Max i onaj Brazilac na stadionu...idemo, ubijamo...i onda ja njega treba da pokrivam snajpom, dok on odjednom odlucuje da nenaoruzan trckara kao devojcica dok ja upucavam likove okolo...daj *** mogli su mu makar oruzje neko ostaviti da ne izgleda onako retardirano

Obrio glavu, ostavio flasu, u je, sad je badass i dosta mu je svega. Sad je pissed. Ode u favelu i prva tri tikvana ga orobise do gaca:laugh: A pre toga je redovno znao da upuca likove i za manje...
Jeee, pentra se uz favelu, pobio 10 000 komaraca koji se dernjaju, taman da uleti da spase tu Paris Hilton koju je vec dva puta zamalo spasio, unutra uz jos ono dvoje koji su se odjednom tu stvorili iz nekog glupavog razloga, na nisanu ih drze cetvorica jadnika kojima sam pobio sve zivo i mrrrtvo, sad ce Max da yebe keve i njima kad ono wtf:d max ulazi u prostoriju i ruke uvis DAFUQ
I tu Paris dobije metak u celo, jer jelte ovo je surova realnos gritty and shit, a sad je njena sestra (ona pametnija jelte) kiNdaPovana, sta li ce biti s njom da mi je znati...Pasce niz stepenice i slomiti kicmu?