Šta je novo?

Mafia II

Poslednja izmena:
A jel vam grije gpu vise nego obicno sa mafiom ? Meni ide do threshold-a nakon 20 minuta, ostale igre obicno ne predju 90 stepeni :trust:.

Inace fina je igra, super je vozit se zaledjenim ulicama dok sa radija svira Mercy Mr Percy :D

dok sa radija svira Mercy Mr Percy :D

Znas kako me je ta pesma iznervirala... ja idem da prodajem onaj shit po benzinskim pumpama, jurcam jer su me pajkani zaustavili, ganjam ga 80MPH kroz grad, roknem auto o zid, a radio ide mercy mr percy :d

Sto se tice zagrevanja, pa ***e mozda mi zato zakucava mafia!!! Idem ja lepo ulicom u 20fpsa, i odjednom igra predje kao u neki slow motion (stvarno tako izgleda, kao da je neko pustio replay u slow motion) ili totalno zakuca, ili samo na kratko pocinje da secka zestoko, oko 1fps, dok muzika radia nastavlja da pici.

Poslednja izmena:
domcale,

Isto je i meni, zakucava al kad ubode oko 104C i naravno radio i dalje svira :d. Nego sad stavih neku mrvu paste bolje sto mi je ostala i vidim da u idlu pala temperatura 10-ak stepeni, sad cu probat kuca li mafia ponovo.

Znas kako me je ta pesma iznervirala... ja idem da prodajem onaj shit po benzinskim pumpama, jurcam jer su me pajkani zaustavili, ganjam ga 80MPH kroz grad, roknem auto o zid, a radio ide mercy mr percy :d

Sto se tice zagrevanja, pa ***e mozda mi zato zakucava mafia!!! Idem ja lepo ulicom u 20fpsa, i odjednom igra predje kao u neki slow motion (stvarno tako izgleda, kao da je neko pustio replay u slow motion) ili totalno zakuca, ili samo na kratko pocinje da secka zestoko, oko 1fps, dok muzika radia nastavlja da pici.

Ako ti je kompjuter to sto pise u moja masina, nije ni cudo sto slabo radi.

Jel i vama samo 5.8gb kad se raspakuje na hard., nesto mi malo za ovakvu igru:)

To je unpacked non steam verzija valjda meni ostala jos 3 parta....

@ ivan985
Jeste, msm, nije meni toliki problem igrati u avg 18 fps, ali me nervira to zakucavanje :D nije to klasicno seckanje, igra radi "super" u 20 fps i onda samo stane i stoji 5s i nastavi dalje. A nekad ni ne krene, recimo kao sad malopre... skroz se skucalo, morao sam da ga restartujem. Zvuk radi normalno, ali igra zakuca i nemogu nista :(

I, nema vise slowmotion-a.

Temp. gpu-a ne prelazi 75*C kada je fan na 100%, tako da zagrevanje trenutno nije problem. Zagrevanje cpu takodje nije problem, ne prelazi 55*C. Probacu sa cpu na 2.4GHz, valjda ce onda da radi dobro, majku mu :D

Poslednja izmena:
Ma mene su drajveri vec zezali ranije, pa sam ih reinstalirao... sad su stavljeni 9.6. Da skinem najnovije?

Edit: sad malopre mi je mafia crashovala... na 2.4ghz. Dajem sestri 2k$, izlazim napolje, sedam u kola i puff :d

Poslednja izmena:
Pređe li neko treći čapter?? Nema šanse da uvaljam šest onih g*vana za onako kratko vreme? Možda sa Ferarijem, ali ono...

Ali me oduševilo kad sam u muzeju čekao jednog od onih stražara "da mu šiju zavrnem", a on se dovikuje sa drugim stražarem: "Znaš šta bi bilo dobro? Da možeš da kontrolišeš crtani film. Da ti upravljaš sa likom iz crtaća. I da može da puca. Ili da vozi. Pa i da se bije. Naravno, za tako nešto bi ti trebala nekakva kutija sa puno dugmića". A drugi odgovara ironično "Da, da, kako da ne ...i ljudi će sleteti na mesec". Stvarno ima genijalnih sitnica koje lako možeš da omašiš.

Poslednja izmena:
Ja sam na 5-om chapteru.. *** igram na easy :D Ostalo mi je dosta viska vremena posle te misije... na srednjem nivou bi je presao.

A za pricu medju strazarima... nemam komentara :D Iskreno, nisam ih bas ni slusao, cim je rekao ovo za mesec zavrnuo sam mu vrat :d

Poslednja izmena:
Bend svira od pocetka ali ne svira dobro jer je energija uvek na rezervi od drugog dela koncerta.

Dal je moguce, a oni su toliko samouvereni u njihovom NFO-u....

kod mene nema nikakvih problema sa lekom verzije 3. nema side effects, sve lepo radi

koji je to chapter? Ja tek izasao iz cuze :D i dosao u svoj novi stan :)

Bilo bi lepo da kazete koje probleme imate :) da znam sta me ceka :-D ako ista mrzim jeste da mi igra pukne na sred igranja :-DDD

Jel ste krenuli new game ili nastavili samo, kazu u NFO-u da ne radi sa starim lekovima....

Ja jos nisam nabavio igru zbog glupih partova i cekanja....

Znaci i skidrow ima probleme? Ostati na v3 onda

Bilo bi lepo da kazete koje probleme imate :) da znam sta me ceka :-D ako ista mrzim jeste da mi igra pukne na sred igranja :-DDD

Kod mene je problem odmah na pocetku igre sa health-om pocinje da crveni i smanjuje se dok nije dosao do kraja i tako non-stop!:mad:
Jeste nova igra,stari sejvovi obrisani,sveze instalirana!Znaci sve potpuno new!!!

Poslednja izmena:
E jbmti! I prva verzija igre je pucala na samom kraju, a sad i ova nova zeza. Ma neću je instalirati iz principa!

EDIT: Nije to do kreka, te probleme imaju i ljudi sa orignal igrama

Nazad
Vrh Dno