silverglider je napisao(la):A razumes li se ti u te Jave, Visual Basice, C++ove i ostalo da bi mogao da procenis da je decko genije?![]()
ZverBre je napisao(la):Ne . Kompjuter iskljucivo koristim kao alat .Nisam imao tu srecu da u mojim tinejdzerskim godinama imam sve ovo sto klinci danas imaju. Malo sam mator da sad pocinjem sa ucenjem nekog programskog jezika a i nema se vremena za to.
ZverBre je napisao(la):Recimo zasto se ne skupite pa ne uradite
neku igru na primer.Vidim pun forum experata za shadere, vertex-e i ostale andrmolje.
ZverBre je napisao(la):Pogledaj nacin na koji stigao do fax-a u US. Znachi nije mu cale vlasnik benziske pumpe ni bivsi predsednik vlade.Sigurno nema love da plati sve sto. Zasto su bash njega odabarali ne znam . Verovatno zbog pljeskavica ,dojadilo amerima da jedu hamburgere pa nasli njega da im oda tajnu leskovchke pljeskvice![]()
ZverBre je napisao(la):Dobro , dobro.. shvatam shta hoces da kazes.Mislim da bi bilo bolje da to svoje znanje usmerish ka nechemu konkretnom. Bilo bi mi drago kad bi se
od te vashe pameti videli rezultati.Recimo zasto se ne skupite pa ne uradite
neku igru na primer.Vidim pun forum experata za shadere, vertex-e i ostale andrmolje.
Moze iz oblasti racunarstva. Kupis "kantu" za nekih 500-600 eura, instaliras piratski software i bog da te vidi. Medjutim sta se dogadja ako se samo malo udaljimo od oblasti racunarstva???duksa88 je napisao(la):Svo obrazovnje koje mu je trbalo mogao je dobiti u Beogradu, Nishu itd.
U vremenu komunikacija intreneta nichim nemozes da oskudevas.
Ja sam svojevremeno i ako protivnik i neljubitelj programskih jezika pravio software za igraonice.
Znachi iz visual basica bacim 1 na lpt1 pa tamo na mikro kontroler i dalje na sony,
Pozdrav Nikola
silverglider je napisao(la):Hm da, zasto podrazumevas da svi ljudi ovde ne rade nista drugo na racunaru osim sto podizu FSB?
I sad ja kao treba tebi da odgovorim na ovo?diviner je napisao(la):Pusti covjeka...vidis da su mu zapale neke "ocaj" komponente, pa je dobio kompleks nize vrijednosti u nedostatku veceg overkloka istih!
Hehe...glupi amerikanci :smash: ...cekaj...jel to bjehu oni sto napravise x86 akrhitekturu?
ZverBre je napisao(la):I sad ja kao treba tebi da odgovorim na ovo?![]()
Ma necu da habam tastaturu , nije vredno.
ZverBre je napisao(la):I sad ja kao treba tebi da odgovorim na ovo?![]()
Ma necu da habam tastaturu , nije vredno.
ZverBre je napisao(la):Nikoga nisam direktno prozvao. To sto neko misli da je kompjuter napravljen jedino za overclock nije moj problem.Valjda imam pravo da to kazem.Naravno da nikoga ne teram da se bavi iskljucivo programiranjem.Izneo sam svoje misljenje i to je to e sad dal se to tebi ili nekom dugom ne dopada to je nesto drugo.Mislim da u ovoj zemlji ima dosta ljudi
koji svojim znanjem u oblasti informatike imaju svetu sta da pokazu.Treba mlade usmeravati da rade nesto pametno odnosno da budu kreativni.Jos nisam chuo da je neko u ovoj drzavi dobio priznanje ili zaradio neku lovu od toga sto je podigao FSB i zalemio par kondenzatora.Cak sta vise mislim da je modovanje protivzakonito.U ostalom i tih trichavih 200 - 300 mhz vishe nije vredno rizika da se spali plocha ili cpu.Ja rezonujem ovako: recimo ako modujes auto cilj je da on bude brzi i eventualno pobedi u trci, to razumem.Ne razumem one koji chahkaju po kompu podizu ,takt a ni default brzinu ne znaju kako da iskoriste.Svako ko se bavi nekim ozbiljnijim radom vishe ceni stabilnost od nekih par stotina mhz vishe. No , da ne smaram vishe jer polako odlazim u off topic.
Mare je napisao(la):Zanimljivo... ispade da jesmo najpametnij narod na svetu![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari