nova verzija nema vise problema sa fizikom radi sjajno i sa slabijim masinama oko 20 fps ;-)
da,da imate update ;-) inace final verzija i ako nadjete tesko da se moze instalirati,pre order su isporuceni ali instalacija nije moguca![]()
Ne radi jos uvek ovo sto je izaslo ali svaka cast sto je pre vremena, samo 7gb za ovakvo velicanstvo:d
Da li se nekom desilo da ne radi demo. Kada pokrenem launcher.exe ili mafia2.exe nista se ne dogadja. Samo ucita pescani sat (tj kruzic u win7) i onda se nista ne dogodi.
Mogu vam reci da ozbiljno razmisljam da dam 50 e ili koliko vec za igru,mislim da ovako nesto vredi podrzati i imati u originau.U svakom slucaju ,zakovacu septembar u virtuelnom kriminalu![]()
Ja iskreno ne bih davao 50 evra za nesto sto nema multiplejer, mislim zao mi je ali to je previse za single player igru....
Pisali smo ranije o tome, u demou nema niš' sem tastature. Retail igra će podržavati.
Moze li se prikaciti Joypad na Demo verziju? Vidim opciju Customize Controller ali je zatamnjena uvek.
Ako je neko hteo joypad na kompu uz demo, postoji jedan malecki program, "xpadder" koji konvertuje ose i dugmice dzojstika u tastere na tastaturi i pokrete misa...
Dakle, moze da se tako wasd zamene d-pad-om (xD) na dzojstiku, klikovi misa bilo kojim tasterom etc...
Mafia II is an interesting mobster tale with some great voice acting and cool cutscenes; if you have a “made man” itch, feel free to scratch it here, but be prepared for a pretty standard third-person shooter in the gameplay department. The “take cover, kill everyone, do it again” mechanic didn’t wow me, but it didn’t let me down either.
Mafia II is a solid little game that’ll give you a fun ride – just don’t expect the world.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari