Šta je novo?

Mass Effect 2

Evo da ti pravim malo zazubice. :D

sheph.jpg

A sto se tice oruzja, iskopao sam moj save sa vanguardom posto sam sve obrnuo; mozes da vidis da ima submachine gun od te grupe, ali ne i assault rifle. Mada moram da priznam da je assault rifle odlicna, kada sam igrao sa Soldier na insanity assault rifle + adrenaline rush = win.
I neke druge klase koliko vidim mogu da koriste assault rifles, samo sto je kod Vanguarda SMG kao zamena. Ova Locust je najbilza njima, a dobijas je uz misiju od Kasumi, tako odradi taj kvest odmah na startu.

turbo, moram onda kasumi odmah

Imam ja jedno pitanje i nadam se da neko zna odgovor.

Mass Effect 2, sa Normandy Crash i Zaeed DLC-om i uvezenim likom iz Mass Effect-a 1 (zenski infiltrator) odigran u jednom prelazu. Na kraju sam imao neki maksimum experience pointsa za levelovanje i to je bilo to. Onda sam sa tim istim likom krenuo na drugi prolaz, i ukapirao da imam na rasploganju svo oruzje i zakucan broj experience pointsa koji sam trebao da rasporedim na odgovarajuce powerse (naravno nisam mogao sa raspolozivim brojem experience pointsa da levelujem sve na maksimum) i zakucan Level 30 za Sheparda.

Pitanje glasi: da li se sa DLC-ovima Hammerhead, Katsumi i najnovijim Overlordom dobija neki dodatni broj poena za budzenje powersa i da li se moze ici i preko Level-a 30?

A ovo pitam iz razloga da li da ponovo prodjem sve sa uvezenim likom iz keca ili
ako se nista ne dobija da prodjem ove nove DLC-ove sa likom iz dvojke (opet drugi prolaz).

Trebaw mi pomoc..Krenuh opet da prelazim,pa me interesuje
kad se bese desi napad na Normandiju?Jel posle misije na kojoj uzmem IFF?

Poslednja izmena od urednika:
а могао си то и да ставиш у спојлер таг, није срамота...

Au izvinjavam se..:/ Zamolio bih admine da preprave..
Jednostavno nije mi palo na pamet da ima ljudi koji jos uvek nisu presli igru,nisam citao prethodne postove :S:

Jos jednom,sry all :S:

zna li neko gde bih mogao da nabavim postere keca i dvojke. hteo bih da uramim za sobu :D
jel ima toga kod nas uopšte?

zna li neko gde bih mogao da nabavim postere keca i dvojke. hteo bih da uramim za sobu :D
jel ima toga kod nas uopšte?

Teško da ćeš to negde naći.
Najbolje je da odradiš postere u svojoj režiji. Dakle nađeš neki ME temu velike rezolucije i oštampaš je.

Mass Effect 2 DLC Aegis Pack
danas izašlo, neka neko okači link ja imam samo torrent a znam da to ne sme ođe

Poslednja izmena:
Preskocicu ovaj, preso sam 3 puta igru, ne moram zbog ovoga da vrtim 4-ti put.

Ih,pocinju mi ici na zivci ovi iz BW...Nek sl.put sacekaju sa release date-om ,jedno 2 meseca,i izbace sve dlc-ove kao full pack,a ne dlc >_>

@geble : skorz te razumem,ja sam presao 4 >_> znam vec sve dijaloge napamet....

Kako da extractujem fileove pre instalacije? :D "Ikonica" fajla je kao beli papir sa savijenim vrhom. Kod extenzije pise samo "001", "002" itd.

Ili ako su fajlovi tipa nesto.iso.00x onda ih treba spojiti sa hjsplit-om ;)

Bioware najavio "Lair of the Shadow Broker" , svidja mi se sto ce razjasniti malko stvari oko Liare T'Soni, taj mi je deo ostao nedorecen u igri, uprkos onim stripovima.
A ono sto me nervira je da cim se resim da igru instaliram opet zbog DLC-ova koji su u medjuvremenu izasli, oni najave novi...

