Šta je novo?

Little Big Planet

Meni juce bilo prvi put online, nisam se nesto naigrao, ali bice bolje. Veliki problem je sto tesko komuniciramo, mogli bi kao ppredrag lepo headset i zurka! :) P.S. Borise sorry, morao sam otici, a hteo sam bas da probamo ****ga...

Poslednja izmena:
***, posle smo igrali predrag, switch, njegov drugar i ja, bilo ludo :) Nego me odusevilo sto je odlicno radilo kada si se meni prikljucio, imam uzas upload jos uvek (64kb) a kad smo igrali ti i ja radilo je perfektno..

Meni su valjda sad digli na 128. Sad cu da odem na speedtest pa da vidim. :)

Poslednja izmena:
Meni nisu jos povecali, a sto se tice headset-a, hteo sam da odkazem prodaju onog mog sto sam narucio sa shopto, ali sef navalio, svideo mu se kako izgleda i navalio da mu prodam :) sad dok se nakanim da ponovo uzmem, sacekacu jos malo da vidim da li ce onom oficijalnom SONY-jevom da padne jos malo cena... Kad cujem Predraga kako se cepa od smeha... priceless :D

***, posle smo igrali predrag, switch, njegov drugar i ja, bilo ludo :) Nego me odusevilo sto je odlicno radilo kada si se meni prikljucio, imam uzas upload jos uvek (64kb) a kad smo igrali ti i ja radilo je perfektno..

Bila su dva druga, ali nazalost nemam tri sixaxis-a. Bilo je stvarno super, i ja sam kupio headset,neki plantronics 230 u comtrade-u, pa je i komunikacija bila super. Ocemo i danas? Mogu oko 7-8.

Ja mogu oko 9.. Btw, kad ce ostali filmici? :)

predlog za snimanje..

kolko sam video svi do sad koji su snimali, snimali su kamerom televizor. ko moze, nek pristeka na tv karticu pa tako nek snimi jer su realno ovi dosadasnji snimci ocajni.

Ma odlicno je ispao ovaj od Switcha, Dead space nivo, samo sto se vidi samo kako putujemo liftom :) ali ok je i kompresija i vidi se dobro sve..

Dok ne budemo imali neke nase snimke, evo dva od mnogih user nivoa koji su me odusevili

Little Dead Space

Anti color (na koju foru je dodjavola odradio ovaj nivo?)

Pitanjce jedno drugari na netu sam video da little big planet dolazi na pc, pa potom sam video da je to izmisljeno. Pa pitam ja vas jel ce izlaziti na PC-u ili nece ?????

HWALA IN FRONAT

Već je došao na PC. Pun youtube klipova.

old-man-laughing.jpg

LBP nikad, mozda neka sledeca igra od Media Molecule, ako ih SONY ne kupi za stalno, sto je 99 % vec potpisana stvar..

Steta, ponadao sam se da moze nesto slicno da se uradi kao sa wipeout-om.......

Neo.gif

Jel jos nekom LBP restartuje PS3 po izlasku iz igre? Evo vec drugi put se desava..

meni je jednom u jednoj veceri sony zablokirao jedno 4x na online,tj onda kad smo igrali do 3 ujutru :)

I to isto par puta.. ali pri izlasku iz igre, tri brza beep-a i restartuje se...

meni se zakucao LBP malopre. Ide muzika normalno, vrti se animacija, ali konzola ne raaguje. inače, lbp bez sluški ne priznajem :)

Nazad
Vrh Dno