Šta je novo?

Loto prevara, gle čuda i iznenadjenja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma oni se vataju za matematiku i zakon verovatnoce. A posto su u ovom slucaju i oni protiv Lotoa nije zgoreg da ih spomenemo (kao saveznike). Mislim pale im gace i stvarno je trulo da samo prodjemo a ne overimo ih. ;)

U ovom konkretnom slučaju me baš briga da li će privatizovati ili ne. Kao da je to neka firma od značaja. Lutrija jbte, isti đavo kao kladionica ili kazino. Da smo pametniji, kao što nismo, takve stvari ne bi ni postojale niti bi se ljudi time bavili. Ali vole ljudi da sanjaju kako može da se zaradi a da se ne radi, iako je to najgora stvar koja postoji.

Samo pogledaj ko se zanima igrama na sreću, neobrazovani, nezaposleni, nestručni, penzioneri, deca. Ti si tvojim komentarom napravio znak jednakosti između firme od značaja za društvo i državu i lutrije. Jer pominješ pokušaj da se obori cena lutrije, kao što su uradili sa NIS-om. To nije isto, NIS je mnogo značajna firma, lutrija je glupost koju treba zakonom zabraniti.

apsolutno se slazem sa tobom.

ali ovo raspolaganje sa drzavom kao sa svojim dvoristem a sve na konto "mi smo legitimno izabrani" (sa manje od 20% glasova + ko zna koliko postoji nepostojecih glasaca u spiskovima) je uzelo toliko maha da to nije normalno.

Poslednja izmena:
Sada će da ga izvlače svake nedelje da pokažu da je sve moguće! Haha

Sa ima više brojeva bar se nadam da bi izabrali 42! :) Ako ništa, da bude cool broj. :)
Lutrija Srbije za bubanj koristi pogon neverovatnoće. [emoji2]
Da je ovo Kina nekim slucajem, kao sto nije, svi koji su ucestvovali u emisiji i svi zaposleni u Lutriji bi bili pogubljeni do 9 ujutru. Bas steta.

Da je ovo Kina nekim slučajem, verovatnoća je mnogo veća da bi i ti u nekom momentu izašao pred taj isti streljački vod, nego da nije Kina, kao što nije. [emoji6]

Poslednja izmena:
Takodje one price da su svi prosli na poligrafu... Ja ne verujem da su svi prosli poligraf, nema saaaanse. To je mozda samo prica za javnost dok je otkriju. Tek posle ovoga ce svima da se tresu gace ako je istina za ovu kuglicu.

Poligraf je omiljeno medijsko sredstvo dokazivanja ove vlasti, dosad korisceno nebrojeno mnogo puta - i to svaki put samo u medijske svrhe. Svakako je samo ubacivanje "deus ex machina" poligrafa, dokaz vise da se namestalo i da je (gle cuda) u to umesana i vlast. U normalnim drzavama poligraf se ni ne pominje, a narocito ne "negativni rezultati" prvog dana istrage. Ali zna se kakva publika lako kupuje pricu o poligrafu kao ultimativnom sredstvu za utvrdjivanje istine - pa je tako njima ova prica i namenjena.
Poligraf u medijima tokom istrage je ovde dokaz fingiranja istrage, otprilike kao sto je prisustvo botova na nekoj vesti dokaz da je neophodno spinovanje radi zataskavanja (pogledati bilo koju vest o poplavama, helikopteru, Jankovicu...)

Poslednja izmena:
Loto i dalje aktuelan!? Tri dana već, izgleda da su svi beogradski medijski spinmasteri na odmoru...

Ih bre, pa i nije bio tolki offtopic ono sa smrtnim kaznama :D

...ima to pomalo veze sa temom, ko zna mozda direktor lutrije izvrsi Sepuku. :D

Poslednja izmena:
11781795_1037256156314706_1591077929754118971_n.jpg

:d

Hahaha

Anonymous se hvale kako ga drze oborenim nekoliko dana, kao da se time nesto pokazuje ili dobija.

Pokazuju da drzavnu lutriju treba sto pre prodati kako bi se sprecile ove malverzacije i kako bi privatnik doveo u red sve pa i taj web site.

Meni samo nije jasno kako oni mogu da budu neprofitabilni. Skidaju kajmak od uplata, ne placaju drzavi porez... Gde je isla lova?

Pa da li mislis da se nakon ovog slucaja ista promenilo, osim igraca sa druge strane (agencija, dobavljaca i ostalih)? Sad su tu dosli naprednjaci i usemili svoje ljude, sve je ostalo isto. Naravno, ne goni se bivsa direktorka, da sutra ne bi nekome palo na pamet da goni ove.

