Šta je novo?

Mass Effect 3

To je takva glupost neviđena da je neverovatno! Nemoguće da su napravili takvu glupost...

Na xboxu se niko nije žalio, na drugom forumu. Videću ja kada mi stigne igra.

Na xboxu nema toga, back to game, exportuje tj importuje se lik i kada se igraju dlc-ovi.

Inače good news for everyone who.. sutra stižu ključevi :)

aaaaaaa nista od spavanja veceras

* djoka. lazna uzbuna, jos nista

Poslednja izmena:
Izgleda da se moze srediti svaki save da radi. samo je potrebno napraviti novi folder pravog naziva i u njega ubaciti bilo koji save.
bice komplikacija, ali ce izgleda raditi sve kako valja.

ja sada razmisljam da li da odigram prve dve igre. poceo sam da igram me1, ali me ne drzi.

Ja sam nastavio sa ME2,zavrsicu je makar na silu,pa tek onda pocinjem sa trojkom!

Radi :)

A radi i SSAO na quality:D

E80dt.jpg

Steta sto su teksture (odela) uzas...

Import ME2 save-a se radi najnormalnije u meniju igre, a kao i u prethodnim igrama, treba vam folder sa save-om iz ME2 ( C:users / ime / documents/ BioWare / Mass Effect 2 / Save )
Za DLC izgleda treba jos da se saceka:)

Poslednja izmena:
I need help-again :) Elem,nabavih preostala 2 DLC-a koja su mi falila (Lair of the shadow broker i Arrival) i krenuh u reinstall igre sada..Na C drajvu imam i dalje stari save,sa zavrsenom igrom,svim prezivelima itd itd...Ono sto me interesuje je da li da samo instaliram ova 2 DLC_a koja nisam igrao ili moram i one ostale iako sam ih "odradio",kako bi save bio ispravno ucitan? I da li cu moci da importujem save u ME3 bez problema,ako ova 2 DLC-a odigram nakon odradjene poslednje misije?

Moras sve...

ne mogu da pokrenem igru.... crashuje mi se cim pokusa da se pokrene, .exe stopped working.

Znaci instaliram igru,instaliram sve DLC-e i onda loadujem poslednji save iako je to nakon poslednje misije?
Ili moram da igram ponovo od starta sve ili mogu da loadujem poslednji save i odigram ova 2 DLC-a samo?Da li ce taj save biti validan za ME3?

Radi :)

A radi i SSAO na quality:D

E80dt.jpg

Steta sto su teksture (odela) uzas...

Import ME2 save-a se radi najnormalnije u meniju igre, a kao i u prethodnim igrama, treba vam folder sa save-om iz ME2 ( C:users / ime / documents/ BioWare / Mass Effect 2 / Save )
Za DLC izgleda treba jos da se saceka:)

Jel'to preko nVinspectora ili po defaultu samo ukljucs SSAO u nV control panelu?
Sta je problem sa DLC-om?

A jel ima naznaka kada ce DLC za ME3? Mislim za koliko sati ? :D
Dal cu imati srece da vec ujutru sve lepo u pakovanju krenem da igram? :)

Ne secam se kako je bilo u dvojci...dal kada importujem save iz ME2 u ME3 i ako sam bio vanguard u ME2 , dal cu morati istom klasom da igram i u ME3 ili cu moci da biram klasu bez da narusim istoriju importovanog save-a?

Ne secam se kako je bilo u dvojci...dal kada importujem save iz ME2 u ME3 i ako sam bio vanguard u ME2 , dal cu morati istom klasom da igram i u ME3 ili cu moci da biram klasu bez da narusim istoriju importovanog save-a?

U ME2 si mogao da biraš klasu iako importuješ save iz ME1.

Nasao sam odgovor. Nije lose da postavim ovde:
Here are the facts we've accumulated:

1. Character level and stats carry over to Mass Effect 3 if importing an saved game from ME2; finish Mass Effect 2 at level 30, you'll start at level 30. Even if you change your class at the beginning of Mass Effect 3, your level from ME2 is still retained. EDIT: THE LEVEL CAP HAS BEEN RAISED TO 60 IN MASS EFFECT 3.

2. All unlocked weapons and armor from Mass Effect 2 will carry over; This includes weapons unlocked during missions, as well as armors purchased from stores on hub worlds; DLC weapons and armor will also carry over. Exclusive and pre-order bonus DLC weapons and armor will carry over as well.

3. Decorations for your Captain's Cabin on the Normandy will NOT carry over; ship models, fish, and it seems all other cabin decorations will not transfer; you can, however, reaquire them by purchasing them from stores or finding them during missions.

Znaci instaliram igru,instaliram sve DLC-e i onda loadujem poslednji save iako je to nakon poslednje misije?
Ili moram da igram ponovo od starta sve ili mogu da loadujem poslednji save i odigram ova 2 DLC-a samo?Da li ce taj save biti validan za ME3?

Instaliras sve, loadujes poslednji save ili uradis continue game ako se dobro secam (trebalo bi da si u Normandiji, ako ne - odes na Normandiju), docekace te poruka , pa na starmap i odes da uradis te dve dlc misije...i da, taj save ce biti validan za me3

Jel'to preko nVinspectora ili po defaultu samo ukljucs SSAO u nV control panelu?
Sta je problem sa DLC-om?

nvinspector, pa SSAO compatibility za ME1 ... a DLC ne radi dok nam ga ne otkljucaju...posto ponovonapunjeni to nisu uradili:)

Poslednja izmena:
Otključavanje DLC-a (nisam probao, ali neki kažu da radi):

1. Otvorite MassEffect3.exe u nekom hex editoru (npr. WinHex)
2. Skočite na offset 981F0
3. Počev od te pozicije promenite bajtove u B8 01 00 00 00 C2 08 00
4. Snimite izmene

Ko proba nek javi da li radi

Strasno koliko je Vanguard OP kada se Nova i Charge napucaju. Jedan heavy pistol ili shotgun za brzi power recharge i izivljavanje.

sve same desetke za igru koliko vidim

najvažnije mi je eurogamer - 10/10. njima nekako najviše verujem

Ako nekoga zanima ono za DLC radi. Napokon stigoh i do broda i prijavljuje misiju dolazi uz DLC
Eden Prime, Prothean se valjda dobija tamo.

Poslednja izmena:
Recite mi koji su najbolji hostovi za skidanje? (o torrentu ne razmisljam)

Ha-ha-ha, dobra fora.

Nazad
Vrh Dno