Šta je novo?

Mafia II

Jel postoje neki sporedni zadaci posto nisam daleko dogurao sa igrom pa neznam ili samo glavni?

Eurogamer nije voleo ni Dragon Age.Ja igre odigram pa ocenjujem, ne ocenjujem ih po recenzijama na netu.

Sinoc sam malo igrao Mafia 2, meni je odlicna igra. Atmosfera ko iz prvog dela. Sta ces vise :)

EuroFager su pametnjakovici koji misle da ako daju tako nisku ocenu da ce da privuku paznju na sebe, a realne mane koje su naveli nema sanse da zasluzuje tako nisku ocenu, u najmanju ruku zasluzuje 7 ili 8. Da je Rockstar u pitanju onda moze uvek moze da se velica iako je igra dno optimizacije, ali ajde to nije ni bitno, sto mora da se igra igra da bi znao koliko je dobra... slepci!

Ma da, bez ikakvog objektivnog stava i malo razmisljanja pljujte sve sto voli vecina, tako ce te biti kul i pravi opis glupog nerda i trolla.:smash:

Eurogamer stvarno ne voli Mafiju (4/10) :)
I prva igra je dobila 4/10.

http://www.eurogamer.net/articles/2010-08-23-mafia-ii-review

Ah, taj sajt je samo gomila morona koje niko ozbiljan ne uzima za ozbiljno. Dovoljno je pogledati koje su igre (i zašto) dobile najviše ocene pa da shvatiš da je na tom sajtu gomiletina razmažene balavurdije, koja ne zna šta se dešavalo pre Playstationa 2 u igračkom svetu. Možda bi Mafia dobila 10/10 ako bi:
- umesto povezane priče imao "open world" da biraš jedan od dva-tri zadatka koja ionako moraš da prođeš, sa nekoliko stupidnih side-questova koji donose bolje naoružanje i oklope (????) :D
- Vito Scaletta bio nabildovana čamuga sa 128 lančića oko vrata i bar 16 prstenova na rukama, sa ekstra "psychic powers" kojima zamahom ruke uništava sve pred sobom i time posramljuje Jodu, Luka Skajvokera i sve ostale džedaje.
- Vito Skaleta mogao da skače preko zgrada, baca automobile kao da su od kartona i ako bi umesto ruke imao neki extra-nano-Bionic Commando-Deus Ex dodatak.
- Vito vozio po ulicama bar 350 na sat u Ferarijima, Poršeima, Meklarenima i odbijao se od zidova kao ping-pong loptica, bez trunke oštećenja ili povrede.
- Vito izvlačio iz malog džepa trometarski bacač plamena sa sve modularnom puškom koje se ni Sem Fišer ne bi postideo i mogao da je budži nuklearnim otpacima iz Černobilja (Pripjata).
- Vito izvodio udarce i komboe bolje nego u Street Fighter-u.
- umesto dosadne muzike iz pedesetih išao neki tehno-trans-haus-crap-shit.
- izdavač platio neku siću za reklamu.

Mislim da sam bio jasan. Jedna od najboljih igara svih vremena je dobila dostojan nastavak, a iskompleksirana balavurdija sa Eurogamera može da piše šta hoće...

Ma totalni slepci, a zalosno je sto njihovi citatelji pocinju da shvataju njihove stavove zdravo za gotovo, jer, da citiram naseg velikog Kal-El-Rektuma:), "nedostatak sopstvenog misljenja i stava" ih tera na tako nesto.

Nisam jos probao kompletnu igru, ali u demou, svi oni prolaznici su meni izgladali kao da su blizanci u razlicitim ili istim odelima... Valjda su to promenili u kompletnoj verziji....:trust:

ne bih se slozio sa tobom kod mene nije tako i ako je demo samo 1 gb ne mozes ocekivati sve ljude ;-)

Jel ima neka dobra dusha da mi na pm posalje koju je tacno skinuo verziju igre i kojim je lekom izlecio i da mu to sve normalno radi,da se ne cimam ako neko ima 100% informacije. Hvala unapred :)

Ja zaista ne mogu da razumem da se neko toliko osvrće na komentare i recenzije, pa da zaključi da zato što je igra dobila X/Y na OMG sajtu, nju ne vredi kupiti ili uopšte igrati! Nekako sam uvek držao da je, makar kod nas, ozbiljnije igračko društvo dosta iznad proseka koji čeka da izađe review, pa tek onda donese sopstveni sud.

Srećom, čini mi se da su "podložni utjecaju" još uvek u manjini...:)

Ja čekam da mi stigne moj preorder pa ću sumirati utiske :)

@djomla.fon

Nazalost ne, ogromna vecina ako zeli da sazna koliko je nesto kvalitetno i da li je nesto vredno, okrece se tim review sajtovima u nadi da zna da li da baci pare na to ili ne. I ne samo to, ako neko zeli da kaze da je nesto kvalitetno i da ima neku vrednost, onda ce reci, na XXX.xxx sajtu igra, film, ili sta vec, ima tu i tu ocenu i to kao predstavlja neki reper za vecinu nedoucenog i neiskusnog internet stanovnistva.

Ali realno, ocene su objasnile :D mislim eurogamer 4/10 :D ma daj....

Ja čekam scene release, verujem da će biti neki repack jer svi ovi sada lekovi umeju da *****avaju
plus stvarno mi nije do *****avanja sa steam nalogom :/

Moze to i bez steama, za sta sluzi onaj extractor bre :eyebrows: ?

Iskreno nisam ni čačkao, nisam imao vremena a već skidam nešto, tako da nije problem da sačeka još jedan dan, eventualno dva :)

Lek v3, chapter 8, igra puca uvek na istom mestu.
Izgleda da ce rzr/rld... preci celu igru da bi konachna medicina bila triger/bug-free, ili ovi novi travari ne znaju sta rade. :D

Ma briga me, ja sam tek na chapter 3, dok ne dodjem do 8... izaci ce i novi lek :D

Inace, igra secka mnogo vise od demo-a, zna da padne i na 10fps u jacoj guzvi, a sve je na low, rez. 1280x800. Ali cu ipak preci igru, jer mi se mnogo svidja :)

Poslednja izmena:
Ja sam stigao do 4-tog poglavlja,ali sve mi se nesto ne igra dalje,ne bih da upropastim uzivanje sa ovim ne ispravnim lekovima!Ipak cekam onaj pravi!
Izasao i prvi DLC Made man koji dodaje jos 2 automobila i neku garderobu!

Poslednja izmena:
Ja to igram polako bre, danas mozda dodjem do 4-og, 5-og poglavlja i onda stajem, sutra jos komad, dva, i malo sacekam koji dan i evo novog leka :D

BTW, zna li neko koliko poglavlja ima igra?

Poslednja izmena:
@domcale

Brzo ce to. :(
Igram igru "normalnim tempom" i do 8 chapter sam stigao da nisam ni osetio. Da bar nisam znao kolko igra ima poglavlja...
1. je kratak, 6. smara odnosno prespor je, mada fino je uradjen da ne otkrivam o chemu se radi. ;)

Vrh Dno