Ako sam dobro pročitao postove, nisi do sada rekao da li si pokušao da ga podigneš u Safe Mode-u, to jest da bootuješ sa -x. Pa jesi li?
A kako zaglavi. Da nije možda na plavičastom ekranu?
:S:
Nije. Par minuta (ili se meni tako čini) proverava drajvere, mountuje particije i ostala čudesa i taman kada očekujem da se pojavi normalan prijatan Apple ekran ono zaglavi...
Ijao, pa ja sve utripovao da kolega Neogeo ima Biostar 770 ploču, a on ima Gigabyte 770 UD3P. Sad sam Googlao InsanelyMac i ima tamo ljudi sa tom pločom koji su naterali sistem da se boot-uje.
Kolega Neo potraži Googlom tvoju ploču, ali samo na sajtu www.insanelymac.com. Neki tamo kažu da su uspeli da bootooju iDeneb 10.5.8 Lite i to prvo preko njegovog DVD-a i sa raznim nekim flagovima i komandama u Chameleonu. Zato pogledaj tamo.
Ivane, ako od mene budeš kupovao Maca, imaš za ovo gore popust od 30€ :d
Ja, u kratkoj pretrazi na OSx86 http://wiki.osx86project.org/wiki/ nisam našao i7 procesor, da je neko testirao i overio.
iDeneb instalacija MacOS X-a (čita se Mek-O-Es Deset, a ne X kako mnogi izgovaraju), je puna drajvera, tako da ti možeš da probaš da eksperimentišeš sa par instalacija. Najveći problem kod tvog računara će biti, pretpostavljam SMBIOS i grafička kartica.
P.S.
Namerno boldujem delove koje si pogrešio u kucanju.
Moramo i mi da uvedemo kaznene poene za pisanje po forumu dok se razgovara na telefon. Možda bude i novčana kazna. :d
@Vlada>>> & @rushko & drugi:
Sada imam Intel i3 cpu i P55 maticnu. Logican izbor za instalaciju bi bio (min) iDeneb 10.5.8...
Pokrenem instalacioni DVD sa cpus=1 busratio=20 -v -F i on ,e lepo dovede do izbora opcija. Izaberem sta mislim da treba pustim da tece instalacija, restartuje se nakon zavrsetka i kada pokrenem loader i ukucam opet iste komande pola sata ispisuje sta i kako poziva bez ijedne prijavljene greske i u jednom trenutku se samo restartuje (to je tako brzo da ne stignem da ga ufatim)...
Sta sada? ovo :wall: ili ovo :crash:
:d:d:d
ALC889A - problem
upravo instaliram kod drugara ipc 10.5.6
i mislio sam da ep45-ds3p ima obican 888 sound, medjutim jok.
jel ima neko resenje?
idem i po insanely, ali slaba vajda za sada.
slucajno sam prvo postavio isti tred u snowlprd, sorry na dupliranju.
Ako ima nVidia kartu, probaj SL, mislim da su te ploce ok za install vanilla SL-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari