Si probao da forsiras iz drajvera? Na vecini novijih izdanja u startu nije radilo kako treba, Binary, Alan i sad izgleda ovo... za svaki slucaj lupi iz drajvera + tb i uzivaj.
aim sa misem je Dobar !.. sve sto treba da uradite je iskljucite target tracing(tracking) kako li se vec zove ( jer on brljavi i onda mis skace na metu i nikako da gadjate tamo gde hocete... takodje i target slowdown....Niko ne komentarise kontrole na misu na pc-u? Nista vam nije cudno?
Nemam problema sa save-ovima... skid does suck in deed :d
aim sa misem je Dobar !.. sve sto treba da uradite je iskljucite target tracing(tracking) kako li se vec zove ( jer on brljavi i onda mis skace na metu i nikako da gadjate tamo gde hocete... takodje i target slowdown....
ja sam iskljucio i v-sync, jer mi je fps skakao kao podivljao, i tu nesto brljavi jer nije zakljucan na 60 fps...
inace igra ide i preko 100 fps sve maxed out ! full HD, veoma sam zadovoljan optimizacijom !!! kad opadne cena uzimam oridjidji zbog multija 😀
Nemam problema sa save-ovima... skid does suck in deed :d
aim sa misem je Dobar !.. sve sto treba da uradite je iskljucite target tracing(tracking) kako li se vec zove ( jer on brljavi i onda mis skace na metu i nikako da gadjate tamo gde hocete... takodje i target slowdown....
ja sam iskljucio i v-sync, jer mi je fps skakao kao podivljao, i tu nesto brljavi jer nije zakljucan na 60 fps...
inace igra ide i preko 100 fps sve maxed out ! full HD, veoma sam zadovoljan optimizacijom !!! kad opadne cena uzimam oridjidji zbog multija 😀
Na svim forumima ljudi ( 90% ) uglavnom imaju samo reci hvale. A kad je igra najavljivana... " Rockstar sucks, this ain't Max Payne " / " Cover system? FUUUU " / " Sto je Max celav? Ne svidja mi se nedostatak frizure, ne kupujem "
Gejmere ( 😀 ) ne mozes nikad zadovoljiti. Sada isti ti likovi koji su pljuvali igru mesecima pre izlaska, je igraju sa odusevljenjem.
Pa cena je već niska da niža ne može da bude 😀
nikad nisam kupovao online, i nemam uslova za to ^^ A u game-s-u 6000din :S tj. mene izadje valjda 5400 ... al opet 50 evra mi ne pada napamet da dajem.
E na tom trekeru ako ne seedujes odmah na 1.0 banuju te... smor.
Ja moram sa poznatih da skidam i smorio sam se vise. Sta god da skidam ide prativno full speed osim ovoga... 30kbs prosek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari