Šta je novo?

Mass Effect 3

Ovo se ne isplati na tezini manjoj od hard. Normal je bas lako. Tek na hard-u protivnici razmisljaju kako treba. Steta samo sto su saborci potpuni *****i.
Nego, negde sam procitao da ti dodatna oruzija i armor iz ME2 prelazi u ME3 kad importujes lika? Ja nisam nista dobio :(

Imace, stigao sam do nekih 4-5h igre ...dosta je slicno dvojci, neke stvari su menjali, bacakali tu i tamo ali je u sustini isto. Odaaavno se ne obazirem sto je stvar razvodnjena, uzivam u prici i akciji i dovidjenja...:) Super mi je sto sam krenuo od 30 lvl-a, stavio na hard tezinu i picim...i gde je bre moja Mirinda? :D Ova Ash mi opasno igra oko da ne kazem cega:D

+1
imam isti osecaj o igri, krenuo sam sa istog nivoa i interesuje me dobra akcija a nadam se i lepoj prici. U 2-ci su price kompanjona bile najbolji deo. Dijalozi jesu tek da ih ima ali me i ne interesuju previse, akcija i po malo radoznalost na koji nacin cu spasti Univerzum mene za sada drzi...inace prijatno osvezenje nakon Skyrima dosadio fantazi pa SF dodje kao osvezenje

Super mi je sto sam krenuo od 30 lvl-a, stavio na hard tezinu i picim...i gde je bre moja Mirinda? :D Ova moja-bivsha-Ash mi opasno igra oko da ne kazem cega:D

Uff.. i meni fali Miranda, izgleda da je nema... Mislim nije fer.

Inace igra je i meni legla kao i drugi deo. Mozda sam previse fan serijala ali je ovo i sada jako dobro. Prosto te uvlaci da igras dalje.

@nuclear
Ja samo ne razumem sta ti toliko mozgas oko dlc-ova i svega. To sto imas original, ne znaci da isti i treba da igras :D
1. Kupi igru gde zelis i aktiviraj na originu.
2. Download igru
3. Prekopiraj instalaciju negde
4. Na tu instalaciju instaliraj dlc-ove
5. Krekuj

Jeste, imaces dve instalacije umesto jedne, ali neces morati da razmisljas o posledicama. Takodje ne bih preporucio da koristis save od krekovane verzije na originu. Razlog je sto u save-u verovatno imas podatke o dlc-ovima pa moze doci do konflikta jer iste nemas u legalnoj verziji igre.

Sto se tice prethodnih igara, mozes da instaliras dlc-ove, ali igra ce traziti konektovanje na EA i autorizaciju. Potreban je crack, zapravo patch jer ces i dalje koristiti originalni exe, samo ces zameniti jedan.ini fajl. Pre instaliranja dlc-ova koje ne posedujes moras da iskljucis feedback i autoconenct u igri i onda po instalaciji dlc-ova pokrenes patch.

Poslednja izmena:
ne razumem zasto kupovati igru, ako ce se koristiti narodni DLC-ovi..

Ja posedujem na originu> DA1 complete, DA2 standard, ME1, ME2 sa nekoliko DLC.a...

Ako vec nisam kupio DLC u startu, kupicu ga posle, ili ga necu igrati.

Ne kapiram poentu drugacijeg razmisljanja, ono - nisam nikog ubio ali sam zato opljackao prodavnicu?
Pare dajem cisto iz postovanja prema developeru. u suprotnom bi nastavio sa torrentom i cao zdravo.

+1

Uff.. i meni fali Miranda, izgleda da je nema... Mislim nije fer.

Inace igra je i meni legla kao i drugi deo. Mozda sam previse fan serijala ali je ovo i sada jako dobro. Prosto te uvlaci da igras dalje.

You called :D
masseffect32012-03-0708k9w.jpg

masseffect32012-03-07sukcf.jpg
Naravno sto se tice saboraca iz ME2
posto su rekli da ce biti 6-7 u igri, kao i da su oni iz ME1 vec popunili neka mesta a tu je i Vega (i onaj secret da ne spojlerujem previse), moglo se odavno pretpostaviti da nece biti aktivni saborci kroz celu igru nego su tu radi jedne misije i eventualno kraja.

Poslednja izmena:
:(

Prilozi

• ImageUploadedByTapatalk1331129364.207126.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1331129364.207126.jpg
    163.6 KB · Pregleda: 195
Zar nisi jurio Ashley? :D

ne razumem zasto kupovati igru, ako ce se koristiti narodni DLC-ovi..

