Šta je novo?

Little Big Planet

Ja igrao pre neki dan s bratom, bilo je fenomenalno. Ako mi se bude igralo kontaktiracu te na PM. Imas headset? Tako je 10 puta bolje. :)

Da li je omoguceno downloadovanje levela? Dugo nisam igrao, tako da nisam u toku.

Ne verujem, proculo bi se na netu..

da li mozhete da prawite lewele,ja ne mogu,kao nisu mi otkljuchane altatke za prewljenje lewela

Poslednja izmena:
Moras da predjes bar one nivoe na prvom kontinentu koliko znam, da bi mogao da pravis..

Poslednja izmena:
Moras da nadjes nacin da otkucas "V" bar 5 puta u svakom nivou, pa tek onda moze. Znam da je tesko, ali...

Poslednja izmena:
krvavo ubačena zabuna - zvuči kao neki gold trofej :d

evo sta mi roda dodnela danas :D .. i nabila ga u sanduce a glava nije mogla da prodje pa se zaglavio jedva sam ga izvadio :(

dsc00526a.jpg

dsc00528y.jpg

Haha, do ja*a :) Kako, sta..

nemoj...ja danas upravo razmisljam sto ne krenu sa nekom kampanjom sa lutkicama...!!!

kako i od koga si dobio/kupio???

sad ce njih 9999 da kaze da je off.Ja sam igrao ovu igricu cim je izasla i preso sam onaj svet i bas su bile glupe one mape na sledecem svetu.....pa sam je razmenio

pa to ja mislim da ima svako???

evo bidujem :)

do koliko si isao sa bidovanjem da znam da nije navlacenje??

dobro si prosao ja juce izbidovao za 12 evra...uglavnom uskoro neces biti jedini :)

plastika...ja sam mislio da je plis ili neki pamuk ali i ovako su extra

Ima i pravih, shtrikanih, sa pravim rajsfeshlusom, ali previshe koshtaju, kod nas bi ispale jedno 70-80e za lutku od 25-30cm...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno