Šta je novo?

Mafia II

E vidis, tu gresis, Seinfeld...

PS3 podrzava full 1080p, dok xbox 360 moze da gura max 1080i, a u vecini slucajeva je to upscaleovan 720p..

E sta da se radi kada su sve kozolne igre za vise konzola, tj. - nisu ekskluzive, pa se proizvodjaci bas i ne trude da ih super optimizuju...

Na tom polju je PS3 jaci, i za veliki TV je to sigurna prednost..

E sad, sto nema pirata i sto su igre skupe ko djavo (mada ima na forumima)....

Ali opet - ne mogu se sve igre igrati na konzolama... Prosto, ne bi to bilo to...

Kada bi svi imali para pa da imamo i konzole i high-end desktope...:)

mrzi me vise da se smaram sa krekovima i tim sranjima, tako da me sve nesto vuce nakomzolu, a sto se tice desktop masine bilo bi lepo kao sto kaze korisnik2007a da imamo oba kako treba.

mrzi me vise da se smaram sa krekovima i tim sranjima, tako da me sve nesto vuce nakomzolu, a sto se tice desktop masine bilo bi lepo kao sto kaze korisnik2007a da imamo oba kako treba.

Pa kupi original i nece ti trebati crack. Za konzole (PS3) i ovako se samo originali kupuju.
Ko voli da igra na low detaljima (u najboljem slucaju medium podesavanjima) i niskoj rezoluciji neka igra na konzolama. Za dobro igranja na PC-ju nije potrebno stalno da se menja hardware vec samo da se u pravo vreme kupi odgovarajuca kombinacija hardware-a. Ja sa grafom iz potpisa vec godinu i sest meseci igram skoro sve na high na maksimalnoj rezoluciji monitora.
Sorry za Off. Back to the subject ->

Mafia ce se uglavnom igrati sa kombinacijom mouse + keyboard nece moci da se igra puno na volanu jer ima dosta radnje van auta i misija u kojima se puca iz automobila. Bice ovo perfektno i nece trebati verovatno jaka konfa ali se plasim da ce biti neophodan quad i osrednja grafa.

Ne silujte temu sa "dal ce da mi radi na high/medium/low" i sacekajte makar demo koji izlazi za 15-ak dana. :)

Mafia ce se uglavnom igrati sa kombinacijom mouse + keyboard nece moci da se igra puno na volanu jer ima dosta radnje van auta i misija u kojima se puca iz automobila. Bice ovo perfektno i nece trebati verovatno jaka konfa ali se plasim da ce biti neophodan quad i osrednja grafa.

Sta fali u levoj volan, a sa desnom ih rostiljas :smoke: .

Kao prvo, prva Mafia jeste najbolja igra svih vremena (u mojim ocima) i potajno se nadam (ma kakvi potajno, evo javno, na forumu) da ce i drugi deo razbiti konkurenciju...
Kao drugo, ne nadam se nesto preterano da cu igrati na integrusi, ali s obzirom da je pokrenula mnogo igara za koje nisam ni sanjao da ce ih pokrenuti, ipak joj dajem neku minimalnu sansu.
Kao trece, osecaj jeste neponovljiv u prvom delu igre, dok se igra volanom. Mozda se nisam precizno izrazio, ali se lako moze shvatiti iz konteksta sta sam hteo reci, a ne flejmovati bezveze. :d
Naravno da nisam igrao igru koja jos nije ni izasla. ;)
Aj, dosta vise.. :)
Nego.. Volan se montira na sredinu stola, iza njega, malo "levlje" :) tastatura (najvise se koriste WASD), a "desnije" mis. I te kako moze da se igra.. ;)
Mada, na skoro svim volanima imate mogucnost kretanja, treba vam samo mis.
Probajte prvo. ;)
Osecaj je neopisivo dobar, a vi kako hocete. Znam da cu ja tako igrati.. :p
[YOUTUBE]z6FVfWWfLvM[/YOUTUBE]

Nego.. Volan se montira na sredinu stola, iza njega, malo "levlje" :) tastatura (najvise se koriste WASD), a "desnije" mis. I te kako moze da se igra.. ;)
Probajte prvo. ;)

+1

Evo novijih informacija u vezi igre.

- lights in the car will be lit automatically
- you can't wear hats alone, they are a piece of a set (you can only wear them with a tuxedo/suit)
- cars with no roofs (cabrios) won't be driving around when it's raining
- you can get drunk and drive while being drunk
- you can't work as a taxi driver
- demo will be available on all platforms
- the whole city will be available from the start
- there are over 120 licensed music tracks from the era
- in the districts you will be able to hear different accents (for example- in Little Italy you may hear English with Italian accent, etc)
- You have over 20 weapons to choose from
- the ability to travel by public transport was cut from the game
- You will be able to drag bodies whenever you want, but you won't be able to hide them in a trunk
- pedestrians will stop and talk to each other
- you can pause and skip cutscenes
- Vito's story is narrated by himself, just like it was in the first Mafia.
- Vito can't swim, when he reaches the water he will tell you he has "something else to do"
- You will be able to free roam after the end, but Jack Scalii wouldn't tell how this would work (I think it will be something like Red Dead Redemption)
- There will be no children in the game, but the dogs will appear
- there's no airport in the game

Ima dosta "glupih" stvari u ovome gore, ali dobro...

the ability to travel by public transport was cut from the game

Bedak :).
Ovo mi je bilo gotivno u M1.