Poslednja izmena:
Ma Loto će i dalje da radi bez problema, biće u minusu, varati narod, puniti džepove i svi srećni. Što bi se reklo, srpski narod, glupi i srećni. U Srbiji je to opet na nekoj razini za razliku od nas, lutrija RS je blago rečeno za sjesti i plakati.

Bio je izvestaj u kuriru, o kockarnicama i aparatima .. :) ima neki lokalni kazino gde ja "znam foru" i uzmem kudikamo dobru kintu sa ulozenih 500-600 dinara, veoma cesto skinem od 20-50 hiljada din ali iskljucivo jer znam da se "borim" protiv masine i znam koji je osnovni princip softverskog algoritma na aparatima. da ne duzim pricu, ukratko -

svaki aparat ima ulaz-izlaz. U normalnom svetu kuca uzima samo 20% ulzoenog kako bi igraci dolazili, i to sto vise jer je sve vise premija, to je cela poenta kockarskih aparata. Posle 20 godina je Jolly Card postao javno dobro i identican princip mozete da vidite u aparatu koji je programiran 1981 godine. dakle na ubacenih 100.000 din u aparat, u normalnim drzavama aparat bi vratio 80k dinara. taj princip se ne menja jer tako funkcionise kazino-kocka.

sta ja radim - ubacim neku sitniju kintu. menjam uloge, menjam odnose kredita. konstantno, celom igrom. Aparat "trazi" ulog za "out" i kada mu ga ja pogodim, on redovno placa. Ovi novi aparati pritom imaju bonus igre koje su tako nastelovane da cak i na sitan ulog mogu da isplate kintu koju je aparat izracunao za Out.

primer 1:

ubacio sam 200 dindzi, igrao sam na odnosu 0.2 (jedan prema 5) i na ulogu 10, pa 20, pa 30. Relativna sreca je bila sto je odma odlucio da mi da bonus na 30 -

ice-voyage.jpg

aparat je na ulogu od 6 dinara platio 27 hiljada din u bonusu, na pojacavanju uloga sabrao jos neke dobitke, 30k dindzi

primer 2:

udjem soma din, udaram igru Hot Seven (bez wilda i bez bonus igre, ali dobitci veci u odnosu na ostale igre) i nece na 0.2 odnosu .. nece na 0.5 odnosu .. prebacim na 1:1 odnos i krenem da igram. Na ulog 10din po ruci me podigne na 1000 din, na ulog 20 me podigne na 2000 din, na ulog 40 momentalno izbacuje:

img20150404035021.jpg

40k dinara, na ulozeno soma. a trazio mi je ulog, i odnos dok nije izbacio. Prvu ruku na 40 din baca 5 sedmica.

E sto sam sve ovo ispisao -

pre neko vece, lokalni kinez udje u aparat 2000 evra. Jun se zove, nema kontrolu kad igra. vise puta je dolazila zena po njega i tukla ga nasred kazina. Ima covek 10 lokala sa kineskom robom, ne zna sta ce sa parama. Neki momci posle njega u nadi da ce da im nesto isplati, dva gastarbajtera, ubace jos 1000 evra. Nista, ziht, nema dobitka. I kinez i gastari su ga udarali na sulude uloge, 1:1 odnos, 500 kredita ruka. dakle za sekund aparat pojede 500 din. Ja dodjem sutra u prepodnevnu smenu i prazan aparat, reko aj da probam. Udjem soma, nista. udjem jos soma, nista. Meni nelogicno, ZNAM kako radi algoritam i ne postoji teoretske sanse da aparat koji ima cist ulaz od 360.000 dinara nece da isplati ni 200 din dobitka. Cak i za taj softver (Amatic Gmbh) postoji dosta informacija na darknet-u, dakle teoretski je nemoguce da nema Out. On in-out racuna u etapama i ne moze da ide iskljucivo u plus jer bi bio protiv zakona o kockanju (koji je srbija doslovce prekopirala od EU)

ja lepo skapiram da sam za 20 uplata od po 100 din (to mi je modus) konstantno isao u minus, a aparat nijednu uplatu od 100 din nije otisao u plus, pa ni za 50 dinara. Odem, popricam sa lokalnom hostesom, smeker kakav jesam i izvucem iz nje da je "jutros bio tehnicar da podesi nesto" .. sve jasno. Kazino koji je na ubacenih 3k evra trebao da ima realan profit od 600 evra, kad god ima astronomsku uplatu u aparat, dodje "tehnicar da namesti nesto" a u stvari anulira aparat. na uplatu od 3000 evra, profit - 3000 evra.

Kad bi ovde bilo zakona, i kad bi radile inspekcije da redovno gledaju in-out, niti jedan kazino ne bi radio vise.

Poslednja izmena:
Eto, samo sam cekao kada ce da krene i ova prica. Ljudi spucali 3K eura i nista. Igorica spuca 2 crvene i aparat je namesten :d
Ma jok, castice ti 600e :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno