- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Drug uzeo l950 xl na kp sa onog linka 220 eura i tel ima burn in [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haahahah pa zar mu nije bilo jasno da je cena ultra povoljna XD
Sent from Lumia 950
Drug uzeo l950 xl na kp sa onog linka 220 eura i tel ima burn in [emoji16]
Haahahah pa zar mu nije bilo jasno da je cena ultra povoljna XD
Sent from Lumia 950
,mada je i fer da prodavac naglasi ,a ne da pise da je telefon u perfektnom stanju.
Ne znam sta je sad uradio ,da li ce da vraca il sta vec ,al za te pare mora da ima neku falinku ,mada je i fer da prodavac naglasi ,a ne da pise da je telefon u perfektnom stanju.
Ma vratio mu fon ,kao nema problema [emoji16]
Pa to je aplikacija za android ,mada mislim da postoji i za windows ,al kolko pomaze pitanje je ?
Mozete da ucitate lepo ovaj sajt ,msm da mozete da listate slike telefona ,samo svajpom ? Ja ne mogu.
https://m.kupujemprodajem.com/Micro...ntinuum-44612176-oglas.htm#mhs0-1494178700003
Sent from mTalk
Evo, kod ovog lika na KP ponovo L950XL u fulu 220€...
Kakvo ludilo...
Znaci ti odustajes od wmA ja mislio da stavim moju u oglase sa dockom i garancijom za 250. Kad malo bolje razmislim...
Znaci ti odustajes od wm
Sent from mTalk
Ne josTo je vise bilo neko razmisljanje naglas, da ne kazem gundjanje kako se ljudi odnose prema celoj stvari trgovine. Eto, u oglasu pise "full" na sta se prosecan srbin pali kad vidi jer ako nije "full" onda zaobilazi oglas bez obzira da li je u pitanju telefon ili neki drugi uredjaj/usluga/vozilo/nekretnina
S tim da u ovom konkretnom slucaju to ukljucuje i burn-in koliko sam video pa je "ono bas full fullova" xD. Mislim, sta ja onda da napisem u oglasu ako prodajem telefon koji je ispravan, u punom pakovanju sa dock-om i garancijom? Da stavim naslov "prodajem telefon u bas bas full+ bonus pakovanju" ili tako nesto zvucno i kreativno? Na kraju krajeva, ta cena o kojoj sam ja razmisljao i ovaj konkretan oglas sa cenom od 220e se razlikuju mizerno s obzirom na stanje telefona, dock i garanciju ali neko bi i za tih 30e rizikovao svih 220e jer je telefon ipak "full". Meni licno je najteze da se odvojim od ovakve kamere, navigacije i interoperabilnosti sa racunarom a i continuum mi je mnogo puta bio koristan, doduse za zabavu najcesce (strimovanje utakmica na tv sa nasih kanala na netu). Ukoliko se i odlucim na prodaju, sve sam blize opciji DLSR+3310 nego li nesto tipa ajfon/s8/trangefrange.
Da li je bio uporedni test sa 1020?
Pogledajte prilog 229031
Je li ovo Dbrand za 950 ili šta, odlično izgleda?
no1 1020
http://www.allaboutsymbian.com/features/item/21787_PureView_vs_the_Pixel_the_808_.php
no1 950
http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21110_Camera_head_to_head_Lumia_950_.php
Doduse zavisi i od scena, vremena i uslova generalno, ali jeste upgrade u odnosu na 1020, jedino loseless zoom je nikakav na 950![]()
Vec sam pisao ,drug je kupio i ekran je imao burn in ,pa je vratio telefon .PITANE ZA SVE:
-Da li je neko kupio L950XL kod ovog lika iz Čačka (sa KP) i kakvi su vam utisci o telefonu (nov, polovan, malo korišćen, neka anomalija (ekran ili bilo šta drugo)...)?
Tnx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari