Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

wp_ss_20170318_0001.png
Mereno od prekjučerašnjeg apdejta oko 12h (podne)

@rotkod:
- Okači link storea gde si poručio Traveler Huawei QC EU punjač? (negde si postavio ali ga ne mogu naći)

tnx

Ma nesto se ucutali ostali :)

B2Chmns.jpg

Sent from mTalk

@rotkod:
- Okači link storea gde si poručio Traveler Huawei QC EU punjač? (negde si postavio ali ga ne mogu naći)

tnx
Nađeno!!!
TVC-MALL... Alea Iacta Est!

Ovaj UpTime mu dođe kao onaj BeeChallenge za ženske gde kače slike poprsja :d

Poslednja izmena:
Mislim da ePeniz nije isto sto i poprsje - barem ne podstice iste hormone kod mene:)

O cemu vi to [emoji23]

Podsecam na buildu je koji bas ima problema sa restartom .. Store isto ne radi sa stock app koje ne moze da updateuje.

u6BJCZv.jpg

Ja garantujem da moze i 15 dana kao tvoj S5, ali cekam da izadje zvanican rs2 i da nema update-a bar ne na svakih 5-7 dana kao sada...

Imam bas dosta app a i po koju igricu, da ne bude da lazem...

GgoAL2U.jpg

6GB nie malo [emoji854]

Sent from mTalk aka Craptalk

Poslednja izmena:
Znaci ti si tvrdio da nema reboota a ustvari nemas preko 3 dana zbog cestog updatea?:)

Znaci ti si tvrdio da nema reboota a ustvari nemas preko 3 dana zbog cestog updatea?:)

Pa cinjenica je da sam na insider verziji :)

Opet ne znam sta ces dobiti i kada vidis 7 ili 10 dana da nie imao restart ... cudices se? posto to nije moguce na w10m?

Poslednja izmena:
@neo...
***.. Tek sad sam video... Jesi našao huawei na tvc-mall ?

Pa cinjenica je da sam na insider verziji :)

Opet ne znam sta ces dobiti i kada vidis 7 ili 10 dana da nie imao restart ... cudices se? posto to nije moguce na w10m?
Nista necu videti, vec dok 15ak ljudi ne postave UpTime o preko 7 dana, izgelda da je globalnije ono sto sam pomenuo od tvoje tvrdnje i nevezano je za Insider build.

Šta je globalnije, ne razumem?
Restarti?!
Evo statistika, moja, lična...

Lumia 950 10586.63
3 restarta, posle još jedan po zaglupljivanju mytube aplikacije, koja je do danas imala bar 8 ažuriranja.
Posle ni jednom.

Lumia 650 stigla sa zadnjim updateom, ne ovim od "juče".
Ni jedan restart!

Lumia 650 10586.63 (ženin)
Isto kao gore navedena L950

Lumia 550 zadnji update
Ni jedan restart.

Uradis Google search za "Lumia 950 random reboots", i vidis koliko nije cesto.
Samo za 950/xl, nije za druge modele.

Imam ja jos uvek L730DS, nemam neke zamerke. Taj L730 sada ide umesto 950 starijoj osobi ipak.

Zapravo, najveci procenat tih random reboota se odnosi na losu bateriju. To licno mogu da potvrdim.

Uradis Google search za "Lumia 950 random reboots", i vidis koliko nije cesto.
Samo za 950/xl, nije za druge modele.

Imam ja jos uvek L730DS, nemam neke zamerke. Taj L730 sada ide umesto 950 starijoj osobi ipak.

Generalizujes ... isto tako potrazi " Samsung S5 random reboots " i videces gomilu tekstova ... i sta to znaci? da svaki S5 pati od toga?

Neozbiljan si.

Sto volim te google majstorcice... Ako cemo tako, jel postoji neki telefon da radi 24/7 bez nekih problema?

Sent from mTalk via "bad" WP

Ok, evo peti dan prolazi restart ne dolazi...

66G9Umi.jpg

Imam izgleda neku posebnu verziju, ko zna sve je moguce... [emoji23]

Uskoro ce biti update , pa ce pokvariti up time...

Imao i ja skoro 7 dana jednom.

Imao i ja skoro 7 dana jednom.

A sta kazu statistike , koliko dana mora da izgura dobar sistem da bi dobio prolaznu ocenu kod naprednih korisnika? 15 ? 30? 365?
Da tu nesto ne mirise , odavno bi pao restart :)

Ne govorim za insajder buildove nego stable.

Secan se neko je pre nekog vremena pominjao ceste restarte, ne zna koliko ceste , ali ja sam na Z2 imao vise restarta (mozda sto je bio rutovan) nego sto mi se desilo na 950 mozda jedanput na insajderu.

Da moze konstantno da se ne restartuje ako ga ti ne restartujes. Npr. Meni se jedino na l950 desilo da se sam fon rebootuje od svih modela do sad.

Potvrđujem da mi se 950xl nasumično restartuje, kao i L735 pre toga. Možda jednom do dva puta mesečno, kako kad.

Sent from mTalk

Ja potvrđujem da ne znam za moju L950 (tj. nisam znao) :d
Do sada nisam nikada stavljao SIM PIN pa mi je fon uvek bio operativan (te ni ne znam da li se rebootovao) a sada sam tutnuo UpTime+SIM PIN :d (kakav fleš, m?) pa da vidimo.

Samo da dodam da mi je Phone Update zabranjen kao pozadinski proces
Q1TEAGa.jpg

Poslednja izmena:
Samo ja kačim postove izgleda.
Morao sam da rebootujem fon namenski jer nije hteo da se zakači na wifi gde su mi rigovi tako da se taj reboot neće računati :d u ukupnom UpTime-u.
Inače, nije se zakačio na wifi ni nakon reboota. Neka ideja?

Radi ko podmazan!

Ali...uptime ne moze vise zbog. ..novog build-a skiida ga...

Eto 6ti dan.

Geo, zaglupi se wifi, zakaci se manuelno pa ga rebootuj pa ako opet nece na auto inda je problem.

Poslednja izmena:
Samo ja kačim postove izgleda.
Morao sam da rebootujem fon namenski jer nije hteo da se zakači na wifi gde su mi rigovi tako da se taj reboot neće računati :d u ukupnom UpTime-u.
Inače, nije se zakačio na wifi ni nakon reboota. Neka ideja?

ukljucis airplane mode, posle 10ak sekundi ga iskljucis pa wifi magicno proradi. Kako, zasto, ne znam.

Nazad
Vrh Dno