- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Pitaću kuma da se otarasi svog 950XL pre nego što ošteti zid.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Cudo da tvoj kum koristi neki krs od MS-a... Ja mislio S8 kad ono ...
Sent from Dead OS ☹
Pitaću kuma da se otarasi svog 950XL pre nego što ošteti zid.
Imao je Samsung note 4, ali je odustao od kupovine note 7 jer ne želi telefon sa unutrašnjim sagorevanjem. 950XL je uzeo da proba pa se sad nervira.
U pitanju je uređaj koji dnevno trpi "popio patos, poljubio zid", ne verujem da ispunjava gore navedene uslove...
Neee.. kum nije takav prema telefonu, mada je izludeo sa njim. Drugi drugar baca telefon. Kumov je u odličnom stanju jer je u nekom case-u i kupio ga je pre 2-3 meseca.
Koji li je taj ,ako uopste postoji?***... Mislim, da onaj koji je koristio pravi android, na pravom telefonu
Koji li je taj ,ako uopste postoji?
Vecim delom si u pravu, ali ne i potpuno. Bar kako ja to vidim.Tesko da se bas sve svodi na preferencije, reko bi covek da su onda izjednaceni sistemi.. Neke od simpaticnih stvari na WP su DTTW (ovo ima i nekoliko androida), Glance, i generalno drugaciji sistem od vecine, ako neko voli da se izdvaja iz mase.. ali se plasim da se taj spisak tu zavrsava..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Tesko da se bas sve svodi na preferencije, reko bi covek da su onda izjednaceni sistemi.. Neke od simpaticnih stvari na WP su DTTW (ovo ima i nekoliko androida), Glance, i generalno drugaciji sistem od vecine, ako neko voli da se izdvaja iz mase.. ali se plasim da se taj spisak tu zavrsava..
I planirao sam.
A prosao sam ok, svestan sam nedostataka i pomiren sam sa njima, tako da ce za mene ovo biti standardno igranje sa novim fonom, dok mi ne dosadi i ne predjem na nesto drugo.
Samsung se sad hvali kako ima opciju always on display,
WP imao to isto (i bolje) pre 5 godina.
Koji tacno modeli na Symbian-u..?
Ne kazem da nije bilo, nego ne mogu da se setim, a zanima me.
Bilo je na symbianu oni kao screensaver-i. Monohromatski sat i notif, ako se dobro secamKoji tacno modeli na Symbian-u..?
Ne kazem da nije bilo, nego ne mogu da se setim, a zanima me.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari