Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Ja izgleda nista nisam naučio. Uzeo ženi prošlog leta 650, danas uzeo 950xl i ***a. Valjda ce joj se svideti.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Entuzijasta nema mnogo, a realno to i nisu pravi entuzijasti. Da je sistem otvoreniji, bilo bi dosta ljudi koji bi se trudili da ga održe u životu. Pogledajte samo C64 i Amiga scenu... još prave igrice, operativne sisteme i hw dodatke za nešto što se proizvodilo pre 30 godina.
Korisnici entuzijasti će vrlo brzo napustiti platformu. Pošto određeni broj njih voli da ima nešto neobično, probajte https://forums.oneplus.net/threads/sailfish-os-for-oneplus-one.279537/

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hahaha na cemu da probamo kada na WP ne moze ni jedan drugi OS [emoji33]
Slazem se meni je Sailfish daleko lepsi i napredniji od droida, podseca mnogo na MeeGo, obozavao sam N9 , to je bilo zaista nesto posebno.

Sent from DeadOS W10M

Pa u 3 poteza...
-baciš lumiu,
-kupiš oneplus 1 i
-instaliraš Sailfish.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ju deki... @rotkod svaka ti je na mestu, zato sam i prodao l925...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Stigla Lumia. Odličan telefon, samo me istripovala animacija za punjenje. Pogledam ono kablic se pojavljuje i nestaje. Ja se istripovao da je ****** punjač.

Kome treba, ima na KP L950XL crna, ne korišćena, iz inostranstva, u fulu ---> 220€!
Ovaj oglas mi je bio malo sumnjiv u pocetku ali ipak sam pitao prodavca ima li L950 Xl dual sim koji vec dugo trazim i niko ga nema za neku normalnu cenu,kad,covek ima i to za samo 290 evra,nov.Juce je stigao,a ja samo da kazem da sam imao unapred pogresno misljenje o ovom oglasu i oglasivacu,delovala mi je cena l950 xl mnogo mala u situaciji kad niko drugi nema taj telefon ali ,na svu srecu,ispostavilo se da nisam bio u pravu.

Ako je kao i onaj test gde je "oladila" Pixel,onda do q... [emoji1] Niko ne spori odlicnu kameru,ali lik je kompletni *****. Slazem se inace za Nokiu kada je rec o kameri,moja devojka i dan danas za fotkanje nosi 1020 i neretko u nekoj situaciji napravi bolju fotku nego ja sa iP7+. Mislim da je to jedna od najboljih kamera ikad na telefonu,ako ne i najbolja.

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sve i da je plaćen i nerealan test, opet i sama činjenica da uređaj od 200€ ima sličnu/istu/bolju kameru od uređaja od 500€
je porazan za ove druge, jer je em noviji i moderniji i više nego duplo skuplji.
Bedak što je Nokia propo, dok MS kao fabrika laži treba da propadne čim pre.

Pa kada bi tako gledao,sramota je i da 1020 i 808 imaju bolju kameru od 950,jer su stariji telefoni?

@Conquer, ono što meni nije jasno odakle te cene od 500-1000€
a realno se ništa bitno nije promenilo.

Gde nestaju postovi, šta se dešava sa forumom?

Jede zeka postove koji nemaju veze s temom

Pa nije,ako gledas samo kameru,a i one su prilicno napredovale [emoji1] Uvek je druze bilo telefona po tim cenama,mozda u drugoj valuti,ali poenta je ista. Setimo se samo Nokie 8800 koji sam imao kad je izasao. I dan danas bih taj telefon nosio samo za pozive i poruke,nema dalje.
IMG_0647.JPG

Mašiš poentu konstantno.
950 košta 200€, ima sličnu/istu/bolju kameru od Hjundaija od 500€.
I onda dolazimo do zaključka da je bedak što je WP propo,
i što sad svaki kinez diže cenu do neba.

Pa ti masis poentu,ili po tebi telefon treba da bude skuplji samo zato sto ima bolju kameru? Pa ne cini telefon samo kamera,majku mu.. A svi znamo zasto 950 ima takvu cenu sada,zato ti nije neko realno poredjenje.

