Entuzijasta nema mnogo, a realno to i nisu pravi entuzijasti. Da je sistem otvoreniji, bilo bi dosta ljudi koji bi se trudili da ga održe u životu. Pogledajte samo C64 i Amiga scenu... još prave igrice, operativne sisteme i hw dodatke za nešto što se proizvodilo pre 30 godina.
Korisnici entuzijasti će vrlo brzo napustiti platformu. Pošto određeni broj njih voli da ima nešto neobično, probajte https://forums.oneplus.net/threads/sailfish-os-for-oneplus-one.279537/
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pa u 3 poteza...
-baciš lumiu,
-kupiš oneplus 1 i
-instaliraš Sailfish.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ovaj oglas mi je bio malo sumnjiv u pocetku ali ipak sam pitao prodavca ima li L950 Xl dual sim koji vec dugo trazim i niko ga nema za neku normalnu cenu,kad,covek ima i to za samo 290 evra,nov.Juce je stigao,a ja samo da kazem da sam imao unapred pogresno misljenje o ovom oglasu i oglasivacu,delovala mi je cena l950 xl mnogo mala u situaciji kad niko drugi nema taj telefon ali ,na svu srecu,ispostavilo se da nisam bio u pravu.Kome treba, ima na KP L950XL crna, ne korišćena, iz inostranstva, u fulu ---> 220€!
Ništa krucijalno ne fali 950 za te pare.
Sutra cu moci da uporedim kamere 950XL i P10, samo se nadam da cu imati priliku da prebacim fotke da bih mogao malo detaljnije da ih pogledam kuci. Iskreno, s obzirom na to da je P10 godinu ipo noviji uredjaj ocekujem da bude barem egal ako ne i bolji od Lumie u uslovima dobrog osvetljenja dok u losijim mislim da mu nema spasa zbog f2.2 jer senzor(i)/pikseli nisu povrsinski znacajno veci.
Ma oglas je ok, a i prodavac.Ovaj oglas mi je bio malo sumnjiv u pocetku ali ipak sam pitao prodavca ima li L950 Xl dual sim koji vec dugo trazim i niko ga nema za neku normalnu cenu,kad,covek ima i to za samo 290 evra,nov.Juce je stigao,a ja samo da kazem da sam imao unapred pogresno misljenje o ovom oglasu i oglasivacu,delovala mi je cena l950 xl mnogo mala u situaciji kad niko drugi nema taj telefon ali ,na svu srecu,ispostavilo se da nisam bio u pravu.
Ma oglas je ok, a i prodavac.
To je, inače, čovek sa foruma ali se dao u mobilne vode i ...
Ja merkam single sim 950 XL kojih ima nekoliko komada a za 220€... Baš me nešto kopkaju :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari