kad ce tuzbe da krenu?
Ovo je glupost, taj što kuca brojeve na ekranu da je upiaso bilo šta, računar čupa podatke iz baze uplaćenih kombinacija i na osnovu tog poređenja daje rezultat, tako da tu nema ništa čudnoCitat iz Blica "Na ekranu se, takođe, video odmah i broj takmičara sa pet pogodaka, a peta kuglica još uvek nije izvučena." Ovo ih je zaklalo, inace bi mogli da se vade na neverovatnu slucajnost itd...
Upravo smo saznali gde si zaposlen, u lutriji [emoji16]A gde vi vidite "nameštaljku"?
Ovo je glupost, taj što kuca brojeve na ekranu da je upiaso bilo šta, računar čupa podatke iz baze uplaćenih kombinacija i na osnovu tog poređenja daje rezultat, tako da tu nema ništa čudno
krastavac provalio si me, sad ćemo morati da podelimo nagradu i sa tobom, da nas ne bi otkucao.Upravo smo saznali gde si zaposlen, u lutriji [emoji16]
Ako je trebalo da se pojavi ovaj klip da bi ljudima palo na pamet da je kompletna lutrija namestena onda stvarno...
Lose ti ide teorija verovatnoce, nikako nije 1/36krastavac, šansa je bila 1 od 36
Meni su Deda i Cale dobili sestice po jednom.A kako se desilo da u milisekundi sve obriše sa ekrana i lik iskuca 4 x 27, uhvatila ga panika.
Dal neko zna nekog koje dobio sedmicu ili da je čuo da neko zna nekoga ko je dobio premiju?
Ja znam lično par ljudi koji su dobili petice i šestice al za sedmicu ne znam i nisam čuo nikad za sve ove moje godine. Kao ni moj teča koji je radio u lutriji.
Žao mi svih ovih baba i deda koji pune budžet i tuđe džepove već par decenija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari