Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Pa sve je povećano, Standard plan je bio 6,99 sada je 7,99. Tako da to ti je što ti je, ili prihvatiš ili otkažeš. Prosto.

tako je, nikada

Kvalitet ovoga što daju uz Supernova pakete je blago rečeno sramotan.

Pustio sam House of Dragons nit 4K nit atmosa (jes da bi svakako bio dolby digital + al nema veze) a o Dolby Vision da ne pričam. Ne bi me čudilo da je 720p.

Koliko košta da se pređe na paket koji podržava najbolji prikaz, tako da kažem? Sumnjam da ću dati, ali čisto radoznalosti radi.

Sad pogledah, Skip intro i Next episode ne rade ni na Sony TVu ni na MI Box-u... Ranije je radilo kad se pojavi samo kliknes OK i odradi sta treba, sad kad kliknes OJ pojavi se menu, kao kad se u sred gledanja pritisne OK.

Zna li neko koji su koraci da se prekine pretplata?

Kao i kod svih,pretpostavljam. Kazes im da hoces da se razidjes, ako si imao neki popoust ,platis penale za punu cenu i biras sta ti je bolje,placanje od pocetka ili od kraja,zavisi gde si sa pretplatnickim ugovorom.

Koliko košta da se pređe na paket koji podržava najbolji prikaz, tako da kažem? Sumnjam da ću dati, ali čisto radoznalosti radi.
a da pogledaš 2 poruke pre te tvoje?
košta puna cena za Premium, ako hoćeš Premium

@DGoran pitanje se odnosilo samo na striming servis, ne na ugovor sa provajderom. nema plaćanja penala u slučaju da je bio popust, samo se gubi popust u slučaju ponovne pretplate.

@spotpala jednostavno. u profilu odeš na "pretplatu" pa na "otkazivanje pretplate"

Kolega odjavljuje samo striming servis, kaže jednom je tako odjavljivao pa mu nije nešto prošlo, pitanje šta je i klikao. Hvala na odgovoru.

Nije moguce preci na argentinsku pretplatu sa naseg naloga? Ili mora da se ceka da istekne nasa pretplata nakon otkazivanja?
Da odgovorim sebi, nije moguce. Isticanje pretplate ne menja nista. Samo se dobija poruka "Plan Change Unavailable"
To mi je potvrdila i podrska. Nalog ostaje tamo gde je inicijalno kreiran. Moze se promeniti email adresa starog naloga u neku novu kako bi se stara adresa oslobodila i onda se sa njom odmah moze kreirati novi nalog u drugom regionu. Profili se ne prenose, samo email ostaje isti.
VPN -> max.com/ar/es -> odabrati plan i to je to (ako ne radi, isključiti VPN na kraju pre nego što klikneš plati)
Ili preko Google Playa.
Meni ovo ne uspeva. Ako se ide bez gasenja VPN-a, izbacuje poruku Incorrect card details (ili tako nesto), a ako se VPN ugasi trenutak pre pritiskanja Pay now dugmeta, izadje Unknown error has occurred...
UrbanVPN ekstenzija za Chrome, kartica yettel banke

Ko koristi Gmail nalog može da doda jednu ili više tačaka bilo gde ispred znaka @ i tako napravi kvazi novu e-mail adresu. Pošta će i dalje stizati na postojeću, a većina servisa će je prihvatiti kao novu.

[email protected] je isto što i [email protected] ili [email protected] ili [email protected] ili [email protected]

Znaci,nista pametno.

Odmah ispod, na linku, ima i druga polovina septembra.

Planiram da menjam TV i postavilo se pitanje kako instalirati Max aplikaciju na novi TV koji nije android . Da li je to moguće instalirati na Hisense ili na Google TV

Google TV je Android TV tako da može najlaganije. Hisense koristi Vidaa TV koji nema Max aplikaciju. Tu jedino može da te izvuče ako imaš iPhone pa preko Airplay-a castuješ sa Max-a na TV jer dosta Hisense modela podržava Airplay.

Edit: Takođe ako imaš PlayStation ili Xbox oni takođe podržavaju Max aplikaciju pa je to još jedan workaround za Hisense.

Koliko vidim,nigde 4k sadržaja,a tek HDR-a,ni od korova,zaista loša ponuda.

Ne vidiš zato što si samo HDMI nisi HDMI kabl 😅

Šalu na stranu, ima sadržaja označenog 4K DV, mislim da je Gospodar i slično...

Biću i kabl,samo da nađem nešto kvalitetno:D
Da li postoji filtriranje po kvalitetu video sadržaja,ili moram da otvaram film po film,da vidim šta je u 4K,HDR ili DV?

4K, HDR i DV dobijaš samo sa premium nalogom (iako je i na standardnom nalogu uredno navedeno da je dostupno za naslove koji podržavaju taj kvalitet, ali se reprodukuju u 1080p bez HDR i DV).

Da li postoji ogranicenje za deljenje naloga na vise adresa poput netflixa?

Zna li neko kako sa Max-a mogu da downloadujem titlove? U vreme Hbo Max-a je bilo rutinski, pokupim .vtt fajl pomocu IDM-a, pa ga konvertujem u .srt.

I sada mi IDM nudi da preuzmem .vtt cim pustim nesto i izaberem jezik za titl, ali iz nekog razloga to bude samo parcijalni prevod, otprilike prvih 15-ak minuta filma/serije. Ne znam kako da pokupim kompletan, a kontam da je moguce, jer vidim da na titlovi.com ljudi uredno kace profi titlove skinute sa Max-a.

Unapred hvala! :)

Google TV je Android TV tako da može najlaganije. Hisense koristi Vidaa TV koji nema Max aplikaciju. Tu jedino može da te izvuče ako imaš iPhone pa preko Airplay-a castuješ sa Max-a na TV jer dosta Hisense modela podržava Airplay.

Edit: Takođe ako imaš PlayStation ili Xbox oni takođe podržavaju Max aplikaciju pa je to još jedan workaround za Hisense.
Stigla aplikacija za Vidaa

Vrh Dno