Šta je novo?

Little Big Planet

To i nije losha kombinacija, moze se lako prebaciti kesh nekom u UK ko je voljan da plati za vas :) Mada meni lichno ne treba, inache bi nashao kombinaciju za 15 minuta ;)

Meni ce drugar bez problema,samo da se vrati u Uk posle bozica da ga ne cimam sad :)

Evo lista kompletnih izmena i poboljsanja za 1.07 patch:

1.07 has been released. Features include:

-A revised search system including Highest Rated, Newest Levels, Most Hearted and busiest.

-An in-game LBP store containing only a Costumes section at the moment.

-When in create mode you can now "Save as..." which allows you to choose the area on the moon you wish to save it.

-Keyboard text chat: Plug a standard USB keyboard into your PS3 and just start typing. Or, press Tab on your keyboard to go straight to the standard PS3 text entry screen.

-Image export: save the photos you take in game to your hard drive.

Bug Fixes

# Fixed "Wheel of death" bug where Sackboy could get stuck endlessly respawning out of a checkpoint
# Better support for third party controllers
# Fixed stretch Sackboy arms
# General server improvements and optimization
# Improved the corner (vertex) editing tool
# Improvements to how Popit deals with complex shapes
# Improved Sackboy animation and made it harder to slap accidentally while acting
# Fixed lights so they don't forget their colour
# If anything I can say this cab is rare
# Improved Online multiplayer level selection

-A revised search system including Highest Rated, Newest Levels, Most Hearted and busiest.

jeee

-Keyboard text chat: Plug a standard USB keyboard into your PS3 and just start typing. Or, press Tab on your keyboard to go straight to the standard PS3 text entry screen.

jeeee

-Image export: save the photos you take in game to your hard drive.

jeeee

# Fixed "Wheel of death" bug where Sackboy could get stuck endlessly respawning out of a checkpoint

lol.. ovo nisam video :D

# Better support for third party controllers

ja probah 2 ne-sixaxisa i nisu radili ni jedan ni drugi.. ne znam koji su im i radili do sad..

# Fixed stretch Sackboy arms

neeee :( .. pa meni je najbolje kad mu se razvlace ruke dok se drzi za one krugove sto se vrte (i dok mlatara nogicama :))

# General server improvements and optimization

jeeee

Znači kimi veće si dete od Borisa Ložača :)

Aj sad za ove novogodisnje praznika kada svi budemo imali vremena da se dogovorimo i da svi koji imamo lbp igramo online. Da nas bude jedno 6-7. Neka svako napise kada mu odgovara.

Poslednja izmena:
Predjoh konacno Sensei's lost castle :) i nista novo mi se nije otkljucalo... Kako da znam da mi nivo nije predjen, pojma nemam sta treba sledece da igram i posle kog nivoa ce mi se otkljucati neki novi nivo..

C/p info-a o tome na kom protokolu je baziran mp LBP-a:

Lag
Wanted to explain a bit about our servers to address the issue of Lag. Online multiplayer gameplay on LBP works on a P2P principle, so the connection is as stable as the weakest link in your party. And if someone is trying to play through WLAN or has a lower connection, lag occurs. This is not to be confused with lag you may experience when accessing the servers. The servers for LittleBigPlanet act only as a gateway or matchmaking service for multiplayer games; once you’re in a level, the server is no longer part of it — it’s purely down to your connection speed and that of the people you’re playing with. We’re aware that quite a few players experience excessive amounts of laggy play and Media Molecule is working on optimizing the multiplayer netcode further in order to minimize this, however when talking about the servers, they are now for the most part stable, which should considerably reduce those occasions where the online side of the game is not available at all. We’re still working to improve things further, but we’ve already come a long way since the game launched.

Bravo za info, znaci po P2P sistemu radi onda, za razliku od KZ2 recimo... Kada sam igrao sa Switchom radilo je perfektno, kao offline, predpostavljam da ima dobar net (upload).

Proculo se, kol'ko kukas :D

Danas sam igrao sa drugarom malo lbp i j*** ih update,toliko mi je bolje ranije radilo.Igrali smo nivo sa automobilima i ranije je bilo mnogo bolje odradjeno,tj kada menjam napred nazad bolji odziv a sad :(

Imam paket 2048/256, to bas i nije neki upload.

Kako nije, to je odlican upload, skoro pa "suluda brzina" :d Izgleda da je skroz dovoljan za LBP. Kimi i ja smo juce malo igrali, jos uvek nije to to, nije strasno, ali postoji jos uvek odredjeni lag i svaki potez ti kasni delic sekunde, dovoljno da zagines na teskim delovima, dakle barem jedan igrac ili onaj koji je "party leader" mora imati dobar upload da bi bilo igrivo..
Dace bog od januara povecanje brzine ADSL-a, nadam se sa 128 upload-om da ce moci normalno da se igra u vecini slucajeva..

Ja upload od subote 100mbit :D

Crystalshocked.jpg

ajde Borise cu ti posaljem nekih 10% samo ako mozes da primis :D

Danas sam igrao sa drugarom malo lbp i j*** ih update,toliko mi je bolje ranije radilo.Igrali smo nivo sa automobilima i ranije je bilo mnogo bolje odradjeno,tj kada menjam napred nazad bolji odziv a sad :(

Meni posle ovog peca radi jos bolje nego ranije:) kao da igram ofline jednostavno klizi.
Inace imam 1mb download 128 upload :)

Najzad sam i ja nabavio Sackboy-a!:D
Novu igricu sam platio 3000 dinara!:banana:
Igrao sam je nekih pola sata,nisam mogao da stignem vise...Za sada je odlicna,fizika me odusevljava.
Steta sto nemam inet jos za sony...

U, ne znam da li ste videli, Little Big Planetoid

Na jednom mestu najbolji nivoi, sa komentarima, kritikama, video snimcima, vremenom oni lose ocenjeni se brisu pa ostaju samo kvalitetni. Ovako nesto je bas trebalo... Mozete i svoje nivoe poslati naravno...

Poslednja izmena:
Nabavio sam wireless tastaturu za dzojstik i sada je mnogo lakse kucati komentare u lbp, ali nema nikog online trenutno. Oce neko igrati kasnije?

Neshto su malo velike cene :) Ladno 2mbit ide na 4 ? :) Kod mene je to 2200 dinara :)

Nazad
Vrh Dno