Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Ima sleeping dogs sa Russell Crow-on, kontam da je taj. Ne znam, ali rekao bih da nema veze sa igrom.

Nekad su titlovi isti kao i sinhronizacija, moguće da je odatle samo ubace skriptu

Ljudi imam MAX pretplatu preko Yettel-a, vidim da je standard ponuda, da li mogu nekako da se prebacim na premium?

Ne možeš. Jedino da platiš sam Premium. Ne postoji opcija doplate kod operatora.

jesi li siguran? to imamo mi koji smo direktno na Max-u. ovi koji su preko provajdera nemaju inače se ne bi ovoliko žalili

Ima doplata kod MAX-a 3€ mesečno.
Ne postoji doplata za premium za korisnike koji koriste Max preko operatera. Jedino možemo da doplatimo za Sport paket i to je 3€, ali za premium (UHD/4K...) ne možemo.

Pretpostavljam da je ista priča i sa SBB?

Naravno da mi preko provajdera ne mozemo premium da koristimo samo cist MAX nalog to moze.

Možda je malo off topic, ali serija Sablja je dostupna na MAX-u.

Колико видим,Урбан ВПН више не ради са МАКС-ом на рачунару!

Po dve nedeljno, ponedeljkom

@momsab
IMG_0447.jpeg
🇳🇬
Season 5 Nbc GIF by The Office

Neko ko tek postaje filmofil i prvi put pocne gledati MAX stvarno ce imati sta da gleda jedan vremenski period. Davno sam poceo jos dok se zvao HBO Go, bilo serija ne znas kad ces ih pogledati. Sad udjem jednom u 10 dana provrtim gore dole nema nista. Srecom slot je od sestre preko Yettela. Nekad se zapitam jer u redu sve samnom kad nemam sta pogledati. Ocajan kvalitet novih serija i filmova. Kazu 100 miliona ptetplatnika sta gledaju ti ljudi sunce ti. 😄
Svkom neka odluci novcanik sta ce i koliko placati. Kad vise ne bude moglo da se nadje sadrzaja na internetu za gledanje , boze moj igracemo se tablica , remija i saha. 🤣

Ima uvek neko nesto sto nikada nije gledao, evo moja gospoja gleda onu "Igru prestola" inace imamo Max proslih 6 god konstantno(jos dok je bio HBO go kao i ti) jer mi je uvek u paketu I gledala je dosta stvari i uvek ima nesto sto nije odgledala(tako kaze) ja i nisam neki filmofil mene u zivotu zanimaju druge stvari, ali ja recimo na Maxu sad gledam Sablju jer nikad ne stignem kao ni juce jer u to vreme mi uvek drustvo dolazi pa nikad u live-u ne mogu da gledam, jeste uvek mogu da vratim na TVu ali volim na Maxu da odgledam i ne vrtim nista unazad.
Imaju sad neka 2 nova filma iz 2024 to sam video mislim mene ne interesuju ali moja ce gospodja i to odgledati.
U sv slucaju, uvek ima neko ko nesto nije gledao vi stari filmofili ste to gledali i vas razumem kad kazete da nema nista za odgledati na Maxu

Da li može, preko neke druge zemlje, da se max uzme jeftinije i kako?

Neko ko tek postaje filmofil i prvi put pocne gledati MAX stvarno ce imati sta da gleda jedan vremenski period. Davno sam poceo jos dok se zvao HBO Go, bilo serija ne znas kad ces ih pogledati. Sad udjem jednom u 10 dana provrtim gore dole nema nista. Srecom slot je od sestre preko Yettela. Nekad se zapitam jer u redu sve samnom kad nemam sta pogledati. Ocajan kvalitet novih serija i filmova. Kazu 100 miliona ptetplatnika sta gledaju ti ljudi sunce ti. 😄
Svkom neka odluci novcanik sta ce i koliko placati. Kad vise ne bude moglo da se nadje sadrzaja na internetu za gledanje , boze moj igracemo se tablica , remija i saha. 🤣

Slična je situacija sa svim ljudima koji duže vreme imaju striminge.
Sa ovim ukidanjem deljenja lozinki, i uzimanja preko trećih zemalja, došlo je vreme da se bindžuje striming. Tj. 2-3 meseca plaćam jedan, pa 2-3 meseca drugi...dok ne obrnem krug..

Ljudi to rade već neko vrijeme, puno više se isplati od cimanja s VPNovima i stranim nalozima.

nema u Android 📱 aplikaciji

Nazad
Vrh Dno