Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Imao je Samsung note 4, ali je odustao od kupovine note 7 jer ne želi telefon sa unutrašnjim sagorevanjem. 950XL je uzeo da proba pa se sad nervira.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Imao je Samsung note 4, ali je odustao od kupovine note 7 jer ne želi telefon sa unutrašnjim sagorevanjem. 950XL je uzeo da proba pa se sad nervira.

S konja na magarca, totalno te kapiram, eto kada neko voli da experimentise.

Sent from Dead OS ☹

@yooyo
Ako je telefon vrlo mlad (par meseci max) i u perfektnom stanju, mozes ga pitati. Jos ako ima i neku garanciju... :)

Sent from my XT1650 using Tapatalk

U pitanju je uređaj koji dnevno trpi "popio patos, poljubio zid", ne verujem da ispunjava gore navedene uslove... ;)

U pitanju je uređaj koji dnevno trpi "popio patos, poljubio zid", ne verujem da ispunjava gore navedene uslove... ;)

Sem ako nije drama u pitanju... Posto nismo videli li skike navodno loadinga ringtone liste niti tog olupanog o zid telefona.

Sent from Dead OS ☹

Neee.. kum nije takav prema telefonu, mada je izludeo sa njim. Drugi drugar baca telefon. Kumov je u odličnom stanju jer je u nekom case-u i kupio ga je pre 2-3 meseca.

Neee.. kum nije takav prema telefonu, mada je izludeo sa njim. Drugi drugar baca telefon. Kumov je u odličnom stanju jer je u nekom case-u i kupio ga je pre 2-3 meseca.

Znaci ipak imas drustvo sa win telefonima XD izvini imao sam pogresno misljenje o tebi.

Sent from Dead OS ☹

Obojica smatraju da se se zeznuli kupovinom wp telefona. 2/2... 100%

***... Mislim, da onaj koji je koristio pravi android, na pravom telefonu, kad pređe na windows ne oseća baš neku sreću. Opet, kod mene je obratno, toliko sam zavoleo wp, da ne vidim prednosti androida.
U svakom slučaju, važno da je čovek ukupno zadovoljan.
Jedino što me nervira na wp, a to sam već pisao, je što su mape zeznuli.
Iako ima offline mape, puno se bolje snalazi kad je online, postavlja se pitanje, koji će mi onda offline mape...
Neko je pominjao igo, jeste, istina je, najbolje navođenje, samo u kategoriji free aplikacija, here pobeđuje.
Osim ako "free" ne podrazumeva i one što se instaliraju mimo marketa.

@yooyo
Ocekujem onda PM. :D

@rotkod
Imao sam sve moguce tipove Androida, i nekoliko WP-ova, doduse nijedan nije bio bas flagship (L640, L830 i L1020, ali 2015e). Oba sistema imaju mana (Android manje), ali i prednosti, koje mi nedostaju na drugom sistemu... Na kraju se sve svodi na licne preferencije.

Tesko da se bas sve svodi na preferencije, reko bi covek da su onda izjednaceni sistemi.. Neke od simpaticnih stvari na WP su DTTW (ovo ima i nekoliko androida), Glance, i generalno drugaciji sistem od vecine, ako neko voli da se izdvaja iz mase.. ali se plasim da se taj spisak tu zavrsava..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Samsung se sad hvali kako ima opciju always on display,
WP imao to isto (i bolje) pre 5 godina.

Tesko da se bas sve svodi na preferencije, reko bi covek da su onda izjednaceni sistemi.. Neke od simpaticnih stvari na WP su DTTW (ovo ima i nekoliko androida), Glance, i generalno drugaciji sistem od vecine, ako neko voli da se izdvaja iz mase.. ali se plasim da se taj spisak tu zavrsava..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Vecim delom si u pravu, ali ne i potpuno. Bar kako ja to vidim.

Pre svega, dok sam koristio WP, njegov kalendar i OneDrive, tj. integracija ta dva sa sistemom su mi bili bolji od konkurentskih resenja sa Androida, a imam utisak da su bolji i sad.

