Ima doplata kod MAX-a 3€ mesečno.Ne možeš. Jedino da platiš sam Premium. Ne postoji opcija doplate kod operatora.
Ima doplata kod MAX-a 3€ mesečno.
Ne postoji doplata za premium za korisnike koji koriste Max preko operatera. Jedino možemo da doplatimo za Sport paket i to je 3€, ali za premium (UHD/4K...) ne možemo.Ima doplata kod MAX-a 3€ mesečno.
Doplata je samo za Sport paket. Premium mi sa Yettel-a ne možemo da doplatimo.Ima doplata kod MAX-a 3€ mesečno.
Neko ko tek postaje filmofil i prvi put pocne gledati MAX stvarno ce imati sta da gleda jedan vremenski period. Davno sam poceo jos dok se zvao HBO Go, bilo serija ne znas kad ces ih pogledati. Sad udjem jednom u 10 dana provrtim gore dole nema nista. Srecom slot je od sestre preko Yettela. Nekad se zapitam jer u redu sve samnom kad nemam sta pogledati. Ocajan kvalitet novih serija i filmova. Kazu 100 miliona ptetplatnika sta gledaju ti ljudi sunce ti. 😄
Svkom neka odluci novcanik sta ce i koliko placati. Kad vise ne bude moglo da se nadje sadrzaja na internetu za gledanje , boze moj igracemo se tablica , remija i saha. 🤣
Epizode koje idu vikendom će biti dostupne u ponedeljak, ne dve nedelje kasnije kako neko reče.Da li se možda zna hoće li ići epizode paralelno sa RTS-om, ili će kasniti?
Ja nisam primetio na ios aplikacijiDa li na Max-u postoji kategorija ,, leaving soon" ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari