Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Da li postoji neki nacin da se proveri u kojoj se rezoluciji ili bitrate-u gleda sadrzaj sa Max-a? Nesto kao na Jutjubu Stats for nerds opcija?
Drugar je kupio 5.1 sistem i doneo ga kod mene da probamo, pustali smo neke GOT epizode i jos nesto sadrzaja koje je dostupno u 4K rezoluciji. Ja sam otvorio nalog otkako je Hbo Max dosao kod nas i od pocetka redovno placam. Otkako se preslo na Max imam standard pretplatu ali sadrzaj koji je oznacen sa 4K rezolucijom mi toliko dobro izgleda da ono nema sanse da je 1080p.
Nije da se zalim, samo bih hteo da proverim da li se tripujem ili stvarno po ceni standard paketa imam 4K.

moguće da je veći bitrate. inače, FHD sadržaj ume da izgleda bolje na 4K nego na FHD ekranu

ako pitaš za browser aplikaciju, i ako je taj browser Chrome, možeš donekle da vidiš u nekom Media tabu u Developer Tools (pokreće se na F12)

Da li postoji neki nacin da se proveri u kojoj se rezoluciji ili bitrate-u gleda sadrzaj sa Max-a?
KODI + MAX dodatak

I videćeš detaljnije:

TLOS.png

Da li moze da se ocekuje neki BF popust na pretplatu?

Sad sam malo istrazivao cene u drugim regionima i vidim da npr Brazil i Kolumbija imaju BF akcije za pretplate od po 6 meseci gde mesec premium paketa izadje oko 2.5e, a kod nas nema nikakve ponude.

Da li moze da se ocekuje neki BF popust na pretplatu?

Sad sam malo istrazivao cene u drugim regionima i vidim da npr Brazil i Kolumbija imaju BF akcije za pretplate od po 6 meseci gde mesec premium paketa izadje oko 2.5e, a kod nas nema nikakve ponude.
idi na stranu razmena slotova za streaming servise kao dosta nas i menjaj za MAX, nema popusta ovde

da se prekrstim... da li je moguce da su ubacili napokon Hard knocks :oops:

Krenuh pre neki dan da gledam From (2022) seriju na MAXu, i mogu reci da su im prevodi u pojedinim epizodama strasni, grese rodove, mesaju jedninu i mnozinu, padeze, ocigledno prodaju gugle translejt prevode HBO-u ovi iz Mediatranslationsa pa ako prodje, prodje... :ROFLMAO:

Makar se trude da nesto urade za razliku od drugih gde nema nista.

Да ли још некоме у “Пријатељима” аудио није синхронизован са видеом? Прва сезона.

Izgleda da je do iOS-a i tvOS-a. Imam isti problem da ajfonu i na Apple TV-u. Na Windows računaru radi normalno.

Да ли на Hisense паметни телевизор који покреће VIDAA оперативни систем може да се гледа MAX? Питам због тога како бих знао да ли да купим тај телевизор.

Da vidim da li neko ima sličan problem. Koristim Max na Yettel-ovom STB-u i radi savršeno od prvoga dana, tek sam juče provali da samo Štreberi i Young Sheldon ne rade, naime, krene ton i slika i nakon sekunde slika zakoči a ton nastavi da ide, samo na te dve serije, na bilo kojoj epizodi, ostali svi filmovi i serije rade, evo nisam pametan?!?!
Probao i reinstaliranje aplikacije i isto.

Radi sve ok i preko Laki STBa na Orionu.

Ne mogu da nadjem opciju za search preko app max. Ima li jos neko problem. Imao sam pre u gornjem desnom uglu. Sada tu imam samo znak za obavestenja i avatar naloga.

Vrh Dno