Sta ce mi tramvaj pored mog previse cool automobila? :)

Mnogo su dobrih stvari isekli, i ubacili kao neke male igre "drunk driving"... Mislim, ako je ova lista istinita...

ovo dole mi se ne svidja za sada, i ako je istinita ova lista, pitanje je da li cu uopste igrati igru... Ne zelim da budem razocaran, da mi senka dvojke kvari uspomene na kec...

Nema taksiste
Samo 20 oruzja (mozda ne racunaju melee, a mozda ne moze svasta da se koristi kao oruzje?)
Nema tramvaja
Nema skrivanja leseva u prtljazniku (WTF?!?) - ovo je debeli minus, iskreno.
"You can pause and skip cutscenes" - jao, sta bi ja bez ovoga..
Nema aerodrom???

Ako je cela igra samo jedan grad, a ne bude taj grad savrsenstvo bez mane....

Ma nista, cekam da izadje demo, pa onda i cela igra... verovatno necu da se javljam do tada..

- you can't work as a taxi driver..

WTF?!

To je nesto najbolje u prvom delu! :S
It sucks...

Jel se zna koliko ce veliki M2 demo da bude?

Poslednja izmena od urednika:
Kao prvo, prva Mafia jeste najbolja igra svih vremena (u mojim ocima) i potajno se nadam (ma kakvi potajno, evo javno, na forumu) da ce i drugi deo razbiti konkurenciju...
Kao drugo, ne nadam se nesto preterano da cu igrati na integrusi, ali s obzirom da je pokrenula mnogo igara za koje nisam ni sanjao da ce ih pokrenuti, ipak joj dajem neku minimalnu sansu.
Kao trece, osecaj jeste neponovljiv u prvom delu igre, dok se igra volanom. Mozda se nisam precizno izrazio, ali se lako moze shvatiti iz konteksta sta sam hteo reci, a ne flejmovati bezveze. :d
Naravno da nisam igrao igru koja jos nije ni izasla. ;)
Aj, dosta vise.. :)
Probajte prvo. ;)

probao sam to sa volanom na mafiji 1. ako bude neke love da se uzima komp igrao bi i 2 tako
+2

Jaoj, deluje mi kao prvi deo, sad sam se sav najezio. :)
[YOUTUBE]AiAU1ab84Ac[/YOUTUBE]

Jaoj, deluje mi kao prvi deo, sad sam se sav najezio. :)

Ih, brate, pa ovo je staro više od godinu dana. Ovde tip na 2:56 na pola metra od eksplodiranog auta nije ni frizuru pokvario, dok se na novijim snimcima sa E3 2010 vidi da je to ispravljeno. Ukoliko zaista želiš da se naježiš, pogledaj nešto od ovih zadnjih:

http://www.gametrailers.com/game/mafia-ii/5403

Ili odeš na google, otkucaš "Mafia II diary" i počneš sa salivacijom...

U zivotu nisam cekao neku igru ovoliko. Nadam se da ce vredeti.. :)

Ja ne vidim gde je ovde potreban I7 procesor...

Poslednja izmena:
Prevod iz poljskog magazina:

The game is very fluid on full details using Core2Duo E8400 3 GHz, 4 GB RAM and GeForce 9800 GT. Of course youi can't use PhysX or APEX with that hardware, but even without those things Mafia 2 will make you fall in love.

[YOUTUBE]WZyj5fo8RrQ[/YOUTUBE][YOUTUBE]31y4xZOEZWw[/YOUTUBE]

po tri stvari u igri koje se ign-u svidjaju i ne svidjaju.

http://pc.ign.com/articles/110/1107277p1.html

Zanimljiv tekstić, ali mi je ono prvo što im se ne sviđa jako glupo. Kukaju što Vito u prvim misijama ubija ljude. A par rečenica pre toga pominju da je došao iz II svetskog rata. A šta je tamo radio?? Brao cveće?? Naravno da posle ratišta u ljudskoj psihi nije nikakav problem ubiti čoveka, tako da ova konstatacija "ne pije vodu".
Mada ni druga. Mislim da je zanimljivije paziti da nema murije prilikom mažnjavanja kola, nego kao u GTA 4 gde bez problema mazneš šta hoćeš za tri sekunde.
A treće što im se ne sviđa je, mislim, prilično subjektivno.

po tri stvari u igri koje se ign-u svidjaju i ne svidjaju.

http://pc.ign.com/articles/110/1107277p1.html
Like-ovi naravno stoje, i to je cini mi se samo vrh planine, s druge strane ne da su glupi dislike-ovi, nego neverovatno. Prvi je vec NastyB objasnio. Zasto svako mora da ima moralnih dilema, pogotovo ako se vrati iz 2. sv. rata? Ovo sa policijom je isto bezvezno, dok je mana pesnicenja nerealna. Sto se pesnicenja tice, ovo sto sam do sada video ne izgleda ni bolje ni losije od GTA cetvorke kojem, cini mi se, nijedan ozbiljniji sajt nije zamerio malee borbu. No dobro, kako IGN da skrene dodatnu paznju na sebe, ako ne bi trazio nanometre udubljenja u savrseno izbrusenom dijamantu? :)

Evo jedan dobar sajt, doduše na nemačkom, sa sve brojčanikom do izlaska igre:

http://mafia-daily.net/

Ne znam da li je ovoga bilo ovde. Ako jeste, neka moderatori obrišu poruku:

163uJ.jpg

yNo29.jpg

hua8r.jpg

Snoop je kralj! Dobio je i Mafia II lampu :eyebrows: !

Nazad
Vrh Dno