Bioware najavio "Lair of the Shadow Broker" , svidja mi se sto ce razjasniti malko stvari oko Liare T'Soni, taj mi je deo ostao nedorecen u igri, uprkos onim stripovima.
A ono sto me nervira je da cim se resim da igru instaliram opet zbog DLC-ova koji su u medjuvremenu izasli, oni najave novi...

Da, da, slažem se u vezi Liare, a pojavili su se i prvi Screenovi kod zapadnih nam komšija:
http://www.hcl.hr/screenshots-mass-effect-2-lair-of-the-shadow-broker-dlc-x360--1187.html

Opet će biti patetičnih, ljubavnih pros*ravanja, garantovano, vidi se već po prvom šotu...
Ah, da na jednom od njih se vidi četvoro u akciji. Da li će proširiti squad koji možeš da vodiš???

Poslednja izmena:
Pa dobro, ipak je Liara bila jedna od "opcija" u kecu:p

Ne verujem da ce prosirivati squad, suvise stavri bi morali da menjaju pride, mozda je tu samo kao NPC...a mozda samo kao slika iz sinematika.

Više nema smisla igrati igru kad izađe, zbog dlc-ova, nego je bolje sačekati godinu dana, pa da odgiraš sve kao čovek. Sad mi je žao što sam odigrao me2, ipak je najlepše kad prvi put igraš igru.

Zapravo nije tako strašno jer ni jedan DLC do sada nije bio ništa specijalno, pa nemam osećaj da bih nešto bitno propustio čak i da ih nisam nikada odigrao.

Pa posto i nisu bili bas direktno vezani za glavnu pricu nije nikakav problem ako se propuste. Mada ovaj cisto zbog objasnjenja sta se desilo sa Liarom izmedju prvog i drugog dela bi mozda valjalo da probaju oni koji nisu skidale ostale.

Poslednja izmena:
Novi DLC izlazi 7.-og septembra. Mada stvarno nisu normalni vise za ovim naplacivanjem, ovaj kosta 800 poenta, tj. 10 $. Ne bih se iznenadio da kada se saberu cene svih koji su do sada izasli, da suma ispadne veca od cene igre.

mass-effect-2-lair-of-the-shadow-broker-20100823114223905_640w.jpg

Mark your calendars for September 7. That's when the Lair of the Shadow Broker add-on for Mass Effect 2 will hit Xbox 360 and PC. The download will set you back 800 Microsoft points (US $10), and in return you'll get a new adventure, the Shadow Broker intel center, new research options, and five new achievements.

Oh, also it will give you the "chance to continue a relationship with Liara." The adventure takes place on Ilium, which will be a familiar starting point for anybody who has played through Mass Effect 2.

ма, ко ће сада поново играти. досадни су са тим ДЛЦ, ја нисам чак ни она два додатна лика убацио, јер сам за њих сазнао тек кад сам прешао игру.

Neki veliki bojkot DLC-ova bi me taaako usrećio :D

@Geble

Evo malo poredjenja na tu temu

Game:
Mass Effect 2: $49,95 (based on when the game got released)
Mass Effect 2 Collectors Edition: $59,95 (based on when the game got released)

DLC's:
Alternate Appearance Pack 1: $2,00
Kasumi - Stolen Memory: $5,60
Equalizer Pack: $2,00
Overlord Pack: $5,60
Aegis Pack: $2,00
Firepower Pack: $2,00
Liara DLC: $10
--------------------------
Total (for DLC's) $ 29,20

+ Game and you are already over $75,- when using the normal edition and $85,- when your using the Collectors Edition.

Znaci ipak nije jos cena cele igre, ali smo na dobrom putu. :D

uf ko da je nama ovde problem koliko košta neki dlc i igra sama

giveme2entitlements :D

Nazad
Vrh Dno