Ja posedujem na originu> DA1 complete, DA2 standard, ME1, ME2 sa nekoliko DLC.a...

Ako vec nisam kupio DLC u startu, kupicu ga posle, ili ga necu igrati.

Ne kapiram poentu drugacijeg razmisljanja, ono - nisam nikog ubio ali sam zato opljackao prodavnicu?
Pare dajem cisto iz postovanja prema developeru. u suprotnom bi nastavio sa torrentom i cao zdravo.

I ja dajem pare iz postovanja. ME sam presao mnogo pre nego sto sam kupio igru na snizenju. Jednostavno ne mislim da igre vrede onoliko za koliko se prodaju i zato odbijam da ih kupim po regularnoj ceni. Izbacivanje "from ashes" iz igre je bio ruzan potez i apsolutno nemam nameru da ga kupim. To je morao da bude deo igre.

Jel postoji neki limit koliko novih power-a od drugih likova Shepard moze da nauci? Trenutno sam uzeo onaj body slam od Proteona, pa gledam da nema neki limit, jer mozda ce powers od drugih likova bolje lezati kasnije

Zna li neko kako da se iskljuci smor video sekvenca kada skacete iz sistema u sistem?

Gde da nadjem Krogan DMZ?Onaj Volus trgovac mi je dao "zadatak" da oslobodim agente Shadow Brokera(Liarine) u Krogan DMZ-u al ne mogu da nadjem gde je to ?:S

Ja uzeo Kaidena,jer sam cuo da je Ashley trandza. Nisam se valjda zaebao?

Mnogo :p.
Vidi kako Ash izgleda u trojci. Onakvo dupe i facu traneza ne moze da ima.

Odakle ti to da je trandza? xD
To ti rekli drugi frajeri da bi oni mogli da je muvaju xD

Inace Kaiden mi je najneupotrebljiviji character ikada u bilo kojoj igri.

Poslednja izmena:
Mnogo :p.
Vidi kako Ash izgleda u trojci. Onakvo dupe i facu traneza ne moze da ima.

Odakle ti to da je trandza? xD
To ti rekli drugi frajeri da bi oni mogli da je muvaju xD

Inace Kaiden mi je najneupotrebljiviji character ikada u bilo kojoj igri.
Vrteo se rumor na stranim forumima..Aaa,******,nece mi valjda ponuditi seks..:D

Je l' moze da se srede/izmene precice za "moci" (powers)? Mnogo mi je nezgodno sto su magije koje koristim na brojevima 5 i 7...

Naravno, kao u prethodnim delovia, drzi Shift pa postavi.

Pa tako sam i probao i nisam uspeo... :/ Provericu sutra ponovo :) Hvala!

Edit: Nisam mogao da sacekam sutra :) Radi... Ja sam probao da im promenim mesta u donjem meniju koji se otvori na shift a ne gore :)

Poslednja izmena:
Kakav pogled ***

Prilozi

• MassEffect3 2012-03-07 16-32-53-13.jpg
    MassEffect3 2012-03-07 16-32-53-13.jpg
    122.9 KB · Pregleda: 216
I ja sam pisao ovde da je ashley trandza. Procitao negde pricu i solidno lazirano obavestenje predstavnika bioware-a. eh ti trolovi. nisam smeo da istrazujem u strahu od spoilera pa sam preneo vest za koju sam sumnjao da je trol.

@wahad, nemoj se mnogo zaletati na dupeta jer se mozes iznenaditi.

http://i98.photobucket.com/albums/l260/Salty_58/AbsolutelyPriceless-1.jpg
hahaha, odvratno

ja ne mogu da verujem - kao neke zene ste :d bioware sveo malte ne igru na kvazi muvanje NPCeva

Da li se jos nekome cini da je zvuk veoma slabasan i neubedljiv? Jako je mala razlika izmedju tihih i glasnih stvari (probao sam da menjam dynamic range, bez nekog poboljsanja), i bass skoro da ne postoji...

Koristim Creative drajvere na Realtek zvucnoj, pa nisam siguran da li je do toga ili do igre. Mada, vidim da se i drugi zale na ti, i na PC i na konzolama.

a ja baš hteo da napišem koliko mi je zvuk bolji u trojci, sve su unapredili. imam neke krš labtec zvučnike iz metro-a, koje sam platio 800din :D, i čak i na njima primetim koliko je sve bolje nego u dvojci. inače one action icons kad sam isključio igra mi se još više svidela.

Vrh Dno