Ma to shebali od anniversary apdejta ,ranije velicina fonta na sajtovima nije imala nikakve veze sa velicinom fontova u telefonu.Ejjj to je izgleda to. Ako ga SMANJIM do minumuma, tacno se vidi kako treba.
Ali zasto je uopste postavljeno na vecoj vrednosti po defaultu ne znam!
Mnogo je bre sitno onda sve ostalo ,npr settings u edge ili history.100%
Sent from mTalk
mom burazeru se sam ukljucuje wifi pa mu zvrcka fon nocu...Meni se sinoć isključi Quiet Hours i morao sam opet da se ulogujem da ga povratim.
Preko ovo tvog linka ne mogu da uđem u Store.
Sent from mTalk Lumia 950xl
ne sme da se pali wi fi sam..kako god da ga podesiš... Ako ga je isključio a to je gašenje tzv "radios", onda ne sme da se uključuje sam bez obzira da li je na manual ili auto...Tako je na svim telefonima... Njemu to smeta jer mu treba ukljucen telefon noću zbog nekih poziva ali tada se uključi wifi pa mu zvrcka po celu noć--- "kada ugasis WiFi, koja izadje dole i nudi ti da se WiFi upali sam kroz neko vreme,"- toga nema kod njega..Evo sada gledamVerovatno nije skontao opciju, kada ugasis WiFi, koja izadje dole i nudi ti da se WiFi upali sam kroz neko vreme, ili moze staviti manualy. Neka stavi na manual i nece mu se paliti vise sam.
odradio sam mu to odmah. Nego ono nisam video gore..U pravu si!
Kada se wifi isključi pojavi se opcija tempiranog uključenja ili off-a!!!
Eto rešenja DARKe![]()
Ali niko da pokaze UpTime, nesto
Dejane, sta to koristis na WP pa ti na Androidu treba root? Ja znam neke mnogo zgodne stvari koje koristim, ali tako nesto na WP nije ni moguceU stvari WP jos uvek nema kasvetan YT app, ni placen.
Za cenu, ne bih uzimao L950/XL u tvoj prilog - u rang cena novih sa oglasa ima i Nexusa novih.
Mada ovi jeftiniji - stvarno bolje rade od mid-range i low-end Androida.
Kako da pustis fullscreen bez da je ukljucen screen rotation?My tube radi lepone znam sta to ima official app pa ova ne radi posao?
To je nepotrebno zaglupljivanje. Jedina 2 update-a bez kojih ne bih mogao su GB->ICS (zbog Data Usage limita, kojih nije bilo na Gingerbreadu), i glupi update na 5.0 zbog LTE-a (ovo nije neophodno na svim telefonima).Ne znam to je taj fenomen, ja ne mogu da koristim Android a da nije rutovan... reklame, slabo gura update, a mogu pa telefon ostaje osakacen u tom smislu, a na novijem modelu gurnu par opccija i tako te teraju da promenih fon, a to se leci rutovanjem i xda forama itd ...
Ne, do nekih 200e. 300e imas Nexuse, to je realno high-end. Meni se licno ne svidjaju, i nisu dual SIM, niti AMOLED i otpadaju, ali ne mozes ih u igde sem high-end staviti.Meni je zao da prodam 950. Uletece neki mid range android ali nece to biti to znam prosto, kamera i ekran su na 950 zaista na nivou visoke klase 2015/2016...
I sta je to kod androida mid range? telefon od 300e?
Kucaj UpTime samo u Store-u na telefonu, prvi app bi trebao bas samo "UpTime" da se zove (najprostiji je i najmanji, a radi ono sto je bitno - kaze ti uptime).Kakav up time? neka aplikacija?
edit: nasao sam ali ovo mi izbacuje na linku koji si postavio....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari