Nije jasno zašto to nije standard na svim telefonima.
Ja se iskreno ne sećam toga na Symbianu.
190 je bila ova prva što me izradio lik, ova druga je aukcija, videću dokle će da dogura... ***Za koliko para?![]()
treba samo biti realan. nokia 808 pravi pejzažne fotografije kakve ti treba oprema od 500 evra da bi napravio to isto sa dslr. wide objektivi su skupi nenormalno, a i sama tela nisu jeftina. a n808 košta 50 evra. pre neki dan mi ode jedna perfektna sa kupujem prodajem za 50 evra, neka je treća u fioci za delove (nek se javi ko me izradio :d ). marko sa foruma objasnio, evo mu profil na flickr: https://www.flickr.com/photos/111484463@N02/Opusti se, onaj ko misli da je bolji, treba ga ostaviti u toj iluziji. Ne treba ljude sputavati.
Ja sam svom bati dočarao sa 1020 i "zumbiranjem" fotografije, da je bolja od i7 plus.
Kao što meni L925 kolje i6 u fotografiji...
Probao, video.Lumia 950 slika bolje od IPhone ..Nema tu mnogo da se izmišlja.izradio me lik samo tako, prodao drugom u međuvremenu... sad merkam jednu drugu, ova je dual sim + dock + 120gb micro sd.
inače, čitam malo temu unazad, da li je moguće da neko pokušava ne da poredi, nego da tvrdi da iphone pravi bolje slike?aj da napravimo skup i da slikamo pa da gledamo. ja ću lično da ponesem nokiu 808, 1020, 950 i full frame kameru sa punim rancem objektiva plus laptop da na licu mesta gledamo slike, i što je najbitnije da obradimo u lr. pa da vidi taj koliko iphone fajl ne trpi obradu. ne znam kako drugačije ljudima da pokažem i obajsnim neke stvari.... zaista
Koji je ovo telefon u klipu. Mnogo dobro izgleda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari