Kako da pustis fullscreen bez da je ukljucen screen rotation?
Kako da spustis klip desno i da mozes druge stvari da trazis/listas na YT?
Da li radi background playback? (trazi licencu za YT Red valjda)
Da li moze da ne refreshuje tab svaki put kada se vratis na njega vec samo kada hoces?
Na poslednjem insajderu radi u full cak iako je rotation lock - bajpasuje RL.
Ne moze da spustis klip tj PiP mode... mada W10 to podrzava mozda ce developer te app da ubaci to. Nisam siguran mozda neka custom YT app ima upravo to na w10m,
Radi bacground playback opustenoi ne zavisi od te YT red licence nego je to stvar developera , hoce li to omoguciti ili ne.
Mislim da ne moze.
My Tube imam full verziju, pokupio sam je za djabe preko my app free davno bese
To je nepotrebno zaglupljivanje. Jedina 2 update-a bez kojih ne bih mogao su GB->ICS (zbog Data Usage limita, kojih nije bilo na Gingerbreadu), i glupi update na 5.0 zbog LTE-a (ovo nije neophodno na svim telefonima).
Sve ostalo je samo marketing, koji nekolicina vas vise ustvari promovise nego same kompanijeA ljudima dovoljno radi i ArcS iz 2011. danas
Nije zaglupljivanje ima korisnih opcija nego ti ne koristis telefon pa su ti i basic stvari dovoljne...
Nekome je i najobicnija 3310 dovoljna
Ne, do nekih 200e. 300e imas Nexuse, to je realno high-end. Meni se licno ne svidjaju, i nisu dual SIM, niti AMOLED i otpadaju, ali ne mozes ih u igde sem high-end staviti.
5x nije high end ... govoris o nexusima kao da ih ima 10 a ne dva poslednja iz 2015 godPixeli su high end ...
Kucaj UpTime samo u Store-u na telefonu, prvi app bi trebao bas samo "UpTime" da se zove (najprostiji je i najmanji, a radi ono sto je bitno - kaze ti uptime).
I dalje cekam da nekoliko vas javi uptime![]()
Moj S5 ima prosek 15 dana uptime. I to je zbog cestog menanja kartica, imao je i nekoliko meseci jednom.
Ne ocekujem konkretne brojke, ali zanima me prosek vise ljudi.
Ja 640xl nisam ugasio ne znam od kad, ni obican restart... Sta ce mi HR osim kad sam ubacio W10?
Sent from mTalk Lumia 640XL
Ne mislim ja uopste da pokazem ista od tih pljuvacina, ali objasnicu kad dodje nekoliko SSovaHahahahahvidecemo, samo da ti skrenem paznju da cu SS raditi pre nego sto krene upgrade
Ta pljuvacina kako WP ne moze bez HR i reseta, mora da se dokaze i to , posto su svasta ovde neki pisali.
instaliraj tu app, vidis da alfa ne veruje pa trazi dokaz![]()
Nebitan je reset, vec restart. Ja na S5 nisam radio reset od aprila 2015, kada sam ga uzeo.
Nije u pitanju WP ili WP telefoni ili neko prozivanje istih, just humor me, bice jasno kasnije![]()
Flejmujes nepotrebnoAli objasni kako da ti prikazem uptime kada evo vec sada je dostupan novi build za fast...
Nije to S5 koga je samsung odavno batalio sto se tice feature upgradea...
Flejmujes nepotrebnoJa ga nisam upgradeovao, ali S5 ima update od 8. marta 2017.
Ja prosto ne zelim da gubim vreme na te stvari, jer znam da je cist marketing zbog kupovine novih telefona u pitanju.
Koliko ti je trenutno uptime? I kroz nedelju dana od kad uradis update javi.
W8.1 nije imao data usage limiter unutar OSa! (imao je data sense, ali on je samo bacao upozorenja, nije prekidao net nadalje kada se predje limit, a to je ono bitno)
Pazi, Data Usage limiter je SIGURNO bitniji od bilo cega sto su i Android i iOS i WP ubacili zadnjih 6 godina barem.
Security updates - oh grow up, naive kidVecina ljudi ne bi ni dirnula niti bi znala cemu sluzi upgrade da ih carrier ne forsira. A koliko su bitni - odlicno znam, radim u tom polju konkretno
![]()
@imbaqq
Pa jesi li pitao promobis, Požeška, Beograd.. kao što sam ti već napisao.
Oni bi trebali imati, imaju za 950, verovatno imaju i za 950XL.
Hmm, ja sam pljuvao konstatacije da su to stvarno bitni updatesDobro necemo pljuvati security zakrpe za droid ovde![]()
Ne znam koliko imas predstavu ali jos uvek ima zapadnih zemalja gde je internet 50e/GB.Tebi je to bitno eto i znam zasto, opterecen si MB i GB i strogo kontrolises koliko trosis internet na fonu :d
Pa ne smem, jos isprobavam, tek je 4 dana od onog reseta.Nego alfa, ti jos uvek nisi taj telefon predao tom starcu? :d
Hmm, ja sam pljuvao konstatacije da su to stvarno bitni updates
Ne znam koliko imas predstavu ali jos uvek ima zapadnih zemalja gde je internet 50e/GB.
I vidjao sam Korejance da to koriste, a njima je 5GB nista posebno.
Pa ne smem, jos isprobavam, tek je 4 dana od onog reseta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari