Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

@imbaqq
Pa jesi li pitao promobis, Požeška, Beograd.. kao što sam ti već napisao.
Oni bi trebali imati, imaju za 950, verovatno imaju i za 950XL.

Kako da pustis fullscreen bez da je ukljucen screen rotation?
Kako da spustis klip desno i da mozes druge stvari da trazis/listas na YT?
Da li radi background playback? (trazi licencu za YT Red valjda)
Da li moze da ne refreshuje tab svaki put kada se vratis na njega vec samo kada hoces?

Na poslednjem insajderu radi u full cak iako je rotation lock - bajpasuje RL.
Ne moze da spustis klip tj PiP mode... mada W10 to podrzava mozda ce developer te app da ubaci to. Nisam siguran mozda neka custom YT app ima upravo to na w10m,
Radi bacground playback opusteno :) i ne zavisi od te YT red licence nego je to stvar developera , hoce li to omoguciti ili ne.
Mislim da ne moze.
My Tube imam full verziju, pokupio sam je za djabe preko my app free davno bese :)

To je nepotrebno zaglupljivanje. Jedina 2 update-a bez kojih ne bih mogao su GB->ICS (zbog Data Usage limita, kojih nije bilo na Gingerbreadu), i glupi update na 5.0 zbog LTE-a (ovo nije neophodno na svim telefonima).
Sve ostalo je samo marketing, koji nekolicina vas vise ustvari promovise nego same kompanije :) A ljudima dovoljno radi i ArcS iz 2011. danas :)

Nije zaglupljivanje ima korisnih opcija nego ti ne koristis telefon pa su ti i basic stvari dovoljne...
Nekome je i najobicnija 3310 dovoljna :)

Ne, do nekih 200e. 300e imas Nexuse, to je realno high-end. Meni se licno ne svidjaju, i nisu dual SIM, niti AMOLED i otpadaju, ali ne mozes ih u igde sem high-end staviti.

5x nije high end ... govoris o nexusima kao da ih ima 10 a ne dva poslednja iz 2015 god :) Pixeli su high end ...

Kucaj UpTime samo u Store-u na telefonu, prvi app bi trebao bas samo "UpTime" da se zove (najprostiji je i najmanji, a radi ono sto je bitno - kaze ti uptime).

Nece da instalira, ali je instalirao neku System Uptime x64 vidim da lepo radi, mericemo , cudices se ...polako samo da nakupi :)

Poslednja izmena:
Jel' to nesto u nevidljivom teskstu si odgovorio na boldovano, ili si greskom boldovao?:)

Nebitno koji program, UpTime je najprostiji samo. Meni radi.

lol

Trebao sam svoje odg da boldujem ... nema veze bitno je da se vidi .

To vec nije imalo smisla ;)
Ne moze developer da omoguci tek tako background playback, YT API licenca to zabranjuje :) Zato Viral vise nema BGDP na Androidu. Za tako nesto ti treba vec root :) Ako ti je na WP to omoguceno na legalnoj verziji, onda je developer prekrsio pravila ;) Ali toliko mali market share da se Google ne brine izgleda.

Sta ima korisno u novijim Androidima, ali stvarno korisno?

5x jeste high-end Android. Imas cak i Note 3/4, koji su sigurno high-end telefoni, za <300e novi. Nema nikakve potrebe da se ide na najnovije S7, P9, Mate 9, sta vec..

Nema nikakvog prekrsaja, aplikacija radi sasvim normalno u pozadini...streamuje audio u pozadini... kako radi lepo na kompu tako i na telefonu, UWP.
Ima i opciju da skida video :) auuuuu to je tek zlocin :D
Da se tu developer nesto prekrsio, ta app odavno nebi bila na Store-u, a sigurno je tu nekih 4 ili 5 godina :)

Ja ti kazem bolja je nego official, bar te opcije koje ima zaista je izdvajaju :) i kada je WP bio na 4% :)

Nije tema o Androidu, da ne idemo u off.

Poslednja izmena:
I dalje cekam da nekoliko vas javi uptime ;)

Moj S5 ima prosek 15 dana uptime. I to je zbog cestog menanja kartica, imao je i nekoliko meseci jednom.

Ne ocekujem konkretne brojke, ali zanima me prosek vise ljudi.

Moj S5 ima prosek 15 dana uptime. I to je zbog cestog menanja kartica, imao je i nekoliko meseci jednom.

