Šta je novo?

Mafia II

..neko je pitao kako ce da se izvuku na mostu na kraju demoa...E pa ja mislim da ce da preskoci na onaj zeleznicki most pored, prema kome se i okrenuo...:wave:

A mozda ga i uhvate i cela igra se bude odigravala u zatvoru:bottle:, naravno da ce pobeci, vidi se da je okrenuo auto tako da preleti most

..neko je pitao kako ce da se izvuku iz nezavidne situacije na kraju demoa...E pa ja mislim da ce preleteti na onaj zeleznicki most pored, prema kome se i okrenuo...:wave:

edit: i onda ce da ih pokupi voz :D

Poslednja izmena:
Hahaha, koji trip ova dva posta iznad! U prvom se odgovara na onaj drugi, posle njega.. :d

Jos manje od 15 dana! :)

Hahaha, koji trip ova dva posta iznad! U prvom se odgovara na onaj drugi, posle njega.. :d

Jos manje od 15 dana! :)

Dva posta iznad totalna su totalno pogubljena:D
Probao sam onaj trainer za oruzja, sta sam radio ljudima pa to je zlo, Exste bi pao u nesvest kad bi video to silno nasilje;)

Zandari su glupi do zla boga. Nista novo nisam rekao ali ovo je presedan.
Imam poternicu i na jednoj raskrsnici vidim zandare u kolima kako cekaju na crveno.
Stanem iza njih, oni upale rotaciju i krenu da izlaze iz kola a ja gas i rikverc na sta oni reaguju tako sto se vrate u kola. Cim su usli, ja im opet pridjem, oni opet izadju iz kola u tako u krug do besvesti.:d
Nedostaje veci broj npc po zabitima, iza zgrada itd da bi covek na miru mogao da se pobije a ne samo na sred ulice gde se zandari u rekordnom roku pojavljuju.

Zandari su glupi do zla boga. Nista novo nisam rekao ali ovo je presedan.
Imam poternicu i na jednoj raskrsnici vidim zandare u kolima kako cekaju na crveno.
Stanem iza njih, oni upale rotaciju i krenu da izlaze iz kola a ja gas i rikverc na sta oni reaguju tako sto se vrate u kola. Cim su usli, ja im opet pridjem, oni opet izadju iz kola u tako u krug do besvesti.:d
Nedostaje veci broj npc po zabitima, iza zgrada itd da bi covek na miru mogao da se pobije a ne samo na sred ulice gde se zandari u rekordnom roku pojavljuju.

Sta je fora sa tom poternicom, kako je skinuti, to jos nisam provalio, mada nisam nesto ni puno igrao demo:)

Promenis tablice na automobilu ili promenis odelo.Bar je kod mene to palilo u par navrata.Nisam ovo pokusavao sa 4 zvezdice.

Zavisi kako su te uočili, ako su te videli dok si išap pešice, moraš menjati odelo, jer je poternica onda vezana za tvog lika. Ako si bio u kolima, onda je vezana za kola.

Zavisi kako su te uočili, ako su te videli dok si išap pešice, moraš menjati odelo, jer je poternica onda vezana za tvog lika. Ako si bio u kolima, onda je vezana za kola.

Tako znaci, mada sad sam nakupio 2-3 zvezdice, pobegao murijasima i raspisala se poternica, i ja idem lagano ulicom kad pandur me primeti cosak udaljen od mene, nema smisla:smash:

Maximalno je 4 zvezdice, jel?

Ja nisam uspeo na nabijem vise,a posteno sam rostiljao tommy gunom.

Evo i kishe:

[YOUTUBE]JkMcN14WTP4[/YOUTUBE]

Ima i po noci. Kako su krenuli otkljuchatje full igru. :d

Ima isto ljudi na ulici i kad je suncano i kad je kisa... bez veze, moraju da smanje bar za 50% kolicinu ljudi na ulicama kada pada kisa, pohvala za kisobere. Ono sto mi se jos svidja je magla (ima je koliko mi se cini).
Ono sto mi se jos ne svidja je nacin na koji ljudi padaju kad ih pregazis, to je bilo extra odradjeno u GTA 4.
Ja se potajno nadam da ce biti snega, grmljavina (ponekad udar groma, ali naravno ne u Vita posto bi to bilo previse frustrirajuce :)), jakog vetra koji bi recimo savijao grane. Dalje, bilo bi lepo napraviti da ponekad gori neka kuca tj. pozar, vatrogasci i hitna pomoc (koje nema u demou, ali sramota da ne bude u full verziji, naravno ne da dolecu kao u GTA u roku od 10s, ali da ih ima). Posle tako tih ****** da ljudi renoviraju kuce, kao gradi se i to...
Ima li nekih naznaka svemu ovome?

P.S. Gde cu sve moci da budem zaposlen u full verziji (ako bude te opcije uopste)? Jos bih voleo da vidim poplave, ali znam da je to nemoguce...

Poslednja izmena:
Da, ali koliko sam shvatio to ce biti samo za jednu misiju ili samo za jedan grad tj. kratko vreme u igri, a ne normalna pojava kao kisa i sunce. Ili gresim? I ne vidim da se sneg hvata na automobilu...

Poslednja izmena:
steam mora da se instalira zbog demoa? nema neki no steam demo?
:)

Probao demo... Igra izgleda odlično i što je još važnije optimizovana je sjajno. Ako ovako sve bude radilo i u grand finalu od mene će dobiti sve pohvale i preporuke! :p

Bravo česi! ;)

Poslednja izmena:
Kako se otključava time limit ?

Zasto meni ne dozvoljava da instaliram demo? Prilikom klika na ikonicu Steam, izbacuje poruku: Cannot conntact the Steam network, please try later.

Probaj promeniti download region...

prvo sta uradim kad upalim demo odjurim do prodavnice da kupim onaj kaput,odusevljavam se kako dobro izgleda

Imaš odelo sa kaputom u kući, u hodniku sa leve strane prema izlazu.

Jel mora da se bude nakacen na net, da bi se igrao demo?

Ne

Da li je neko uspeo da poveze volan sa ovim demom ili je namerno disablovana ta opcija? Do volana, drivera nije sigurno posto sve ostalo radi. Samo ovaj demo ne vidi volan. Simulation mod na tastaturi je tragican.

Hoce li moci da se igra preko gamepada-xbox360 pad sa onim prijemnikom za PC?

Poslednja izmena:
Vrh Dno