Bio je izvestaj u kuriru, o kockarnicama i aparatima ..
ima neki lokalni kazino gde ja "znam foru" i uzmem kudikamo dobru kintu sa ulozenih 500-600 dinara, veoma cesto skinem od 20-50 hiljada din ali iskljucivo jer znam da se "borim" protiv masine i znam koji je osnovni princip softverskog algoritma na aparatima. da ne duzim pricu, ukratko -
svaki aparat ima ulaz-izlaz. U normalnom svetu kuca uzima samo 20% ulzoenog kako bi igraci dolazili, i to sto vise jer je sve vise premija, to je cela poenta kockarskih aparata. Posle 20 godina je Jolly Card postao javno dobro i identican princip mozete da vidite u aparatu koji je programiran 1981 godine. dakle na ubacenih 100.000 din u aparat, u normalnim drzavama aparat bi vratio 80k dinara. taj princip se ne menja jer tako funkcionise kazino-kocka.
sta ja radim - ubacim neku sitniju kintu. menjam uloge, menjam odnose kredita. konstantno, celom igrom. Aparat "trazi" ulog za "out" i kada mu ga ja pogodim, on redovno placa. Ovi novi aparati pritom imaju bonus igre koje su tako nastelovane da cak i na sitan ulog mogu da isplate kintu koju je aparat izracunao za Out.
primer 1:
ubacio sam 200 dindzi, igrao sam na odnosu 0.2 (jedan prema 5) i na ulogu 10, pa 20, pa 30. Relativna sreca je bila sto je odma odlucio da mi da bonus na 30 -
aparat je na ulogu od 6 dinara platio 27 hiljada din u bonusu, na pojacavanju uloga sabrao jos neke dobitke, 30k dindzi
primer 2:
udjem soma din, udaram igru Hot Seven (bez wilda i bez bonus igre, ali dobitci veci u odnosu na ostale igre) i nece na 0.2 odnosu .. nece na 0.5 odnosu .. prebacim na 1:1 odnos i krenem da igram. Na ulog 10din po ruci me podigne na 1000 din, na ulog 20 me podigne na 2000 din, na ulog 40 momentalno izbacuje:
40k dinara, na ulozeno soma. a trazio mi je ulog, i odnos dok nije izbacio. Prvu ruku na 40 din baca 5 sedmica.
E sto sam sve ovo ispisao -
pre neko vece, lokalni kinez udje u aparat 2000 evra. Jun se zove, nema kontrolu kad igra. vise puta je dolazila zena po njega i tukla ga nasred kazina. Ima covek 10 lokala sa kineskom robom, ne zna sta ce sa parama. Neki momci posle njega u nadi da ce da im nesto isplati, dva gastarbajtera, ubace jos 1000 evra. Nista, ziht, nema dobitka. I kinez i gastari su ga udarali na sulude uloge, 1:1 odnos, 500 kredita ruka. dakle za sekund aparat pojede 500 din. Ja dodjem sutra u prepodnevnu smenu i prazan aparat, reko aj da probam. Udjem soma, nista. udjem jos soma, nista. Meni nelogicno, ZNAM kako radi algoritam i ne postoji teoretske sanse da aparat koji ima cist ulaz od 360.000 dinara nece da isplati ni 200 din dobitka. Cak i za taj softver (Amatic Gmbh) postoji dosta informacija na darknet-u, dakle teoretski je nemoguce da nema Out. On in-out racuna u etapama i ne moze da ide iskljucivo u plus jer bi bio protiv zakona o kockanju (koji je srbija doslovce prekopirala od EU)
ja lepo skapiram da sam za 20 uplata od po 100 din (to mi je modus) konstantno isao u minus, a aparat nijednu uplatu od 100 din nije otisao u plus, pa ni za 50 dinara. Odem, popricam sa lokalnom hostesom, smeker kakav jesam i izvucem iz nje da je "jutros bio tehnicar da podesi nesto" .. sve jasno. Kazino koji je na ubacenih 3k evra trebao da ima realan profit od 600 evra, kad god ima astronomsku uplatu u aparat, dodje "tehnicar da namesti nesto" a u stvari anulira aparat. na uplatu od 3000 evra, profit - 3000 evra.
Kad bi ovde bilo zakona, i kad bi radile inspekcije da redovno gledaju in-out, niti jedan kazino ne bi radio vise.