Nađeno!!!@rotkod:
- Okači link storea gde si poručio Traveler Huawei QC EU punjač? (negde si postavio ali ga ne mogu naći)
tnx
Znaci ti si tvrdio da nema reboota a ustvari nemas preko 3 dana zbog cestog updatea?![]()
Nista necu videti, vec dok 15ak ljudi ne postave UpTime o preko 7 dana, izgelda da je globalnije ono sto sam pomenuo od tvoje tvrdnje i nevezano je za Insider build.Pa cinjenica je da sam na insider verziji
Opet ne znam sta ces dobiti i kada vidis 7 ili 10 dana da nie imao restart ... cudices se? posto to nije moguce na w10m?
Uradis Google search za "Lumia 950 random reboots", i vidis koliko nije cesto.
Samo za 950/xl, nije za druge modele.
Imam ja jos uvek L730DS, nemam neke zamerke. Taj L730 sada ide umesto 950 starijoj osobi ipak.
Sto volim te google majstorcice... Ako cemo tako, jel postoji neki telefon da radi 24/7 bez nekih problema?
Sent from mTalk via "bad" WP
Generalizujes ... isto tako potrazi " Samsung S5 random reboots " i videces gomilu tekstova ... i sta to znaci? da svaki S5 pati od toga?
Neozbiljan si.
Imao i ja skoro 7 dana jednom.
Samo ja kačim postove izgleda.
Morao sam da rebootujem fon namenski jer nije hteo da se zakači na wifi gde su mi rigovi tako da se taj reboot neće računati :d u ukupnom UpTime-u.
Inače, nije se zakačio na wifi ni nakon reboota. Neka ideja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari