Šta je novo?

Little Big Planet

juce upalih LBP i videh da mi je sav save game obrisan. Odnosno sve ispocetka.....buaaaaaa :(

Postoje dve mogucnosti...

1. posle instaliranja 2.7 update-a PS3 ili updatea LBP-a
2. PS3 nije dobar sa glavom :)

za ostale igre mi je sacuvan save

jel imao neko slicno iskustvo i jel se moze undelete ili nesto meni nepoznato izvesti?

hvala matori za info...

nema veze igracu ispocetka...mozda malo prevarim sa ovim linkom :)

jesam restartovao i nestalo...jel postoje nekakvi ne daj boze virusi za PS3?

jel postoje nekakvi ne daj boze virusi za PS3?

Ne verujem :)

Nego igra mi se opasno u cetvoro, naravno sa vama odavde, sad vecina ima slusalice :) Doslo se do cifre od oko 800.000 nivoa :zgran: ali su pajseri sto jos ne mozes da iskopiras na hard community nivoe..

Pa sto se npr. sutra ne okupimo , ili za vikend ? Taman od sutra raspust ...

Raspust :D :p Tesko mi da uklopim vreme, ali dzabe i da pokusavamo ako onaj ko bude domacin nema dobar upload..

Cvejić vam ima dobar upload :p ;)

Imam ja dobar upload , bio sam nekoliko puta host za 4 igraca , i nikada nije lagovalo ...

Pa obicno koristim 1024/512 (SBB) , ovaj mesec koristim 3084/384 ...

Pa obicno koristim 1024/512 (SBB) , ovaj mesec koristim 3084/384 ...

Fak, ocu i ja :) Mislim da je 384 i preko dovoljno za hosta, da ostala trojica i sa 128k mogu da igraju bez problema..

Sad treba uskoro da izadje jos jedan patch, koji ce sigurno jos peglati netcode, ali i kad se tek pojavila igra meni je nekad savrseno radilo, kad je domacin sa dobrim uploadom. Veci problem je to sto nece nekad uopste da ucita online nivoe, samo iz kampanje.. ne znam da li je to sredjeno, i povremena zakucavanja konzole..

Poslednja izmena:
Do sada mi jos ni jednom nije blokirala igra , a mozda 1-2 puta mi je lagalo , ali to zato sto je host imao ocajan upload .

I nemam problema sa ucitavanjem nivoa , samo ponekad kada izaberem Play Online ( a taj nivo igra oko 500 ljudi ) , vecinom puta me ubaci da igram sam ...

Poslednja izmena:
Koji vrh :) Send them... RRRUNING!

k22.jpg

Poslednja izmena:
I ja bih igrao, aj lepo da se dogovorimo kada... Neka svako kaze kada moze pa se uklopimo sa vremenom, LBP ne pamtim kad sa poslednji put igr'o.

jao sad sam igrao ovo sa Cvejom, valjali smo se od smeha !

Da, bilo je pohvalno. Ja i žena na 2 gamepada i psiho preko neta. A glasić kao da mu curi helium u sobi. :D Primetno je kvalitetniji voice chat u LBP nego u KZ2.

Ljudi, skidao sam neke kostime (free) i uopste se ne pojavljuju u meniju! :S Zna li neko sta moze problem da bude? Probao sam da skidam par puta, ali nista :S Btw, ja imam SBB-ov 4mb.. Ubacujte i mene! :p

Samo da jos jednom spomenem da je igra vrh...moje dete od 3 godine ne prestaje da je igra...ja joj tu i tamo preskocim i otvorim nesto pa sam se navukao i sam kao lud !!!

poz
toogood

ovi community level-i su bvz, pola ih ne mozes da igras bez MGS DLC, a i nemaju mnogi nikakav smisao !
sinoc mi upali u nivo, i odma smo bili zatrpani cipelama i cekicima ! neki obucar mazohist pravio nivo :D

Kako mislis ne mozes bez MGS DLC? On ti uopste nije potreban da bi igrao nivoe bazirane na paintball-u. Paintball je dostupan svima ako ga onaj koji pravi nivo ubaci, jedino ne mozes da ga snimis za licne potrebe..

nisam siguran, pisalo je nesto da treba MGS pack, a sad sta, ne znam, mrzelo me da citam !

To si mozda pokusao na zvanicni MGS level da udjes, onaj sto stize uz DLC. Na sve ostale koji koriste paintgun mozes da udjes i da ga koristis..

E a cemu sluzi taj MGS...meni isto napise na nekim levelima da mi fali nesto oko toga...medjutim level sasvim regularno funkcionise

To je zvanicni Metal Gear Solid (MGS) dodatak koji je izasao pre par meseci, sadrzi par nivoa baziranih na MGS serijalu, paintgun (pucanje, nisanis na desnu pecurku), par kostima, nalepnice itd.. Dakle ne mozes uci na te zvanicne nivoe, ali mozes na ostale koji su korisnici pravili sa tim motivima.. recimo neko napravi nivo i ubaci taj paintgun. Mozes ga koristiti naravno, ali ne mozes snimiti kod sebe...

Izgleda da sam najgori od sve dece, ali, ako jos neko bude ovako kasno pazario igru i bude voljan za "tandemski rad", neka se oglasi - moze na private, a moze i putem PS3. ID je Shehir_Merkeze... Do tada mi ne ginu strendzeri i samostalno skakutanje...

Vrh Dno