Hehe.. Kada su najavili Mafia 2 za proslu godinu (davno, davno bese), ja uzeo neki komp. Dual core, neku graficku.. Kad su je odlozili, prodao sam taj komp i cekao, cekao, cekao... Posto nisam imao komp, morao sam da kupim nesto, pa sam uzeo ovo iz potpisa. Posto ne igram igre (retko lan party, ali za to mi ni ne treba jaca graficka, a igram bigfish games sa devojkom ili TrackMania, Elasto Mania...

), uzeo sam integrusu. Savrseno mi radi, a ne mogu da verujem ni da mogu da igram Split Second, recimo. Ne igram je, ali je igrivo.

Nego, kupim ja tako drugi put kompjuter zbog iste igre, kad ono.. Moracu kanda da dokupim i neku graficku.

Kad izadje, pa je probam i ona ne radi zbog graficke, kupicu neku bilo koju, koja samo moze da pristojno pokrene igru.

Nadam se da ce Mafia 2 biti optimizovana do te mere, da cu moci da je igram na nizem nivou detalja i sa kompjuterom iz potpisa, pa kad izadju neke nove generacije "grafulja", uzmem neku "matoru" za par desetina evra i ponovo odigram najbolju igru svih vremena. :d
P.S. Ljudi, ko razmislja o prelazenju ove igre, neka obavezno nabavi neki volan (litrli bilo koji, a bilo bi super da ima force feedback), jer je osecaj igranja volanom neponovljiv! I dan danas igram prvi deo igre i ne mogu da se odlepim od nje.

Fantasztikus!

Jedva cekajmo... :d