Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Prethodnih dana mi se u više navrata dešavalo da u sred epizode nestanu titlovi. Dešavalo se i ranije, ali povremeno ili zapravo i ne primetim, odgledam epizodu do kraja.

A Sada gledam Tokyo Vice, koji u dosta scena ima duple titlove, pa brzo shvatim da japanski ič ne razumem.

Kada se to desi, meni za izbor titova je prazan. Neophodno je da zaustavim epizodu, izadjem na početni ekran serije, ponovo pokrenem epizodu i ona nastavi gde je stala, samo što sada titlovi rade.

Novi update. Stari i novi interfejs.

Prilozi

• IMG_20250205_001410.jpg
    IMG_20250205_001410.jpg
    100.2 KB · Pregleda: 216
  • IMG_20250205_001420.jpg
    IMG_20250205_001420.jpg
    105.7 KB · Pregleda: 244
Meni Max ne radi, na MTS-u HBO kanali rade ali na Max app ne mogu da se ulogujem
I meni se desilo pre par dana. Probaj da se ponovo logujes preko operatera, zatim login i pass sa moj mts portala.

Meni se isto desilo.
Pisao sam im i samo su mi rekli da se ponovo ulogujem preko operatera.
Opet sve rad i profili su mi svi ostali.

Gledam Max na desktopu preko Firefoxa i kad gledam How it's made, slika izgleda kao u prilogu, kropovana je sa svih strana. Isto je i u full screen modu i kad nije full screen. U par epizoda se desilo da slika bude razvučena preko celog ekrana, bez da sam ja išta radio, a onda je opet postala ovako kropovana sama od sebe. Ne vidim nigde opciju da nešto promenim. Da li je problem do Maxa, ili je nešto kod mene i šta? Nije katastrofa, ali nervira me, posebno jer je jasno da slika nije samo skupljena, nego je deo odsečen.

Prilozi

• max.jpg
    max.jpg
    148.2 KB · Pregleda: 137
Pitanje za korisnike Supernove i imaju HBO+, da li je Standard HD ili Premium 4K paket u pitanju kada placate preko njih pretplatu?

Meni se isto desilo.
Pisao sam im i samo su mi rekli da se ponovo ulogujem preko operatera.
Opet sve rad i profili su mi svi ostali.
Hm, ja ne nalazim kako da se ulogujem "preko operatera". Nekad bilo ocigledno, sad nema, choose plan i nema via operater.

Stauts je yu dont have subscription, renew, i samo stanrd i premium.

Probaj preko tel. tamo izbacuje operatera.
Vidim da su ukinuli kod nekih paketa max,hbo i sl.Ima ga u onom najvecem sad dal beše L.

Corav, moguce da imalo ispod sve vreme:
create account using abc provider
Izvinjavam se.

Preskakao to zbog create. Ali sad drugi problem. Morace mts da se zove sutra, kao max not avail through this oprator, a mora biti.
Mozda je zbog create account, radio login ali no subscription.

Probao više puta , ali neće. Moraću do poslovnice mts-a
Jesi li resio, msm nista ne radi, nijedna opcija iako ih nema previse. Sumnjivo mi to, user postji i samoo odjednom no subscription, login radi, a nema nacina za renew sem standardnih planova.
Create new sa operatorm kaze "maybe no rights for MAX", a mora da ima.

Eto ja toliko cesto koristi da nisam ni primetio i verovanto je od 31.01. MAX ne nadjoh nigde nikakvu podrsku da imaju sem chatbota, a mts podrska je tak katastrofa, krcato je nakon poskupljenja, ne javljaju se ...

Poslednja izmena:
Jesi li resio, msm nista ne radi, nijedna opcija iako ih nema previse. Sumnjivo mi to, user postji i samoo odjednom no subscription, login radi, a nema nacina za renew sem standardnih planova.
Create new sa operatorm kaze "maybe no rights for MAX", a mora da ima.

Eto ja toliko cesto koristi da nisam ni primetio i verovanto je od 31.01. MAX ne nadjoh nigde nikakvu podrsku da imaju sem chatbota, a mts podrska je tak katastrofa, krcato je nakon poskupljenja, ne javljaju se ...
Nisam još uvek rešio, nikako da stignem...

da li SBB Premium EON paket, ako se registrujem na MAX preko SBB, dobijam Premium paket ili onaj Standardni MAX paket ?? hvala

Nazad
Vrh Dno