Šta je novo?

Little Big Planet

Igra mi stize tokom nedelje , pa imam nekoliko pitanja , cisto da znam sta da ocekujem :

1)Dal mozete slusati svoju muziku tokom igranja ?

2)Dok pravite svoje nivoe , dal mozete ubaciti soundtrack , pa kad ga drugi igraju da cuju muziku?

3)Jel su ispravljeni problemi sa MP-om ? Jel manje ''laga'' ?

4)Jel je tesko napraviti svoje nivoe ? Jel ima neki tutorijal ?

5)Jel u svoje nivoe mozete ubaciti i neke neprijatelje ?

6)Jel ima neki FREE DLC , ili kostimi za Sackboya ?

1. Ne, ali izlazi patch uskoro sa kojim mozes slusati muziku dok pravis nivoe.
2. Ako mislis na neki custom soundtrack onda ne, mozes verovatno neki koji vec postoji u igri.
3. Poprilicno je ispeglano, ali jos uvek je bitno da "domacin" ima dobru vezu (dobar upload)
4. Ja licno nisam jos pokusavao, ali je tesko onoliko koliko hoces da ti nivo bude komplikovan. Neke proste stvari mozes lako napraviti, ali neke neprijatelje i razne skalamerije su sigurno malo teze. Ima tutorijala, cak i zvanicnih, potrazi na zvanicnom sajtu i na YouTube-u.
5. Mozes ubaciti neprijatelje od nekih drugih ljudi (ako su omogucili da mozes uzeti njihove stvari) ili napraviti svog, ili ubaciti neki sto vec postoji u igri.
6. Ima dosta free kostima, nivoa i tako nekih stvari jos nema..

Poslednja izmena:
Igra mi stize tokom nedelje , pa imam nekoliko pitanja , cisto da znam sta da ocekujem :

1)Dal mozete slusati svoju muziku tokom igranja ?

2)Dok pravite svoje nivoe , dal mozete ubaciti soundtrack , pa kad ga drugi igraju da cuju muziku?

3)Jel su ispravljeni problemi sa MP-om ? Jel manje ''laga'' ?

4)Jel je tesko napraviti svoje nivoe ? Jel ima neki tutorijal ?

5)Jel u svoje nivoe mozete ubaciti i neke neprijatelje ?

6)Jel ima neki FREE DLC , ili kostimi za Sackboya ?

Kupi igricu obavezno!Extra je.
Medeni su ti mali krpeni ljudi:D

jel igra ovo ko online uopste ? smor je sam igrati

Krecem od ovog vikenda da igram kampanju (ako stigne dotle) ... Igrace verovatno i Boris , ako bude slobodan , pa ako jos neko hoce da nam se pridruzi ...

Igrao bi ja, samo recite kad, ja sam slobodan jedino ako nije kasno uvece.

Ne do kraja, ali presao sam dosta... I nikad nisam igrao sam jer je jako smor, kad smo u drustvu pilali ja i brat bilo je bruka, tako da ako imas neke ortake s njima da picis offline to je najjace, a dobro je i online naravno ako ne laguje.

Jel ADSL (Telekom) 192 upload dovoljan za host?

Paa... ne znam kakva je sad situacija posle novih patcheva. Meni je koliko se secam najbolje radilo kad je Switch bio host, cetvorica smo lepo igrali, a on mislim da ima 256 upload. Da ugostis jednog igracha je sigurno dosta, ali za jos jednog, dva ne bih znao..

Moze malo specificnije?

Doktor to je vrlo *****ato bar po meni, ako neces da ti nivo bude bedan moras da u njega ulozis mnogo vremena, da se drkas s neprijateljima i glupostima, batali to ako nisi bas ambiciozan. :D Naravno ovako je ako pravis sam i ne uzimas od drugih.

Sad mi je stigla igra ... nisam je puno igrao , jer sad palim za trening , ali ono sto sam video je stvarno ... odlicno!

Ne znam kako da opisem igru , prosto odise nekom pozitivnom energijom!Od muzike , do izgleda Sackboya i sve...prosto smiruje ... Samo da pitam , jel tokom igranja otkljucavate i novu odecu ?Sad sam krenuo da igram i nema bas puno odece (tacnije 1 par za svaki deo odece) ...

Serbian91, ajde danas kad budes mogao prelazimo kampanju, Boris i Cvejic nek nam se pridruze. Sta mislite?:)

Da, tokom igranja skupljas razne stvari, od nalepnica, novih delova za odecu, novih materijala, itd.. Neke stvari ni ne mozes da pokupis bez pomoci prijatelja, ili vise njih, to su ti one sekcije gde pise "X2", "X3, "X4".

Jeste videli KZ2 pack, bruka sta sve ima...

Ja necu moci danas..

Poslednja izmena:
Pa sta ako se naplacuje? Igra je brate 15 funti ako je i toliko, a brutalna je, vec sam jednom rekao ko hoce kupice ko nece ne mora, a i ne prodaju oni nesto bez cega ne mozes da igras, mislim stvarno.

Je*iga.. da sam ja glavni za takve odluke i da je moja firma, skoro sve bi bilo besplatno. Ustvari kostime i ostalo bi naplacivao, vec sam pricao zasto po meni to ima smisla, jer je fora da ne bude svaki drugi sackboy online sa Helghast kostimom, vec da se ti koji kupe izdvajaju (a i stvarno su smesne cene za kostime), vec ne bi naplacivao nivoe uopste. Recimo onaj MGS4 pack, nivo bi stavio da bude besplatan, a sve ostale djakonije bi naplacivao... ali ***..

Ne bi im bilo nista da jednom u par meseci izbace neki besplatan zvanicni nivo. KZ2 nivo bi bio pun pogodak..

Poslednja izmena:
Moze malo specificnije?

Malo je glupavo ovo sto pitam. Usao sam u kucicu odakle biram misije. Kako se uopste dolazi do toga da mogu da kreiram nivoe sam. Nisam video nigde u meniju deo gde mogu da aktiviram to:trust: Presao sam 2 dela i vidim na kugli sledeci nivo i nivo iza njega koji je zakljucan.

Ne znam da li je odma to otkljucano, mozda moras onaj prvi kontinent (tutorijale) da predjes. Treba da ti se pojavi u glavnom meniju "my moon" planeta. Tu pravis svoje nivoe.

LBP ima istu foru kao i PAIN - osnova je jako jeftina a prava cena se nabija sa punim add-onovima a i kada kupiš sve to cena igrice bude ista kao neki prosečan original odnosno 30€.

Ma nisu skupi DLC-ovi uopste, ovaj KZ2 pack je krcat, fora je sto neke stvari nema potrebe naplacivati, pa i da kostaju 2 centa, kao sto su nivoi recimo. Vise od pola evrope ni ne moze nista da kupuje preko PSN-a, a to nisu nimalo olaksali time sto je za skoro sve igre DLC zakljucan po regionima pa i ko ima onu Entropay varijantu ili US PSN kartice, opet ne moze nista da pazari..

Poslednja izmena:
Tek danas sam uzeo LBP, kad budete igrali, zovite :)

Poslednja izmena:
Mespatla i ja krecemo oko 15:20 da igramo LBP , kampanju , redom misije , pa ako jos neko hoce , neka se slobodno pridruzi!

Vrh Dno