Šta je novo?

Mafia II

nova verzija nema vise problema sa fizikom radi sjajno i sa slabijim masinama oko 20 fps ;-)

da,da imate update ;-) inace final verzija i ako nadjete tesko da se moze instalirati,pre order su isporuceni ali instalacija nije moguca :)

da,da imate update ;-) inace final verzija i ako nadjete tesko da se moze instalirati,pre order su isporuceni ali instalacija nije moguca :)

Ne radi jos uvek ovo sto je izaslo ali svaka cast sto je pre vremena, samo 7gb za ovakvo velicanstvo:d

Da li se nekom desilo da ne radi demo. Kada pokrenem launcher.exe ili mafia2.exe nista se ne dogadja. Samo ucita pescani sat (tj kruzic u win7) i onda se nista ne dogodi.

Mogu vam reci da ozbiljno razmisljam da dam 50 e ili koliko vec za igru,mislim da ovako nesto vredi podrzati i imati u originau.U svakom slucaju ,zakovacu septembar u virtuelnom kriminalu :)

Poslednja izmena:
Da li se nekom desilo da ne radi demo. Kada pokrenem launcher.exe ili mafia2.exe nista se ne dogadja. Samo ucita pescani sat (tj kruzic u win7) i onda se nista ne dogodi.

Predpostavljam da si pokrenuo steam?

Mogu vam reci da ozbiljno razmisljam da dam 50 e ili koliko vec za igru,mislim da ovako nesto vredi podrzati i imati u originau.U svakom slucaju ,zakovacu septembar u virtuelnom kriminalu :)

Svakako da treba imati original, kad je nešto ovako u pitanju. Ovo, Fifa 11 i NBA 2K11 i ode mi cela plata na tri stvari. :S:

Kako mogu da updateujem Mafia 2, ovu sto sad igram skinuo sam preko steam-a ?

Pokreni Steam i apdejtovaće se.

Pa to mora da uradi ako uopste misli da igra igru :)
BTW, da li jos uvek pomaze staro resenje za gasenje timera ili ne? Ne bih da se patim u hex editoru ako bas ne moram :)
Posted via Mobile Device

Izasao je neki phoenix extractor, on otpakuje igru i zaobidje steam i onda moze da se instalira. Naravno, moze se naci verzija iz koje je steam vec izbacen. Sad samo cekamo lek.

Ja iskreno ne bih davao 50 evra za nesto sto nema multiplejer, mislim zao mi je ali to je previse za single player igru....

Ja iskreno ne bih davao 50 evra za nesto sto nema multiplejer, mislim zao mi je ali to je previse za single player igru....

Pa, košta 31 evro (bez poštarine), ne 50. Prokleti Steam dere ljudski...

I jeste singleplayer, ali kakav!! Vredi!

Moze li se prikaciti Joypad na Demo verziju? Vidim opciju Customize Controller ali je zatamnjena uvek.

Ne moze, probao sam sa ukljucenim gamepadom da udjem u igru ali je i dalje zatamnjeno... ***a :)

Pisali smo ranije o tome, u demou nema niš' sem tastature. Retail igra će podržavati.

Poslednja slika.
Uf, jedva čekam da se popnem na ovo brdo :d

I da se zaletiš kolima u provaliju :) Kao kanjon Morače hehe

Ako je neko hteo joypad na kompu uz demo, postoji jedan malecki program, "xpadder" koji konvertuje ose i dugmice dzojstika u tastere na tastaturi i pokrete misa...:)

Dakle, moze da se tako wasd zamene d-pad-om (xD) na dzojstiku, klikovi misa bilo kojim tasterom etc...

Ako je neko hteo joypad na kompu uz demo, postoji jedan malecki program, "xpadder" koji konvertuje ose i dugmice dzojstika u tastere na tastaturi i pokrete misa...:)

Dakle, moze da se tako wasd zamene d-pad-om (xD) na dzojstiku, klikovi misa bilo kojim tasterom etc...

Ne bih mnogo dobio time posto ne bi funkcionisali trigeri kao ni analogne palice.

ja kad koristim meni pecurka leva radi kao mis, a sad za trigere - pa, *** - to ne bi funkcionisalo... Ali, snasli bi se vi...:)

Nisi ni probao, cuti..:d

Izasao je full lek koji nije od nam vec dobro poznatih travara ali radi bez problema!

IGN dao 7.0
http://pc.ign.com/articles/111/1115076p1.html
Mafia II is an interesting mobster tale with some great voice acting and cool cutscenes; if you have a “made man” itch, feel free to scratch it here, but be prepared for a pretty standard third-person shooter in the gameplay department. The “take cover, kill everyone, do it again” mechanic didn’t wow me, but it didn’t let me down either.

Mafia II is a solid little game that’ll give you a fun ride – just don’t expect the world.

Lik kaze da mu trebalo 10 sati da predje u prvom pokusaju.........ja sam ocekivao da ima makar 20 sati gameplaya

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno