Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Videh pre neki dan akciju na ebay.de za 950 XL,nov - 220e,bese msilim oko 30-50 kom? Prnulo za dan-dva...
Da nisam sada uzeo grafu i kuhinjski namestaj,garant bih ga uzeo,pa makar kasnije Alphi poklonio :)
Voleo bih da probam da ga integrisem u sistem na poslu,postoji mogucnost da mi moze olaksati posao pa da probam...
To je bas povoljno.Mene zamolila sestra i ortak da im preko kp kupim nove 950 xl ali daj Boze da ih nadjem i za 300 evra ako ih uopste bude bilo.

@root, dejan, i kamera je bolja na L950, rekoh posle, ne pada mi to na pamet obicno.

@Duke, pa mogao sam za ~200e kupiti L950 (jesam, i srecom je covek uzeo nazad, njegovom voljom, nisam cak ni forsirao), meni licno ne smeta sto je polovan. Nego reboot bug se javljao, a posto keva (njoj je bio namenjen) koristi SIM Lock, to znaci neupotrebljiv telefon dok ne primetis da se rebootovao.
Da nije toga, telefon je superiska za tu cenu.

Mada, sada primetih da mogu i Note 3, kad pomenuste, da se nadju novi za slicno. Po meni, to vec nije izbor uopste. Jedini razlog zasto ja nisam na N3 je sto dual SIM verzija nema LTE.

Od svih modela koji postoje Moto Z Force mi je nekako najgotivniji ali toga kod nas nema, ima slabiji Z sa baterijom do rucka -.-

To je bas povoljno.Mene zamolila sestra i ortak da im preko kp kupim nove 950 xl ali daj Boze da ih nadjem i za 300 evra ako ih uopste bude bilo.

Imas jednu belu XL za 285e (ms), navodno neotpakovan, sim free uredjaj.

Poslednja izmena:
Imas jednu belu XL za 285e (ms), navodno neotpakovan, sim free uredjaj.
Svakog sam kontaktirao,okace oglas a nemaju telefon nego tek narucuju tako da ta cena vise ne vazi,sad je dual sim 320 evra i taj cu verovatno da narucim,single sim 305 + i to samo dvojica mogu da nabave.

Znam da mnogi preprodavci tako posluju ali ipak proveri taj oglas.

Preterane cene trenutno :(

Je li to samo telefon? Bez docka?

Mnogo je kume

Sent from my tablet using Tapatalk

Što su popularne ove Lumia 950 kao rođendanski pokloni... :)

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Evo za System uptime dzankije :D puštam .1066 da se instalira pa svakako sleduje restart.wp_ss_20170411_0002.png

Nesto ne verujem u taj blog, lik je tezak fanboy.

Sent from mTalk

Najjace da nije fanboj, preteruje u koriscenju epiteta kao hrvati tokom prenosa fudbalskih utakmica kad igraju njihovi. Ali isto tako ne moze se poreci da je kamera u pixelu prva koja je on-par sa kamerom u 950. Iskren da budem, u njegovom testu su nocni snimci meni licno bolji na pixelu dok je u ostalim lumia ipak ispred. I dalje se pitam zasto "svemocni" dxo od svih flagship modela koji su ikad napravljeni, a otkad ih oni testiraju, nije testirao SAMO lumiu 950. Uglavnom, mislim da je ovo najrealniji prikaz kako nasa lumia stoji protiv konkurencije https://www.youtube.com/user/cosminvladu/videos kad je u pitanju kamera. Ako cemo realno, tek sad se vidi koliko su ljudi koji su radili kameru (sve sto se tice kamere) za nokiu/ms bili godinama ispred konkurencije. Od 808 do danas.

P.S. Ovaj kumulativni apdejt je izgleda poboljsao bateriju. Sinoc mi je od 02-07h skinuo 2% u standby, ukljuceni wifi, location i skype.

Kome treba, ima na KP L950XL crna, ne korišćena, iz inostranstva, u fulu ---> 220€!

Ima ih previse u zalihama retailera na zapadu :(

Ima ih previse u zalihama retailera na zapadu :(
Tesko da je tako,jedino je par oglasa na kp funkcionalno a medju njima i taj od 220 e koji je sumnjiv malo...Ne mogu da nadjem uopste i dalje novu XL dual sim varijantu,mesec dana je niko nema a ove singl sim takodje,par njih je prodaju i to po cenama 300 + evra.Ne razumem zasto kace oglase ako nemaju telefon u ponudi ,za ove xl je 80% oglasa takvo.Unapred okace oglas,tog telefona nema u nabavci ,oglas se ne skida.Ne verujem da ce je neko prodati za 220 kad je ostali nude po mnogo vecim cenama a opet je nemaju.

Odakle mi - vidjao pune police i ceste akcije L950 uz kupovinu L950XL (cak i kada su cene pale u radnjama na 300e).
Tuzan smiley - ja mislim da je WP gotov, ali krivo mi je sto je tako. Bili su dobar treci igrac, iako nisu jaki, mogao si zbog toga bas uzeti dobar telefon, jeftinije, za one kojima nije bitna gomila aplikacija.

Da mi nije OP3T pod nisanom za sledeci odlazak u DE, mogao bi doneti jednu L950 :)

Dobro, kad će 40 dana, da dođemo... Gotov je...
Gotov je po procentima, ali dok ima entuzijasta (uvek će biti i taj mali procenat ), nije gotov.
Opet, ako je tako, zašto hp pravi još jedan W telefon, ne razumem ni sam.

Poslednja izmena:
Nema tog entuzijazma, nece to biti neki veliki bum :(

Ali OK je :)

Entuzijasta nema mnogo, a realno to i nisu pravi entuzijasti. Da je sistem otvoreniji, bilo bi dosta ljudi koji bi se trudili da ga održe u životu. Pogledajte samo C64 i Amiga scenu... još prave igrice, operativne sisteme i hw dodatke za nešto što se proizvodilo pre 30 godina.
Korisnici entuzijasti će vrlo brzo napustiti platformu. Pošto određeni broj njih voli da ima nešto neobično, probajte https://forums.oneplus.net/threads/sailfish-os-for-oneplus-one.279537/

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma nije bum, samo ne razumem MS. Nikad nisam voleo prazna obećanja, svi se vrlo dobro sećate obećanja... Svi WP8 telefoni će dobiti W10, čak su lepo objasnili, kako će slabiji modeli biti uskraćeni za "neke" mogućnosti, kako će zapravo to biti "osiromašeni" W10, ali da le ga dobiti. Od tog obećanja je ispalo ništa, da bi potom opravdali sebe, kako nije moguće zbog slabog hardvera. Onda su rekli da će svi uređaji sa 1GB dobiti, pa su onda naveli, da su korisnici ne nezadovoljni radom telefona (L920, 925, 1020..), te su i njih izostavli iz W10. Da sad ne navodim sve, razočaran sam takvom odlukom.
Evo jedan primer, samsung ativ s, telefon koji je mogao imati W10.
Kad sam kupio taj telefon, nije još bilo nokia 920, telefon je stvarno dobar, moj otac ga još uvek koristi.
Koliko sam samo telefona kupio u zadnjih 5 godina, mogao sam kupiti dobra kola za taj novac.
Evo, taj samsung sam tada platio 4990 sek, to je oko 500€.
Posle sam kupio sebi i ženi dve lumije 920, žutu i crnu.
Sve su to telefoni, koji po meni mogu imati W10.
Imam pune ladice telefona, koji će u skorije vreme biti samo za sms i pozive.

Vrh Dno