Šta je novo?

Little Big Planet

Cekaj sta je toliko zanimljivo u ovoj igri ? Aj mi objasnite, da ne bude da sam dao 30eur bezveze!

Hahaahha ;) A shta si ti ochekivao, horor avanturu ? :d

Pa kad sam mentol, probacu jos sa ortakom,a onda je menjam za nesto.

Na netu uzasno laguje, ne moze da se igra!

Ubuduće kupuj ono što se tebi igra... na osnovu reviewa (mada, iskreno, većina je za bacanje) ili gameplay video snimaka (mnogo bolja varijanta)... A ne na osnovu toga šta drugi igraju...

PS. Može se igra na netu, jako lepo :)...

Poslednja izmena:
Pa koji net treba zaq LBP ? Ja imam aDSL 1mbit

Treba ti dobar upload i ping ako ti hostuješ igru ili dobar ping i iole postojan upload ako ti kod nekog igraš online... To što si probao 5minuta i da laguje ko blesavo je zato što tamo nekome na koga si se zakačio loše radi net, nema veze sa samom igrom :).

Moguce, to mi se desavalo sa RE 5 demo, kad ja hostujem radi ok, a kad neko drugi onda baguje.
E znas sta me nervira kod LBP, toliko su mi konfuzni oni ****ni meniji, znaci ne mogu da se snadjem!

da,ali ja sam PC igrac,tako da mi treba vremena da se naviknem na te glupe menije

^^ ja mislim da ti nisi svestan koju glupost si sad odvalio...

pa tako je, ne psotoje ovakve igre na PC-u, tamo je sve jasno naglasano i klasicno,

...a ovde treba da si atomski fizičar da bi prokljuvio meni...

Citao sam da online ima dosta problema , prvenstveno lag ... Zanima me dal su problemi donekle ispravljeni?

Trebalo bi da je search upotrebljiv sa poslednjim patchevima, pa nista ukucaj tacan naziv nivoa, mora valjda da nadje..

Jap, pokupi sve zive oskare :) (ovo mu dodju kao oskari u igrackoj industriji)

littlebigcontra-300x168.jpg

Izasli nivoi bazirani na Konamijevoj igri sa NES-a, Contra.. Cela igra je izgleda uradjena kroz 8 LBP nivoa, probao sam prvi i odlican je, koristi se paintgun a vodu su super odradili, uz pomoc stakla i vodenih zvukova stvarno se cini kao da si upao u vodu :)

Ovde imate trejler kao i ostali info..

Spisak svih nivoa (savetuje se da ide po redu). Najbolje da se ukuca PSN ime tvorca u Search:

Stage 1 - Jungle: Leonidas2123
Stage 2 - Base 1: SaitoHalifax
Stage 3 - Waterfall: RyanardoDavinci
Stage 4 - Base 2: SaitoHalifax
Stage 5 - Snowfield: NinjaMicWZ
Stage 6 - Energy Zone: El_Beefo
Stage 7 - Hangar: Jaeyden
Stage 8 - Alien’s Lair: gevurah22

E ova igra je odlicno napravljena za uzimanje para preko PS stora, sve sto oces dobro od nivoa i kostima treba da platis par dolara, muza love prve klase, zato igra i kosto 20 funti.

Ima je i za 15 funti. :) Kome se ne svidja ne mora da skida, dovoljno je dobra igra i ako ne skines nijedan dodatak...

E ova igra je odlicno napravljena za uzimanje para preko PS stora, sve sto oces dobro od nivoa i kostima treba da platis par dolara, muza love prve klase, zato igra i kosto 20 funti.

Ne lupaj gluposti, niko te ne tera da kupujes kostime, to je cisto da bi se izdvajao i da se malo "hvalis" kako imas nesto sto nema vecina... mada mogli bi neke nove besplatne zvanicne nivoe da izbace..

pa to ti kazem, taj PSN store je po meni glupost ! bolje da te izgre izdaju na diskovima, DLC da bude tamo.
mnogo sam ocekivao od ove igre,a totalno sam se razocarao, ipak volim vise igre tipa Crash nego ovakve

Zasto bi igre od 100MB izdavali na diskovima?
Ovako je to mnogo jeftinije za dev timove od po 15ak clanova, koji na ovaj nacin zaista imaju nacin da svoju igru izbace na trziste.
Sto se tice DLC-a, on je tu da prosiri sadrzaj, doda nove nivoe, kostime itd. Po meni, to je fantasticna ideja, osim onoga sto $CAMCO radi (DLC se svodi na kljuc od 100KB koji otkljuca sadrzaj koji je na disku).

Vrh Dno