Mape i navigacija (Here Drive) su mi takodje bili bolji (sad je to prisutno i na Androidu - koliko citam u WP10 temi, i bolje je), kao i pojedine nativne aplikacije (Office i slicno), ali zaista retke, koje su, u medjuvremenu, sustigle (neretko i prestigle) Android alternative.

Ostalo, predvodjeno ponudom aplikacija, mi je i pre bilo bolje na Androidu, samo nije bilo presudno, a i odgovarao mi je jedinstven sistem i njegova funkcionalnost na WP. Sada, deluje da je bas malo toga na strani WP, ali za moje potrebe to ce verovatno biti manje bitno za odredjeni period, posto inace retko i zadrzavam telefone dugo kod sebe...

I niska cena, za nesto sto radi posao. Ja sam 925 platio 50e full ocuvanu.
Vise sam bio za 5s ili se ali oni drze cenu, a realno mi sva tri rade posao.
Kupio sam alu case sto je kao ogledalo iz kine za par evra i sad i izgleda toliko mocno da svi misle da je Nova Nokia

Uzet 950XL. Toliko sam dobro prosao, bar po mom misljenju, da mi nece biti zao dzaba da je dam jednog dana...

E sad, ocekujte da zarko smaram sa pitanjima. :D

Zapravo, testiram sad jedan fon za Bench, a jos jedan je na stolu, i kad ih vratim oba nazad u redakciju (verovatno u sredu), tek tada cu poceti da se igram sa Lumiom.

Kontam da cu pregoreti do tad, ali ***... :D

Mironiko, ipak si skupio hrabrosti da pazariš, čestitke.
Napiši neki test kad stigneš.

I planirao sam. :)

A prosao sam ok, svestan sam nedostataka i pomiren sam sa njima, tako da ce za mene ovo biti standardno igranje sa novim fonom, dok mi ne dosadi i ne predjem na nesto drugo. :D

Pritom, Moto Z ostaje "u familiji" - dacu ga zeni, zadrzacemo sve dodatke, i kad-tad cu opet uzeti neki tel iz Moto Z familije. :)

I planirao sam. :)

A prosao sam ok, svestan sam nedostataka i pomiren sam sa njima, tako da ce za mene ovo biti standardno igranje sa novim fonom, dok mi ne dosadi i ne predjem na nesto drugo. :D

Nadam se da ćeš biti zadovoljan telefonom i da će te odlično poslužiti, dok ne budeš prešao na neki drugi model, pre nego što ga budeš dalje koristio nadam se da je uradjen HR da je na poslednjem stabilnom buildu i da ideš iz početka sa postavkama. Moja preporuka je da ne ulaziš u insajder da ostaneš na stabilnoj verziji ... napiši prve utiske kako ti se čini wp

Da, uradjen je upgrade na CU, i HR je prethodni vlasnik izvrsio preda mnom, tako da ga podesavam od nule. Nista Insider - samo stable.

Bice utisci - ako budem imao vremena, odradicu neki Revisited test, ali to zaista ne mogu da obecam. Ali voleo bih... :)

Koji tacno modeli na Symbian-u..?

Ne kazem da nije bilo, nego ne mogu da se setim, a zanima me.

Mislim da je n8 nokia imala neku vrstu aod.

Koji tacno modeli na Symbian-u..?

Ne kazem da nije bilo, nego ne mogu da se setim, a zanima me.

N8, N9 mada je to bio MeGoo system, 808 ... Ali kada se kaze WP podrazumeva se da je tu Nokia bila zasluzna za mnoge stvari, posto sam MS nije mogao sem golog sistema nista drugo da pruzi...tako je i dan danas npr Ekvilajzer u Extras ubacen...

Ako hocemo pocelo je od obicnih Nokia bez os...

Sent from Dead OS ☹

Poslednja izmena:
Aham, znaci 808 je bas Symbian i imao AOD. Njega nisam dovoljno ispratio, a imao sam neku Nokiu 603, i koliko se secam, na njoj i tadasnjim modelima toga nije bilo. No, sad mi je jasnije malo. :)

Nazad
Vrh Dno