Da li se jos nekome cini da je zvuk veoma slabasan i neubedljiv? Jako je mala razlika izmedju tihih i glasnih stvari (probao sam da menjam dynamic range, bez nekog poboljsanja), i bass skoro da ne postoji...
Koristim Creative drajvere na Realtek zvucnoj, pa nisam siguran da li je do toga ili do igre. Mada, vidim da se i drugi zale na ti, i na PC i na konzolama.
Pokrenes nvinspector, nadjes ME3, stavis SSAO compatibility na ME1, stavis na quality... Posle u nv kontrol panelu nadjes ME3 u listi programa i proveris da li je profil "ucitan" , stavis jos 16xAF i picis
Igra daleko lepse izgleda, cak i mogu da im oprostim uzasne teksture
Sad zavrsio Tuchanku...O-M-G za fajt ...
...Izmedju Mawa i Reapera
1- Disable the ingame AA, it's post proccess AA that blur textures (aka weaker image) but helps redues jaggies but does not eliminate them
2-Use the settings below in Nvidia inspector, it will blow you away if you have never used it before, what it will do is completely remove any jaggies + enhance the image quality
Open nVidia Inspector, and click mass effect 3 profile (it should be already there)
Enter the following settings in Nvidia inspector
Antialiasing Compatibility = 0x080100C5 (Mass Effect, Mass Effect II)
Antialiasing Mode = Override any application settings
Antialiasing Setting = 4xMSAA.
Antialiasing Transparency Multisampling = Enabled
Antialiasing Transparency Supersampling = 4x Supersampling
Anisotropic Filtering Mode = User-defined / Off
Anisotropic Filtering Setting = 16x
Texture Filtering Quality = High Quality.
Juce sam zavrsio igru i imam nekoliko krupnih zamerki, slede krupni spojleri
1.Krajnje lose objasnjena motivacija glavnog antagoniste na samom kraju igre. Uopste koriscenje deus ex machine kao pripovedackog alata se nikada nije pokazalo kao dobra ideja.
2.Prakticno nema nikakve razlike u odjavnoj animaciji svakog od 3 kraja. Inace ko hoce da vidi sva 3 zavrsetka morace ili rucno da bekapuje autosave, pa da ga vraca, ili ce morati da ponovo odigra poslednju misiju(20+ minuta) sa obzirom da je nemoguce manuelno snimiti poziciju na poslednjoj misiji. Fail.
3.Onako kako je kraj postavljen ja ne vidim neku razliku da li je u war effortu ona skala popunjena skroz do vrha ili je ostvaren samo minimum potrebnih resursa. U drugom delu je bar bilo smrti npcova u zavisnosti od lojalnosti i opremljenosti broda.
Kada odete na onaj war effort, ima dugme da se ode na mapu, da li ta mapa radi nekome? Meni je sve vreme pisalo system offline, je l' to zbog narodne verzije, ili uopste nije implementirano?
Da zakljucim, solidna akciona igra, ali je kao rpg potpuni promasaj. Dve dijaloske opcije does not an rpg make. 7/10.
Ne znam ni na koji video mislis, to sam sve sam smislio.Malo kopiramo komentare sa youtube-a?
Uglavnom, i meni je jako krivo to sto nema bar jedne bitne odluke pri kraju igre kao sto je bila ona u drugom delu kada si morao da biras timove, sto je direktno uticalo na ishod kraja. Ja sam iz predustroznosti ispitao svaki sistem do 100% i uradio 90% questova pre nego sto sam krenuo u poslednji okrsaj ali nisam primetio da mi je to nesto mnogo pomoglo. I ne kontam sta je jos trebalo da uradim da bih dosao do 60-og nivoa? Krenuo sam sa 28, mozda je to problem... Mnogo me nervira sto sam imao otkljucane sve paragon/renegade odgovore osim za poslednji dialog u igri.
I da, bez SSAO igra izgleda ravna ko'daska!Zalim ATievci
![]()
Igra daleko lepse izgleda, cak i mogu da im oprostim uzasne teksture![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari