- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Pitaću kuma da se otarasi svog 950XL pre nego što ošteti zid.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Cudo da tvoj kum koristi neki krs od MS-a... Ja mislio S8 kad ono ...
Sent from Dead OS ☹
Pitaću kuma da se otarasi svog 950XL pre nego što ošteti zid.
Imao je Samsung note 4, ali je odustao od kupovine note 7 jer ne želi telefon sa unutrašnjim sagorevanjem. 950XL je uzeo da proba pa se sad nervira.
U pitanju je uređaj koji dnevno trpi "popio patos, poljubio zid", ne verujem da ispunjava gore navedene uslove...![]()
Neee.. kum nije takav prema telefonu, mada je izludeo sa njim. Drugi drugar baca telefon. Kumov je u odličnom stanju jer je u nekom case-u i kupio ga je pre 2-3 meseca.
Koji li je taj ,ako uopste postoji?***... Mislim, da onaj koji je koristio pravi android, na pravom telefonu
Koji li je taj ,ako uopste postoji?
Vecim delom si u pravu, ali ne i potpuno. Bar kako ja to vidim.Tesko da se bas sve svodi na preferencije, reko bi covek da su onda izjednaceni sistemi.. Neke od simpaticnih stvari na WP su DTTW (ovo ima i nekoliko androida), Glance, i generalno drugaciji sistem od vecine, ako neko voli da se izdvaja iz mase.. ali se plasim da se taj spisak tu zavrsava..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Tesko da se bas sve svodi na preferencije, reko bi covek da su onda izjednaceni sistemi.. Neke od simpaticnih stvari na WP su DTTW (ovo ima i nekoliko androida), Glance, i generalno drugaciji sistem od vecine, ako neko voli da se izdvaja iz mase.. ali se plasim da se taj spisak tu zavrsava..
I planirao sam.
A prosao sam ok, svestan sam nedostataka i pomiren sam sa njima, tako da ce za mene ovo biti standardno igranje sa novim fonom, dok mi ne dosadi i ne predjem na nesto drugo.![]()
Samsung se sad hvali kako ima opciju always on display,
WP imao to isto (i bolje) pre 5 godina.
Koji tacno modeli na Symbian-u..?
Ne kazem da nije bilo, nego ne mogu da se setim, a zanima me.
Bilo je na symbianu oni kao screensaver-i. Monohromatski sat i notif, ako se dobro secamKoji tacno modeli na Symbian-u..?
Ne kazem da nije bilo, nego ne mogu da se setim, a zanima me.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari