Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Kako jeftinije? Tamo je 85.000 forinti = 35.000 din = 280 eur i kad se vrati afa.
Dok je ovde preko 300 eur.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Ako ides busom, uracunaj kartu povratnu + sto na granici nema sanse da te vozac busa ceka da ti vratis AFU, tako da ... Sverceri ftw

\o/ Izgleda da moze da se poruci baterija u ProMobi-ju. Danas ortak isao do njih, kazu moze mada nemam pojma je li original ili ne. Rekli mu da kosta RSD 2200.00 ali ide samo po porudzbini. Zovem ih ranom zorom :)

\o/ Izgleda da moze da se poruci baterija u ProMobi-ju. Danas ortak isao do njih, kazu moze mada nemam pojma je li original ili ne. Rekli mu da kosta RSD 2200.00 ali ide samo po porudzbini. Zovem ih ranom zorom :)

Kada si pazario 950? jel moguce da je tako nekvalitetna baterija? tako brzo otisla u k...

Promobi, samo original... Oni poručuju od uvoznika, pin comp. i comtrade.

Ne znam sta bih rekao za kvalitet baterije, koliko sam video po netu bilo je jos puno zalbi da je baterija umela da crkne u prvih godinu dana koriscenja. Bio sam spreman da je stavim u oglase za 250e sa sve garancijom i continuum dockom.

Zavisi sta su ti prioriteti u softverskom pogledu. A ako se brines zbog zvanicne podrske - pa tome ima jos 21 mesec najmanje. Ja cu mozda morati da prodam moju iz drugih razloga, posto cekam da mi kolega kroz par dana javi da li cu moci da prodjem sa windowsom ili ne u bratskoj nam Kini.

Nije za mene, već za gospođu. Njoj up to date software bitan. Bitno je da je Windows Phone. I sad ne znam da li da gledam 950xl ili Idol 4s, koji dolazi sa novijim SoC, 4gb rama i continuum-om. Ne znam kakva je kamera na njemu, znam da na 950xl ubija,ali me brine s810.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Prelep je 4s. Ja hteo meni da uzmem (naravno Android verziju). Jedino me brine kamera.

Bolja je kamera na Idol 4s windows verziji a jos bolja na Lumia 950/xl.

Hteo bih da priuštim sebi Insider Preview pa me interesuje koju, normalnu, opciju (ring) da izaberem od ponuđenih: Slow, Fast ili Release Preview. Neka bude Preview ali "stabilan"?
tnx

Hteo bih da priuštim sebi Insider Preview pa me interesuje koju, normalnu, opciju (ring) da izaberem od ponuđenih: Slow, Fast ili Release Preview. Neka bude Preview ali "stabilan"?
tnx

Slow je ok 10.0.15051 , ja se zaebao pa sa slow presao na fast, Store nesto zeza ali samo pri instalaciji MS-ovih app :D

Poslednja izmena:
Da rezimiramo preporuku:
Slow ili Release Preview ?

tnx

Poslednja izmena:
Da rezimiramo preporuku:
Slow ili Release Preview ?

tnx

Slow ako hoces sada da koristis RS2 build koji nema mane, tj manja je sansa u odnosu na fast ...

Release pustaju mozda krajem marta ... pred official RS 2 koji ce biti verovatno 11. aprila.

Slobodno rokni na slow , a u aprilu se izloguj sa insajdera i cekaj official build, koji ce mozda biti iste verzije kao i poslednji na slow ringu :)

Poslednja izmena:
Stigla baterija, original. Sreca, sreca radost :)

Samo da se javnem da sam raspalio Insider - Slow ring, fon se apdejtovao (skinuo apdejt i inicirao instalaciju za ~5min) i mogu vam reći da sam očaran trajanjem baterije. Uz razgovor i drndanje od 12h u podne (juče) do sinoć (23h) baterija došla na 89%!!!
Da napomenem da se fon još uvek nije nasumično rebootovao.
Radi kao šarm :d (L950DS, doduše samo sa 1nom karticom jer drugu nemam)

Poslednja izmena:
Pojavio mi se problem. Prikazuje mi sve u vertikali (edge, one drive, podesavanja...) i nece da vrati u horizontalu kad rotiram telefon) Moram da zakljucam rotaciju da bih koristio aplikacije horizontalno. Jel zna neko o cemu se radi?

Samo da se javnem da sam raspalio Insider - Slow ring, fon se apdejtovao (skinuo apdejt i inicirao instalaciju za ~5min) i mogu vam reći da sam očaran trajanjem baterije. Uz razgovor i drndanje od 12h u podne (juče) do sinoć (23h) baterija došla na 89%!!!

Baterija kidaaaa, konacno optimizovali ok :) samo da ne zaebu putem neke zakrpe :D

Odokativno govoreći, koliko manje troši u odnosu na regularan build?

Sent from mTalk

Oko 20% manje.

Ocigledno su optimizovali potrosnju u stanby rezimu.

Ja inace non stop drzim wifi a kada nema wifi onda mobile data, bt i gps uvek ukljuceni...
Doduse posto imam zaista puno app, nekim sam zabranio rad u pozadini... aali zaista su optimizovali potrosnju.

Osvetljenje ekrana je na medium tj ono njihovo "suggested"

Poslednja izmena:
Kakav je s810 koji ide u 950xl?

Dobar je, ume da se ugreje ali nista strasno. Najbitnije je da ne gasi kameru zbog pregrevanja kao kod drugih telefona koji koriste isti SoC (khm, Sony). 4k mozes da snimas koliko imas slobodnog prostra dok kod nekih drugih telefona posle cak i 5min dolazi do gasenja kamere zbog pregrevanja. Ujedno, kamera i Edge najvise zderu bateriju. Kamera s razlogom, Edge bez. Sam SoC ne pravi probleme osim sto eto ume da se zagreje ali kao sto rekoh, nista strasno. Ima prilicno mnogo gorih telefona po tom pitanju.

Ja sam ocaran baterijom, ali ako se koristi Edge iole, ovo ne da je dobra iskoriscenost iste, nego je fenomenalna :)

A dje je tvoj SS od PRE update-a?:)

Nazad
Vrh Dno