Ne ocekujem konkretne brojke, ali zanima me prosek vise ljudi.

Hahahahah :) videcemo, samo da ti skrenem paznju da cu SS raditi pre nego sto krene upgrade :)
Ta pljuvacina kako WP ne moze bez HR i reseta, mora da se dokaze i to , posto su svasta ovde neki pisali.

Ja 640xl nisam ugasio ne znam od kad, ni obican restart... Sta ce mi HR osim kad sam ubacio W10?

Sent from mTalk Lumia 640XL

Hahahahah :) videcemo, samo da ti skrenem paznju da cu SS raditi pre nego sto krene upgrade :)
Ta pljuvacina kako WP ne moze bez HR i reseta, mora da se dokaze i to , posto su svasta ovde neki pisali.
Ne mislim ja uopste da pokazem ista od tih pljuvacina, ali objasnicu kad dodje nekoliko SSova :)

Onda WP postaje skuplji od iOS-a, propada mu fora ;)

Meni se danas 640 restartovala sama od sebe kad sam pokusao da se javim na poziv.

Sent from mTalk

Čemu tolika fama sa resetom?! Imao sam na droidu neku app koja mi sama u 2-3 noću ugasi i upali fon, automatski restart i to je skroz ok i dobro za fon. Treba da ima neka app da meri od radnjeg hard restarta jer se on radi kad zariba sistem, a ne iz zezanja jer nakon njega ima sat dva posla. Tu je win8.1 nepobediv...

Lumia 532ds

Nebitan je reset, vec restart. Ja na S5 nisam radio reset od aprila 2015, kada sam ga uzeo.

Nije u pitanju WP ili WP telefoni ili neko prozivanje istih, just humor me, bice jasno kasnije ;)

Nebitan je reset, vec restart. Ja na S5 nisam radio reset od aprila 2015, kada sam ga uzeo.

Nije u pitanju WP ili WP telefoni ili neko prozivanje istih, just humor me, bice jasno kasnije ;)

Ali objasni kako da ti prikazem uptime kada evo vec sada je dostupan novi build za fast...
Nije to S5 koga je samsung odavno batalio sto se tice feature upgradea...

Lose radi w10 na 1GB...to je istina, jos ako opteretis ga sa ovim app tipa wa, fb, viber , skype.. Ume da bude bolno...
950 je druga prica.

Sent from mTalk aka Craptalk

Poslednja izmena:
Ali objasni kako da ti prikazem uptime kada evo vec sada je dostupan novi build za fast...
Nije to S5 koga je samsung odavno batalio sto se tice feature upgradea...
Flejmujes nepotrebno :) Ja ga nisam upgradeovao, ali S5 ima update od 8. marta 2017. :) Ja prosto ne zelim da gubim vreme na te stvari, jer znam da je cist marketing zbog kupovine novih telefona u pitanju.
Koliko ti je trenutno uptime? I kroz nedelju dana od kad uradis update javi.

W8.1 nije imao data usage limiter unutar OSa! (imao je data sense, ali on je samo bacao upozorenja, nije prekidao net nadalje kada se predje limit, a to je ono bitno)

Poslednja izmena:
Flejmujes nepotrebno :) Ja ga nisam upgradeovao, ali S5 ima update od 8. marta 2017. :) Ja prosto ne zelim da gubim vreme na te stvari, jer znam da je cist marketing zbog kupovine novih telefona u pitanju.
Koliko ti je trenutno uptime? I kroz nedelju dana od kad uradis update javi.

W8.1 nije imao data usage limiter unutar OSa! (imao je data sense, ali on je samo bacao upozorenja, nije prekidao net nadalje kada se predje limit, a to je ono bitno)

ima security udate a ne feature :) i taj upgrade nije tako bolan kao sto zamisljas ... rekoh fobija kod mnogih na androidu je povezana sa kracim trajanjem baterije na novoj verziji sw , lagovi usled ne opeglanih funkcija itd... zato im je draze da furaju prvu verziju koja je dosla uz telefon i koja je najstabilnija...

To sto je tebi bitno nekima nije , i ne mozes reci da ono sto je tebi bitno da ce svima znaciti ... eto u rs2 nisu ubaci Night light .... a mogli su, nisu ubacili custom color picker a mogli su ...

edit: imao je wp8.1 data limiter i to unutar OS ... radi isto sto i na w10m.

evo WP8

Rekoh danas sam restartovao fon, mislio sam da je Store ubagovao, nisam uspeo tu app da instaliram pa sam nasao drugu, isto prikazuje..

