    MaxPayne3 2012-06-02 11-23-21-65.jpg
    300.8 KB · Pregleda: 143
  • MaxPayne3 2012-06-02 11-23-24-92.jpg
    MaxPayne3 2012-06-02 11-23-24-92.jpg
    277.2 KB · Pregleda: 139
Poslednja izmena:
kakva je ovo IGRETINA! odlican AI, cover sistem, bas je izazov, pa prica, optimizacija, nema glupog health regeneration-a, grafika da me je prvi put odusevila posle Crysis-a... svaka cast za rockstarovce, ja sam odusevljen :) kako igra odmice sve je bolja i ostao je potpuno taj max payne smek, cak mislim i da su digli ceo fazon na malo visi nivo :)

chapter VI
igram na Hard ne mozes preci da si superman :d
salim se, povileneo sam ponavljajuci iste delove 50 puta... na kraju ni jednom ne udjem u cover samo idem i pucam kao manijak.

ponekad me jako iznervira kad ih pobijes sve dodje neki pametnjakovic i sa kilometra ti zada jedan extremni headshot..

Would you like to Retry ? HELL YEA BABY !

E na tom trekeru ako ne seedujes odmah na 1.0 banuju te... smor.
Ja moram sa poznatih da skidam i smorio sam se vise. Sta god da skidam ide prativno full speed osim ovoga... 30kbs prosek.

A otkud ti znas koji je to tracker? :D Taj sto je Jovy dobio ima Maxu kao i jos mnooogo sadrzaja koji su freeleech, plus postoje poeni za seed i odrzavanje ratio-a je veoma lako. Inace ima i trackera gde ne moras da odrzavas ratio, samo treba da seedujes torrent odredjeno vreme. Uostalom, imas temu ovde na forumu sa tracker pozivnicama, pa zatrazi ako ima neko neki no ratio ili pitaj za IPT i neki tako general tracker koji je lak za odrzavanje... ili ako hoces javi mi se na pm imam jos jedan gde je maxa freeleech...

Da ne idemo vise u off...

Da pitam ponovo, jel 1080p pretpostavljam 60fps filmovi zauzimaju polovinu od tih 30-ak gb?

Nazad
Vrh Dno