Ko je pa dirao kernel?
Ma treba to grabiti sad, za koji dan idu na 350
Sent from TT
Jedino kamera bolja? Samo to?Dobijas 6 puta vise sa tim jadnim P9l u poredjenju sa 950, jedino sto gubis je na kameri.. ali kome ja pisem.
Sent from TT
Jedino kamera bolja? Samo to?
Sent from mTalk
Evo da vam ja dodam treću i četvrtu stavku...
Ima 32GB, tako da sigurno neće "obavezno" povećavati istu.
Baterija je neznatno jača, ali jeste.
Tako da sam imamo...
IPS ekran, 16GB, lošiju kameru, slabiju bateriju... I da, najveću manu navodimo za lumiu, a to je os.
Uopšte nije mana!
Sta oni coveku preporucuju,umesto l950 xl, p 9 lite,s konja na magarca.
win 10 je mrtav Os,kako da ne...
Sta nemoj napamet? Gomila ljudi koja ima problema sa random restart l950 i 950xl su to sanjali?Pogledajte prilog 226080 nemoj napamet... Windows radi bez problema. Huawei neću uzeti ni u snu.
Pa napisi koje su to velike prednosti 950 xl ?
Random restart svaka svaki dan,dva? (ako planiras da bilo sta odg. na ovu temu postavi screenshot iz app za power on time telefona)
Rotkod je krajem prosle godine hvalio dtw kao feature, ej u 2016 god, stvar koja je trebala od starta da bude implementirana u os-u.
Alfa vam trazi screen power on telefona vise puta, i onda ti ili neko drugi, postavi power on od 30 min, i kao u fazonu radio sam sistem imao sam 15 dana on zaredom, casna pionirska.
I ja mislim da je velika sansa da je do baterije, pogtoovu sto ledja uopste nisu nesto cvrsta i ne prianjaju vakumski, a baterija ispade samo ako se okrene bez ledja telefon.Evo ga moj Uptime za sad. Ja sam se žalio najviše na restarte ali posle imbaqq-ovog odgovora i malo čačkanja po netu, počinjem da mislim da je problem do baterije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari