Šta je novo?

Mass Effect 3

Onda ces verovatno u trojci imati Kaidena.

Da, biras nju ili kaidena ako ne importujes stari save.

Evo malo i bez pucanja. :D
Ovo jos i nije do kraja napucano, fitness mi je 3 lvl a dalje idu 3 apgrejda za melee dmg, a biotics i powers jos 25% za 6 lvl assault mastery.

Poslednja izmena:
Sa reklame u presidium commons za film Blasto - Hanar spectre i njegov elcor ortak. :d

[YOUTUBE]nXf7HC7iYEY[/YOUTUBE]

Badassfully :d

Poslednja izmena:
Ja sam za sebe uzeo ME3 standard,a ono N7 otislo na razmenu...

Your release date will be: 9. mart 2012, 01:00

A sta juze je samo bilo raspoloziva igra za preuzimanje ne i za igru??

Od ovih silnih cica u igri, pitanje mi se izgubilo. Gde su podesavanja da li ce se igrati u RPG Mode, Story mode ili Action mode? Jel se to biralo na pocetku i propustio sam da primetim?

To biras prilikom kreiranja lika osim ako nisi odradio ME2 import, a onda ide automatski na RPG.

Huh, hvala Geble, vec sam se unervozio. :) Importovao sam, zato nije bilo pitanja. :)

Da se vratimo na cice. Ni ona nije losa:

chobot-allers-diana-jessic-mass-effect.jpg

Oko 10 sati u igri. Koliko mi se cini ovo jos veci fail od dvojke...

Ovaj bioware je postao takav krsh od developera da je to strasno...

Jako patetican i jadan pokusaj "necega" cak i za konzolne standarde.

kako aktivirati igru na Originu preko USAIP, meni uopšte neće da se aktivira. pokrenut je program, stavljena neka US IP adresa ali samo izbaci release date error.

Citam vec par negativnih komentara!Znaci nevalja nista?

Kome se dopao kec, a zatim i dvojka ne vidim kako moze da mu se ne svidi i ovaj deo ..

Meni je igra dobra, nista losija od dvojke. Nisam nesto daleko dogurao, mada obrnuo sam 2-3 misije ili da kazemo tu negde oko 3h mozda 4h ingame.

Kome se dopao kec, a zatim i dvojka ne vidim kako moze da mu se ne svidi i ovaj deo ..

Meni je igra dobra, nista losija od dvojke. Nisam nesto daleko dogurao, mada obrnuo sam 2-3 misije ili da kazemo tu negde oko 3h mozda 4h ingame.
Ljudi kukaju zbog RPG elemenata,kojih u trojci skoro da nema,sem abillity upgrades-a..Mada i ovako igra je cista zabava i prica je odlicna...
Prvi deo je bio odlican shooter/RPG,ali je Bioware slusao potrosace i prosto je ostavio u igri delove koji su najzanimljiviji...

Poslednja izmena:
Po meni igra ima onaj mass effectovski smek, dobra kacija, ima humor, povezana sa prethodnim delovima. Kec i dvojka su mi se svideli, trojka je isto tako dobra.

Poslednja izmena:
Meni se svideo prvi deo,sada prelaz drugi koji je jos bolji od prethodnog!Mislio sam da su u trecem delu uveli neke novine koji su pogorsali gameplay koji je krasio ova dva dela,ali onda se ne bojim da ce i treci biti dobar!

ok uspeo sam na kraju da je aktiviram preko OpenVPN-a, ostali VPN-ovi mi nisu radili.
Stigoh na sledeću misiju posle one prve na zemlji koja je bila u demo-u i odmah mi javlja level up. Otvorim squad kad ono svega ima ***, već dobro izgrađen lik. Mislio sam da će morati sve ispočetka da se leveluje.
Trenutno jedina zamerka što kad stisnem Shift onaj meni sa izborom oružija i moći je nekako previše mali, duplo manji nego u dvojci (bukvalno sam Arrival prešao u 11:45 i tako završio sve iz dvojke) kao i sam tekst i izbor u razgovorima. Pošto je toliko umanjeno deluje mi jako čudno u startu. Možda sa nekim patchom izađe opcija da se menja veličina. Isključio sam one action ikonice koje su mi bile gadne u demo-u, to baš previše zaglupljuje stvari. Ovako me obavesti tek kad se približim med kit-u ili vratima itd.

Meni se svideo prvi deo,sada prelaz drugi koji je jos bolji od prethodnog!Mislio sam da su u trecem delu uveli neke novine koji su pogorsali gameplay koji je krasio ova dva dela,ali onda se ne bojim da ce i treci biti dobar!
Ako ti se svideo drugi,onda se ne brini za treci..

kako nema paragon i renegade??? Sinoc sam igrao i video da ima...

Drugi deo ME je imao najgluplju end game pricu(nista nije bolje ni ostatak igre), treci deo je na putu da preuzme titulu... Steta, kakav su samo temelj postavili prvim delom, koji je za dve klase ispred nastavaka, pogotovo ovog poslednjeg...

Citao sam negde sad da gradish "jedinstveni upgrade" za dodatne mogucnosti u govoru, a to levelujesh sa "sto vise komunikacije" odluke u govorima zvuce paragon i renegade, ali nema ono ako nisi bio dovoljno badass da ne mozes odredjene stvari da kazes (zasivljene)
To realno znaci da mozes igrati celu igru kao "pozitivac" i kasnije u zadnjih 5 minuta ostvariti drugi kraj.

http://www.pcgamer.com/2012/03/02/mass-effect-3s-reputation-system-explained/

Уколико купим оригиналне Мас Ефекте (жеља ми је да имам целу триологију), да ли ћу моћи да искористим "народне" ДЛЦ и да не бринем о томе да ћу да покварим игру? Немам намеру да доплаћујем за нешто што сам већ платио.

Kec i dvojka jos i nekako mogu da se kombinuju sa narodskim DLC-om, ovaj ce malo teze (za sada).
To ti je jedna od "cari" bioware-a i EA...te delove koje su isekli iz igre i koje uvaljuju kasnije ne mozes da instaliras "po narodski"a da igra i dalje bude "legalna" ... recimo ovoj trojci moras ili da stavis narodski exe ili da modifikujes originalni sto ce tesko da prodje kod online autorizacija (origin, multiplejer i sl) .

Imace, stigao sam do nekih 4-5h igre ...dosta je slicno dvojci, neke stvari su menjali, bacakali tu i tamo ali je u sustini isto. Odaaavno se ne obazirem sto je stvar razvodnjena, uzivam u prici i akciji i dovidjenja...:) Super mi je sto sam krenuo od 30 lvl-a, stavio na hard tezinu i picim...i gde je bre moja Mirinda? :D Ova moja-bivsha-Ash mi opasno igra oko da ne kazem cega:D

Poslednja izmena:
А рецимо да нисам заинтересован за мултиплејер...? Да ли могу да враћам оригинални ехе фајл по потреби? Мада ово делује сувише лако да заобиђем "систем".

Mozes da vracas originalni exe, ali ce onda da prijavljuje da ti je DLC neautorizovan, sto moze da pravi neki problem sa EA (a i ne mora, ko ce ga znati...) .

Ako te ne zanima multiplejer (kao ni mene) onda ti je svejedno. Ne znam jedino kako ce Origin da reaguje, tj da li moze da nanjusi editovan .exe igre.

Vrh Dno