Poslednja izmena:
Nisam ni rekao da mu fali nesto,da gura neki "normalan" os,ne bi ga nasao ispod 350-400€. Zato sam rekao da cena od 200€ nije realna za neko poredjenje.

Poslednja izmena:
Ovaj edge na L950, 650 i 830 stvarno ne valja, nestaju mi tekstovi... ***.
Jeli i tebi deki tako?

Jeli tako ili nije... Tripujem da sam pisao na tu temu, a sad ne vidim... Do edge-a je... U chrom-u ga vidim..

[YOUTUBE]P3XTh0iwJWY[/YOUTUBE]

Sutra cu moci da uporedim kamere 950XL i P10, samo se nadam da cu imati priliku da prebacim fotke da bih mogao malo detaljnije da ih pogledam kuci. Iskreno, s obzirom na to da je P10 godinu ipo noviji uredjaj ocekujem da bude barem egal ako ne i bolji od Lumie u uslovima dobrog osvetljenja dok u losijim mislim da mu nema spasa zbog f2.2 jer senzor(i)/pikseli nisu povrsinski znacajno veci.

Sutra cu moci da uporedim kamere 950XL i P10, samo se nadam da cu imati priliku da prebacim fotke da bih mogao malo detaljnije da ih pogledam kuci. Iskreno, s obzirom na to da je P10 godinu ipo noviji uredjaj ocekujem da bude barem egal ako ne i bolji od Lumie u uslovima dobrog osvetljenja dok u losijim mislim da mu nema spasa zbog f2.2 jer senzor(i)/pikseli nisu povrsinski znacajno veci.

Aj bas me zanima da li onaj lik sa AAWP laze...

Sent from DeadOS W10M

Nisam uspeo da prebacim fotke ali su kamere tu negde. Digitalna stabilizacija na p10 je bas izrazena tokom snimanja videa (wobble) koji takodje ne izgleda ni malo lose u 1080p. Fokus je ok, rekao bih i brzi od 950xl ali je lumia ostrija. Sam intefejs kamere je ne daj Boze, te svajp lepo, te desno, te gore, te dole, pa jos imas i ikonice sa svih strana. Nama dvojici je trebalo bukavlno preko 2min da nadjemo podesavanje za rezoluciju. Razumem ja da se covek vremenom navikne na sve ali brate mili, moglo je to mnogo intuitivnije. Ne razumem cemu podesavanja onako razbacana kao da ih je mrzelo da to sklope u jednu celinu. Ali zato je bitno da imas modove za ulepsavanje. Uredjaj je dosta tanak i sa onim zaobljenim ivicama je meni licno nekako nezgodan za rukovanje, kao da ce da mi ispadne svake sekunde. Dok sa 950 snimam jednom rukom lagano, p10 sam morao da drzim sa obe ruke u strahu da mi ne ispadne. Generalno mislim da po pitanju kvaliteta kamere ne zaostaje puno za 950 bar po danu. E da, bilo je bas jako sunce i ekspoziciju je odradio stvarno fantasticno. Sunce direkt iza objekta i odlicno je odradio i objekat i pozadinu. Nije nista spalio, nista nije bacio u crni ambis sto je jedan veliki plus s moje strane. Nije bilo prilike da ga probam nocu ali mislim da f2.2 tu pravi najveci i jedini problem.

Ovaj oglas mi je bio malo sumnjiv u pocetku ali ipak sam pitao prodavca ima li L950 Xl dual sim koji vec dugo trazim i niko ga nema za neku normalnu cenu,kad,covek ima i to za samo 290 evra,nov.Juce je stigao,a ja samo da kazem da sam imao unapred pogresno misljenje o ovom oglasu i oglasivacu,delovala mi je cena l950 xl mnogo mala u situaciji kad niko drugi nema taj telefon ali ,na svu srecu,ispostavilo se da nisam bio u pravu.
Ma oglas je ok, a i prodavac.
To je, inače, čovek sa foruma ali se dao u mobilne vode i ...
Ja merkam single sim 950 XL kojih ima nekoliko komada a za 220€... Baš me nešto kopkaju :d

Zabranjeni su linkovi na forumu + search na kupujemprodajem.com radi dosta dobro. Imaš 1 oglas gde je 950xl 220.

Nazad
Vrh Dno