Nije fanatizam! Ja sam upravo tako updejtovao mojeg Lea. Kako se to radi opisao sam ovde (moja ploca je Foxconn p35a):
http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.8#Foxconn
Ukratko, da desifrujem ovo sto pise, postupak je sledeci!
Napravis bekaup kernela i extenzija. Mislim jos i da sam stavio neki disabler.kext i dsmos.kext pa restart. Zatim apliciras Combo paket 10.5.8. pa restart. Ako se sistem zaglavi posle restarta, kao meni napr. onda podignem terminal sa instalacionog diska, pa odatle vratim stare ekstenzije a ti mozes eventualno kernel ako ti treba, premda bi bilo lepo da prvo probas sa novim. Uglavnom mnogo je veca verovatnoca da ti sistem ne proradi zbog ekstenzija, nego li zbog kernela. E sad tu ima jedan mali zez... Kada ovako bekapujes ekstenzije, sistem ces uspeti da podignes, ali ces imati neslaganje kernela i system.kexta. Zato moras bekapovati i te nove ekstenzije (koje ne rade), da bi nakon uspenog bekaup-a mogao da odatle izcupas system.kext i ponovo ga instaliras. Ukoliko ovo ne uradis, sistem ce raditi ali nece citati flash drajvove i verovatno eksterne diskove i tome sl, takodje mislim da nece citati ni diskove...
Ovo sve naravno ukoliko ostavis novi kernel nakon updejta, ali ako bekapujes stari zajedno sa ekstenzijama onda ovo drugo ne moras odraditi...
To bi bilo to ukratko! Ako ti nesto ne bude jasno pitaj...