da ne duljimo pricu ko ima duzi. PC ima podrsku kakvu mek samo moze da umislu. U SVEMU. od playera do programa za izracunavanje posledica cunamija
ta prica mek je bolji OS, macku o rep - svi tvoji argumenti su u proslom vremenu, sada je stanje drugacije.
secam se tih prica sa G4 na koijma sam isto paralelno radio - cist snobizam. pa cak ni final cut u to vreme nije bio miljama daleko nad premijerom, da ne pricam da vec sa dva piratska program smo krshili ceo apple sistem. ni igricu nismo mogli da instaliramo kako treba, dok sam ja na XPu gurao programa koliko ni dan danas za mek nije napisano po 14X nizoj ceni. hehehe - mek je fency - `to i to ne moze na PCu` - jok, ne moze nikako..hehe
moracemo da se izmirimo i mislim kao svi kulturni ljudi, kad upalish komp birash dje chesh...osh li u mek oli u win7

kapa dole za UNIX (ili koji vec) based fajl/operativni sistem i to je to! ne radim nesto puno na njemu, ali imam utisak da je `skladniji` od WINa
mek je bio sto je bio, sada je vreme da se prihvati realnost (i to vec duze vreme), mek postoji samo kao
softwerski kod i
kuciste koje platish cirka 500 evra. to je jedina razlika.
Apple hardware je godinama bio ispred PrC krshaware-a.
bio, bio, bio - to je prava rec, ali sada.........

ma cek jel ja to imam leoparda na mom krshweru, ili sanjam - gde su isto tako dolazili ljudi koji bas rade na meku i svu u fazonu, WOW bas je brzo.
hehe, pa jeste - brz je - na intelu od 50e...stoji tu u krshweru for showing off.