Šta je novo?

Little Big Planet

Ako je Super Mario lutkarsko pozoriste onda je i LBP... Ne zasluzujes ovako ljubazne komentare ali nema veze, kad si atenttion seeker...

Baci pogled na ovaj nivo: http://www.youtube.com/watch?v=aBJlkpTIw48&fmt=18

Igra TEK sto je izasla a vec postoje ovako mastoviti nivoi, a sta ce biti kroz par meseci.. probaj da napregnes svoj trolerski mozak ;) Mogao bi malo da se uozbiljis i prestanes da trolujes, znam da sakuje sto ne mozes da si priustis PS3, ali bar se malo kontrolisi. Ogroman broj igara koje se sada smatraju klasicima su izasle iz SONY-jevih studija ili su se prvi put pojavile na njihovoj konzoli, ali je jako tesko da to shvatis od ogromne ogorcenosti koju nosis ti i ostali trolovi..
Kao sto rekoh, ne zasluzujes da ti se ista odgovara, ali mi je dosadno.. :wave:

G@W ja zaradjujem na odredjene nacine tj pravljenjem sajtova i drugim stvarima ako te vec zanima pa posle 2-3 moze da se uzme PS3 a od drugara koje znam da imaju PS3 to je jedino kad su roditelji iskesiraju ;)

Ljudi nisu me sutnuli bar ne jos:D
Gruja is back:-devil-:
Samo jedan komentar u vezi igrice;Ima stvari koje novac nemoze da kupi za sve ostalo tu je ps3:D
Igrica je bruka dobra i vise nego sto sam iscekivao ali ponavljam jos jednom,i vise!

Poslednja izmena:
OMG :zgran::d:D
21777900mo1.jpg

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Dobro, bar ovaj rAMA ima smisao za humor, ima nade za njega jos :D ;)

EDIT: Kid with potential, hahaha

Poslednja izmena:
Dzabe humor kad ce padne brisanje rAMI-nih umetnickih dela. Bila ista situacija kod nas. Rektum dobio po guzi :D.

Sta je tek drugi na listi:D
Pa mislio sam da sam ipak najtrazeniji salim se:D necu da budem jedan od onih sto govore sledece(mislim da bi trebalo da se vratimo na temu)Odo sad kod zubara :d:wave:

bice za par godina: sony izgubio jos jednu exkluzivu, lbp3 i na xb, a sadasnji trolovi i pljuvaci ce biti odusevljeni :)

I sta im to vredi da bude i treci deo na xboxu kad ps3 vec ima prvi a ovi mogu da se otele dok neizadje treci deo na boxu;)A ja cu da igram prvi dok nedoje drugi i tako redom a oni mogu samo da cekaju i nadaju se nemogucem:-devil-:
Mada mislim da ce izaci kao sto je izasao metal gear4:D
Ustavri kao sto ce izaci GOD OF WAR3 na xboxu;)

Poslednja izmena:
Inače servere su spremili do jaja. Danas, malo malo pa radi:wall:.

Zasto G@W nije svima na ignore listi, lik samo flamuje po ovom pdf-u i derailuje sve threadove.

I kuka što mu se briše, a nažalost ne briše mu se...

Dvadesetak custom sackboy-eva (eno ga i gruja :D )

Prilozi

• sacboys.jpg
    sacboys.jpg
    257.5 KB · Pregleda: 117
Taman htedoh da napišem. Sad imamo 1 iskrenog predstavnika naše zajednice koji će sprečiti sve upade stranih elemanata u ovaj 1 naš mali kultni dom:Klanjanje

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ti dugo vremena pratish ovaj forum ? :d Ti uopshte ne znash shta je bench forum, i svi koji su se uchlanili u protekle godinu dve, jer su ga upravo ti isti ljudi i unishtili.

Poslednja izmena:
Ti dugo vremena pratish ovaj forum ? :d Ti uopshte ne znash shta je bench forum, i svi koji su se uchlanili u protekle godinu dve, jer su ga upravo ti isti ljudi i unishtili.

Ja nerazumem sta si ti hteo ovim da kazes al ok.
Zasto mislis da su ljudi koji su se u protekle godinu dve registrovali na forumu unistili ga?
Ja sam se uclanio ove godine pa forum i dalje radi:)

Pa nije mislio na sve ali dobrim delom je u pravu. Većina se regovola da bi izazivala svađu i spamovala. Evo gde je otišao ovaj humani topik :(

Ja napravio zeca od sackboya:banana:
Strava je igrica nema sta:D
Sad jos kad opicim koju sa goranom online:type:

Poslednja izmena:
Ne znam kako misliš mali zečić da igra sa moćnim Džedajem:Klanjanje

uzeh danas igricu i ne znam sta da kazem.. Pravo osvezenje, sta malo maste moze da uradi.... jedva se skidoh sa igre :D Topla preporuka svima.. odoh opet da se sigram :D

soundtrack je prvoklasan

Vrh Dno