Jos jedna stvar koja je ostala u metro interfejsu je NFC, kompletan menu je iz WP8 /8.1 , odradili su samo port u w10m settings ... tako da se vidi da nisu sve radili na w10m od nule kako su neki tvrdili ...

Poslednja izmena:
Pazi, Data Usage limiter je SIGURNO bitniji od bilo cega sto su i Android i iOS i WP ubacili zadnjih 6 godina barem.

Security updates - oh grow up, naive kid ;) Vecina ljudi ne bi ni dirnula niti bi znala cemu sluzi upgrade da ih carrier ne forsira. A koliko su bitni - odlicno znam, radim u tom polju konkretno ;)

Pazi, Data Usage limiter je SIGURNO bitniji od bilo cega sto su i Android i iOS i WP ubacili zadnjih 6 godina barem.

Security updates - oh grow up, naive kid ;) Vecina ljudi ne bi ni dirnula niti bi znala cemu sluzi upgrade da ih carrier ne forsira. A koliko su bitni - odlicno znam, radim u tom polju konkretno ;)

Dobro necemo pljuvati security zakrpe za droid ovde :)

Tebi je to bitno eto i znam zasto, opterecen si MB i GB i strogo kontrolises koliko trosis internet na fonu :d

Meni je glance screen mnogo korisniji :) i dalje to mnogi telefoni nemaju, data limiter imaju gotovo sve platforme... nista novo.

Nego alfa, ti jos uvek nisi taj telefon predao tom starcu? :d

@imbaqq
Pa jesi li pitao promobis, Požeška, Beograd.. kao što sam ti već napisao.
Oni bi trebali imati, imaju za 950, verovatno imaju i za 950XL.

Isao je drug kod njih jos krajem prosle godine i rekli su mu da oni nisu zastupnici MS uredjaja pa stoga i ne rade sa njihovim telefonima/opremom. Od tad nisam proveravao ali pozvacu ih posle vikenda. Na ebay/amazon baterija 50e plus postarina do srbije nekih 30ak jer smo van EU i uglavnom je DHL jedino cime salju -.-

Pogledaj na KP, cini mi se da neki prodavac iz NS ima baterije za Lumie.. trazio sam za L550 (bas je oslabila posle godinu dana) i nasao sam navodno original za 990 din.

Ajd' poslacu ti link pa ga pitaj da li ima za L950.

Poslednja izmena:
Dobro necemo pljuvati security zakrpe za droid ovde :)
Hmm, ja sam pljuvao konstatacije da su to stvarno bitni updates ;)
Tebi je to bitno eto i znam zasto, opterecen si MB i GB i strogo kontrolises koliko trosis internet na fonu :d
Ne znam koliko imas predstavu ali jos uvek ima zapadnih zemalja gde je internet 50e/GB.
I vidjao sam Korejance da to koriste, a njima je 5GB nista posebno.

Nego alfa, ti jos uvek nisi taj telefon predao tom starcu? :d
Pa ne smem, jos isprobavam, tek je 4 dana od onog reseta.

Lose radi w10 na 1GB...to je istina, jos ako opteretis ga sa ovim app tipa wa, fb, viber , skype.. Ume da bude bolno...
950 je druga prica.
[/QUOTE]
Zavisi od modela do modela. Imao sa te app u isto vreme i radi isto. Čudno je to, ali sve ide od modela do modela...

Lumia 532ds

Hmm, ja sam pljuvao konstatacije da su to stvarno bitni updates ;)

Ne znam koliko imas predstavu ali jos uvek ima zapadnih zemalja gde je internet 50e/GB.
I vidjao sam Korejance da to koriste, a njima je 5GB nista posebno.

Pa ne smem, jos isprobavam, tek je 4 dana od onog reseta.

Placem :d

Gledam da se vratim na win10 i lumia 950xl (jer L830 vise nema u ponudi) mi je jako zanimljiva.Zanima me da li je neko isao u Madjarsku da kupi L950/L950xl jer mi se ne kupuje od nasih svercera?

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Jeftinije ti je da kupis kod svercera nego u Madjarskoj

Sent from ass

Nazad
Vrh Dno