Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Ko je pa dirao kernel?

Niko nije ni pominjao da je kernel los. Kernel je iznenadjujuce dobra stvar kod Windowsa (i PC i WP). Druge stvari oni zeznu :d

Na Kp skocile cene L950xl ,sve ih manje ima...Pre par nedelja je drug kupio novu za 280 e a danas,nema ih ispod 300 a sto je najgore ni te koje nude nemaju na stanju...

Poslednja izmena:
Ma treba to grabiti sad, za koji dan idu na 350

Sent from TT

Drugari koji koristite ili ste koristili duzi period 950XL i flagship neke druge platforme , jedno ozbiljno pitanje: kad bi bili prinudjeni da predjete sa 950 XL i windows-a na neku drugu platformu koji uredjaj bi izabrali a da je po performansama (ekran, baterija, kamera, funkcionalnost) u rangu sa/ili bolji od 950 XL? Ne mislim da dajem neke basnoslovne cifre za telefon ali ne bih hteo ni nesto sto cu morati da restartujem svaki drugi dan da bi moglo da radi normalno.

Vidiš, ja imam drugačiji problem. Da li ovog meseca da uzmem gospođi 950 xl za rođendan? Ili neki noviji droid...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Ma kakvi to, 1000e telefon. Ko da je od zlata. Mozda s7e ali nisam siguran jer koliko vidim po komentarima, ima poprilicno bubica.

Uzimati novu L950/XL nema sada smisla, ma koliko se njoj svidjao WP. Da uzimas za sebe, polovnu, to vec kapiram, i podrzavam. Ali ne novu, preskupa je za telefonom sa dead-end OSom.

P9 Lite nov je jeftiniji od polovne L950, a odlicno se pokazao recimo.

Dobijas 6 puta vise sa tim jadnim P9l u poredjenju sa 950, jedino sto gubis je na kameri.. ali kome ja pisem.

Sent from TT

Evo da vam ja dodam treću i četvrtu stavku...
Ima 32GB, tako da sigurno neće "obavezno" povećavati istu.
Baterija je neznatno jača, ali jeste.

Tako da sam imamo...

IPS ekran, 16GB, lošiju kameru, slabiju bateriju... I da, najveću manu navodimo za lumiu, a to je os.
Uopšte nije mana!

Poslednja izmena:
Evo da vam ja dodam treću i četvrtu stavku...
Ima 32GB, tako da sigurno neće "obavezno" povećavati istu.
Baterija je neznatno jača, ali jeste.

Tako da sam imamo...

IPS ekran, 16GB, lošiju kameru, slabiju bateriju... I da, najveću manu navodimo za lumiu, a to je os.
Uopšte nije mana!

950 xl ima vecu bateriju po spec istina, ali po trajanju baterije gotovo sigurno pobedjuje p9 lite, sa ekranom slabije rezolucije i manje, takodje manje power hungry soc.
Cekaj nedostatak aplikacija i konstantni upgrade sistema kojima ne dobijas gotovo nista osim glavobolje nije mana?

Diskutabilno, uostalom vredi probati napraviti poređenje, samo što nemam XL, prijatelj ima P9 lite, možemo probati sa 950.
Nedostatak aplikacija nemam, ono što koristim imam!
Kao što sam ranije navodio, nisam od onih koji imaju problem, ne znam dali ovdevu Švedskoj prodaju bolje modele, ali sa 950, 650 X2, 550 i sad 830 sa W10 nisam imao ozbiljnijih problema.
Zadovoljan sam radom telefona, nema glavobolje od telefona.

P9l ima i u 3gb 32gb varijanti.
Samo ekran je bas na strani l950.

Ovo je presmesno, cemu ovaj oftopic..

Sent from mTalk

Pa mora se... :d ...i to svako malo.., pa opet... Mislim kad bi admini brisali svako poređenje os-a i inače androida u ovoj temi, ostale bi jedva dve strane..
:d

Sta oni coveku preporucuju,umesto l950 xl, p 9 lite,s konja na magarca.
win 10 je mrtav Os,kako da ne...

Sta oni coveku preporucuju,umesto l950 xl, p 9 lite,s konja na magarca.
win 10 je mrtav Os,kako da ne...

Pa napisi koje su to velike prednosti 950 xl ?
Random restart svaka svaki dan,dva? (ako planiras da bilo sta odg. na ovu temu postavi screenshot iz app za power on time telefona)
Rotkod je krajem prosle godine hvalio dtw kao feature, ej u 2016 god, stvar koja je trebala od starta da bude implementirana u os-u.
Alfa vam trazi screen power on telefona vise puta, i onda ti ili neko drugi, postavi power on od 30 min, i kao u fazonu radio sam sistem imao sam 15 dana on zaredom, casna pionirska.

Ma kakav P9 lite. P9 je igračka od telefona, ne želim ni da vidim lite verziju.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

wp_ss_20170401_0001.png nemoj napamet... Windows radi bez problema. Huawei neću uzeti ni u snu.

Dobro ajde, ovo nije 950xl sto drzim u ruci.

Evo ga moj Uptime za sad. Ja sam se žalio najviše na restarte ali posle imbaqq-ovog odgovora i malo čačkanja po netu, počinjem da mislim da je problem do baterije.

jj3ZCPU.jpg

Pa napisi koje su to velike prednosti 950 xl ?
Random restart svaka svaki dan,dva? (ako planiras da bilo sta odg. na ovu temu postavi screenshot iz app za power on time telefona)
Rotkod je krajem prosle godine hvalio dtw kao feature, ej u 2016 god, stvar koja je trebala od starta da bude implementirana u os-u.
Alfa vam trazi screen power on telefona vise puta, i onda ti ili neko drugi, postavi power on od 30 min, i kao u fazonu radio sam sistem imao sam 15 dana on zaredom, casna pionirska.

Pismen si, čitaj
http://www.phonearena.com/phones/compare/Microsoft-Lumia-950-XL,Huawei-P9-lite/phones/9545,10043

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Evo ga moj Uptime za sad. Ja sam se žalio najviše na restarte ali posle imbaqq-ovog odgovora i malo čačkanja po netu, počinjem da mislim da je problem do baterije.
I ja mislim da je velika sansa da je do baterije, pogtoovu sto ledja uopste nisu nesto cvrsta i ne prianjaju vakumski, a baterija ispade samo ako se okrene bez ledja telefon.
Ali je previse cest slucaj da se otpise kao nesto sto je za poneki primerak.

Nazad
Vrh Dno